Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Minden nő ilyen bunkó?

Minden nő ilyen bunkó?

Figyelt kérdés
el sem hiszem hogy a társkeresőkön egyik sem ír vissza olyan nagyra tartják magukat de ennyire sem képesek hogy bocs nem vagy valami
2013. júl. 6. 17:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:

én okosnak tartom magam mit tagadjam?

szégyellném magam ha a barátnőm okosabb lenne nálam...tanultabb lehet! De egy nő ne legyen már okosabb egy férfitól azaz tőlem .Milyen világ lenne ?:D

A társkereső meg még mindig a lelki sérültek pályaudvara :D Ott ha van is szép nő azt lehet lelkileg tönkre tették tehát alkalmatlan az életre S:

2013. júl. 6. 18:19
 52/85 anonim ***** válasza:
51: és akkor az ott lévő férfiak is mind lelki sérültek? Pl.a kérdező is?
2013. júl. 6. 18:25
 53/85 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig, de a diplomás nem diplomás kérdéshez pár szót hozzászólnék. Mindkét táborban vannak buták.

Diplomások közt: Aki azt gondolja, hogy mivel diplomája van, ő szarta a spanyol viaszt, és azt hiszi, akinek nincs, az már egy értelmes összefüggő mondatot sem tud alkotni, és semmihez nem ért, csak egy utolsó suttyó. "Miről beszélgetnék én a DIPLOMÁS egy szakmunkással, mert akinek nincs diplomája, az biztos, hogy tök hülye, tapló bunkó."

Diploma nélküliek közt: Általában irigyek, és ők hangoztatják a legjobban, hogy a diplomához nem adnak észt, közbe meg tök sötétek.

2013. júl. 6. 18:29
 54/85 anonim ***** válasza:
100%

A diplomások körül itt kialakult polémia tökéletesen illusztrálja, hogy miért nem szívesen kezdek alacsony végzettségű és vagy buta (igen, a diplomások között is akad) pasival. Mert amint érzi, hogy okosabb vagyok, bekapcsol nála ez a kisebbségi komplexus (diplomához nem adnak észt, felvágsz a diplomádra, te is csak fizetősön végeztél el egy büfészakot, de ezért kenyeret nem kapsz a boltban stb.) Nekem egy kapcsolatban erre egy kicsit sincs igényem.

Arra viszont annál inkább, hogy egyenrangú partnerként el tudjak beszélgetni a párommal. És sajnos igaz, hogy ilyet nagyobb eséllyel találok a diplomások között. Nem nézem le a kevésbé okos embereket, mindenki tanuljon, amennyit szeretne/amennyit tud, csinálja, amihez a legjobban ért. De a párválasztási preferenciáim nem ezen múlnak.

2013. júl. 6. 18:34
 55/85 anonim ***** válasza:

egy nő nincs ráutalva a társkeresőre tehát aki ott van nagy részének valami zizije van: kerülendő mint a bozóttűz.

egy férfi akár a kérdező csalódásában végső elkeseredettségben választja ezt az utat :D Tehát nem zakkant hanem maximum gyenge.bele üldözi őket a mai világrend.Egy kis jót szeretnének a sok visszautasítás után. Nekik sokkal nehezebb a dolguk mint egy nőnek megfeküdni érted ?

Nevezheted őket annak ennek ellenére.De a kettő közül a nők a lelki roncsok,aztán ők a kevésbé lelki sérültek. :D mértéket kell azért felállítani!

2013. júl. 6. 18:47
 56/85 anonim ***** válasza:

Szerintem nem diploma kérdése,hogy az első benyomás mennyire hatásos. Van amikor beszélgetés közben derül ki, hogy milyen iskolát végzett az egyén,nem az adatlapról. Nekem legfontosabb az intelligencia és a humor , ezek a tulajdonságok nem feltétlenül kapcsolódnak diplomához. Fontos a frappáns bemutatkozás és az őszinteség.

Kérdező ezért ne add fel ! :)

2013. júl. 6. 18:50
 57/85 A kérdező kommentje:

kedves 52-es igen az vagyok

remélem mostmár boldog vagy:)

2013. júl. 6. 19:16
 58/85 anonim ***** válasza:

a diplomásokat hagyjuk már...attól hogy valaki tanult ezt meg azt az egy szép dolog :D

Az élethez legyél okos :) Alkoss véleményt,mert ha más csettint te meg ugrasz akkor senki vagy! Az ember alkalmazkodó és ez a lényeg.Alkalmazkodni mindenhez,hogy véghez vidd az akaratod, és meg maradj annak ami vagy legbelül.Erősnek lenni nem csak látszani.Hogy ne törj meg soha,ne hódolj be.Ismerd az élet igazán fontos dolgait. ÉS hogy értsd ezeknek a jelentősségét :D A többi csak látszat.

Ez alapján ítélem az embereket..Megvetem az olyat aki behódol aki nem mer önmaga lenni, csavar lett egy gépezetben.Mások mondják meg neki mi a jó és a rossz.

És ez nem diplomán múlik, az annyira egyszerű lenne.De vannak akik nem látnak tovább dolgokon.

2013. júl. 6. 19:17
 59/85 A kérdező kommentje:

Azért ez is valami hogy a többi kérdéshez képest jóval több válasz jött

tanulság levolva

közben töröltem mindkét társkeresőröl magam mit strapáljam magam ha az ott lévő nők úgyis szarnak a másik fejére

2013. júl. 6. 19:18
 60/85 anonim ***** válasza:

"kedves 52-es igen az vagyok

remélem mostmár boldog vagy:)"

Csak kérdeztem, de a másik kedves válaszoló már felvilágosított, hogy a társkeresőkön csak a nők zakkant lelkisérültek, a férfiak csak szegény üldözöttek. :-)

2013. júl. 6. 19:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!