Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Minden nő ilyen bunkó?

Minden nő ilyen bunkó?

Figyelt kérdés
el sem hiszem hogy a társkeresőkön egyik sem ír vissza olyan nagyra tartják magukat de ennyire sem képesek hogy bocs nem vagy valami
2013. júl. 6. 17:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 A kérdező kommentje:
de azért vagyok az vagyis akkro voltam leginkább mikor felregisztráltam mert én naív azt hittem hogy a társkereső társkeresésre való:)
2013. júl. 6. 19:21
 62/85 A kérdező kommentje:

visszatérve erre a diplomás nem diplomás témára

szerintem teljesen buta ember nincs mert valamiben mindenki jó csak lehet olyasmiben amire elsőnek nem is gondolna az ember.

2013. júl. 6. 19:23
 63/85 A kérdező kommentje:
de így az előző válaszolót olvasva hogy 4 évig nem írtak neki akkor az hogy nekem 1 évig nem írtak az semmi
2013. júl. 6. 19:24
 64/85 A kérdező kommentje:

csak még egy kis infó

(utána megyek mert ezer a meló)

már az elején sejtettem hogy nem a legjobb társkeresőn vagyok mert itt be lehet írni érdeklődési köröket és én (bár sokan nem hiszik) elolvastam az adatlapokat és a regisztráltak 90% ugyanaz a három volt beírva csak más sorrendben

autók pénz ruhák utazás...

2013. júl. 6. 19:27
 65/85 anonim ***** válasza:
48%

lejött a lényeg 52es?:D

ez az igazság, a férfiak többet küzdenek mert ez így is van rendjén de van aki hiába küzd, és ha reálisan nézed akkor ez így van ahogy írtam.:) A mai női felhozatal meg ótvar gyenge :D

A férfiak többet tesznek! ezért kevésbé rosszak : EZVAN :)

+férfiban több az értelmes nőben meg ku*rva kevés :) (Mondjuk ez mindig így volt csak romlottak az arányok :D)

2013. júl. 6. 19:31
 66/85 anonim ***** válasza:
50%
Utolsó ; kérlek ne általánosíts :) Rosszak a tapasztalataid...
2013. júl. 6. 19:33
 67/85 anonim ***** válasza:

Miben általánosítottam ,mesélj kérlek :) :D

hiszek saját magamnak meg amit látok tapasztalok,hallok.És ebben hiszek nem másoknak :D Lehet neked is így kéne.

nyitott szemmel járok mások hibáit figyelem meg.Mert sajátjaim ritkán vannak.Én még nem csalódtam nőben attól okosabb vagyok.

2013. júl. 6. 19:53
 68/85 anonim ***** válasza:
100%
Osztogathatnál az önbizalmadból :)
2013. júl. 6. 19:56
 69/85 anonim ***** válasza:

nincs amivel megfizetnék :) :D

Napi kérdés : Aki nem rinyál az nagyképű?

2013. júl. 6. 20:11
 70/85 anonim ***** válasza:
71%

Visszajöttem, nem akartam, de nem bírok ki, hogy ne mondjam el a véleményemet. Én dobtam be a diploma-általános iskola kombót.

Először is: a nők, akik neten keresnek párt, semmivel sem nyomorultabbak, mint azok, akik nem ott. Illetve, mindenhol vannak lelki sérültek, nem csak a neten, hanem az életben is, és normálisak is.

Hozzátenném, a sok-sok nő azért fél, mert annyi férfi átverte már, hogy nem csoda, hogy parás lett. Nem azt mondom, hogy minden bajért a férfiak a felelősek, de a férfiak kergetnek olyan női ideálokat, melyeknek a nők igyekeznek megfelelni. Ezért próbálnak szépek lenni, önállóak, és tanulnak, jó pozícióba kerülnek, és eltartják magukat. Mert ez kell nektek, férfiaknak, nem? Az, hogy a nő szép legyen, kedves, aranyos, önálló, stb. Mindenhonnan ez ömlik az arcomba. Ettől függetlenül is igyekszem magam eltartani, és nem másokra hagyatkozni, de azt elvárom egy férfitől, hogy férfi legyen, ha ő azt akarj, hogy én pedig nő. Legyek borotvált, legyek fitt, legyek egészséges, legyek ilyen, meg olyan. Akkor szeretném tisztelni, és nem sok mindenkit tudok tisztelni. Sajnos.

7 évig volt szakmunkás párom, de tiszteltem a humorát, és azt hogy imád. Nem érdekelt, hogy nem tudott egy érettségit sem letenni, mert megpróbálta, de nem volt rá képes. Mégis ő hagyott el, egy gazdag, öreg nőért. Azért mégis csak volt esze...legalábbis rafkója. Szóval, már megbocsásson mindenki, de had válogassam már meg, hogy kivel állok szóba.

2013. júl. 6. 21:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!