Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sürgős tanácsokra lenne szükségem! Barátom veszekszik velem, mert szóba álltam a volt barátommal. Mit tehetek? (lent)
A volt'barátommal' 2 hétig jártunk, nem is volt normális kapcsolat, nem úgy állt hozzá,és mikor láttam, hogy nem működik, hamar kiszálltam, mert láttam nincs értelme. Kis időre rá, összejöttem a mostani barátommal,akit teljes szívemből szeretek. Aztán volt egy kis balhé, mert az exem nekiment a barátomnak, hogy mi miatta szakitottunk, de aztán ez is rendeződött. Akkor persze nagyon ki voltam a volt barátomra...
Aztán pár hónapra rá az ex rám írt,hogy mi újság van velem, és hogy haragszom-e rá. Én nagy nehezen vissza írtam neki, hogy nem, mert arra gondoltam, hogy ha azt mutatom, hogy mennyire utálom, megint neki esik a barátomnak.
Úgy éreztem kötelességem megmutatni a barátomnak a beszélgetést, mert mindent elmondunk egymásnak.
Most azon veszekedik velem, elég durván, hogy miért kérdeztem vissza, hogy ő hogy van és mit csinál, ha utálom.
Szerintetek jogos? Én tényleg azért írtam vissza neki, de (teljesen ridegen)hogy aztán ne kötekedjen megint...
Mit tehetek? Nem hisz nekem
Igen érthető a reakciója, de ha szeretitek egymást ez a kis beszélgetés nem nagy dolog..Azt nem értem, ha mindent elmondtok egymásnak, miért ilyen bizalmatlan feléd? Szerintem egy kapcsolat alapja a szeretet és a bizalom...hiszünk és bízunk egymásban.
Mit tehetnél? -Valahogyan el kéne vele hitetned, hogy semmit nem jelent számodra az exed és hogy nem is érdemes ilyenekkel foglalkozni..Talán, ha megmutatod mennyire szereted, elhiszi!
A férfiak ilyenek..
remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!