Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Minden nő ilyen bunkó?

Minden nő ilyen bunkó?

Figyelt kérdés
el sem hiszem hogy a társkeresőkön egyik sem ír vissza olyan nagyra tartják magukat de ennyire sem képesek hogy bocs nem vagy valami
2013. júl. 6. 17:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 anonim ***** válasza:

72-es: ha csak jóképű vagy, akkor hajrá. Menj el egy főiskolára, szerezz jó szakmát, és haladj előre. Nem rinyálni kell, hanem tenni azért, hogy jobb legyél, sikeresebb, több pénzed legyen.

Igen, a mai világban kell a nőknek a biztonság, a te gyerekedet is meg fogja szülni, az nem csak a nőé. Míg ő babázik, neked kell eltartanod őket, azt meg rinyálásból nem lehet.

Másik, hogy olyannyira elkorcsosult már ez a világ, hogy nem csodálkozom, ha valaki meleg lesz, vagy valamilyen deviáns dolga van, de azért azt lássuk be, hogy a legtöbb probléma abból ered, hogy a férfiak a farkukkal gondolkoznak.

2013. júl. 7. 10:03
 82/85 A kérdező kommentje:
78-as és országon kívül
2013. júl. 7. 10:29
 83/85 anonim ***** válasza:

Annyira rossz emberismerők vagytok hogy az elképesztő.Ezért vernek át titeket.

Én nem panaszkodni vagyok itt haha :D.Én pont nem panaszkodnák soha. Meg vagyok elégedve magammal ,csak elmondtam a véleményem a világáról.Nincs mögötte érzelem csak közöny.

Nem érdekel engem a pénz ..bármilyen furcsa is :) Átlagosan élek :).Hol érdekel engem mit várnak el ezek meg azok ?:D

De a kérdezőnek jó tanácsok:D A gyerek dologban van igazság ja .

Az én önbizalmam meg elegendő :):D Én kívülállóként írtam ide.Ne keverjetek engem sehova :)

2013. júl. 7. 16:40
 84/85 anonim ***** válasza:
83. Öröm volt olvasni a soraidat, végre valaki reálisan látja az életet.
2013. júl. 27. 17:45
 85/85 anonim ***** válasza:

Nem irigylem azt, akinek a diplomája csak egy darab papír, és akinek semmit sem szélesítettek a látókörén a tanulmányai.

Igen ellenálló lehet az agya a tudással szemben.

2013. júl. 28. 01:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!