Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Bunkó dolog a lány részéről...

Bunkó dolog a lány részéről nem válaszolni egy levélre?

Figyelt kérdés

Aki nem válaszol, miért teszi? Nem lenne gerincesebb dolog egy távolságtartó és elutasító válasz, ha nem érdekel az illető?

Eléggé megalázó, ha válaszra sem méltatjátok az embert.

2013. jún. 12. 23:00
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Ne higgy a csodákban :) Én már elfogadtam ezt :)
2013. jún. 12. 23:01
 2/26 A kérdező kommentje:
Eddig még nem is tapasztaltam ilyet. Ráadásul egy végtelenül kedvesnek tartott lányról van szó. Még azt sem mondhatja, hogy sohase látott életében.
2013. jún. 12. 23:02
 3/26 anonim ***** válasza:
Hogy merészeled elvárni a lányoktól, hogy legalább válaszra méltassanak? :D
2013. jún. 12. 23:02
 4/26 anonim ***** válasza:

Nem csak egy lány részéről!

Nem csak levélről beszélek hanem telefonhívásról, SMS-ről, netes levélről, stb!

2013. jún. 12. 23:03
 5/26 anonim ***** válasza:
Nekem van, hogy nem válaszolok, de általában jó okom van rá. Ha esetleg nincs, akkor meg csak be vagyok havazva, vagy nem is vagyok gépnél és pár nap múlva reagálok. Ilyen is szokott lenni :) Volt akinek hetekig nem válaszoltam, mire észbe kaptam. Lehet ám szétszórt is a lány !
2013. jún. 12. 23:04
 6/26 A kérdező kommentje:
Ha annyira szétszórt lenne, akkor lájkolásra se lenne ideje. Különben is max 2 percet venne igénybe, hogy visszaírjon.
2013. jún. 12. 23:05
 7/26 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen levélre. Ha barátaim, ismerőseim írnak nyilván bunkó dolog lenne, ha nem válaszolnék :)

Olyan viszont már gyakran volt velem, hogy idegen pasik irkáltak, hogy bejövök nekik és még ők voltak felháborodva, amikor én megmondtam, hogy bocs de nem. Pedig szépen írtam mindig. Az ilyen esetek óta én sem válaszolok ilyen jellegű levelekre.

19/L

2013. jún. 12. 23:11
 8/26 A kérdező kommentje:
Bocs, de engem miért büntetne más miatt? Én rendes hangvételű levelet írtam és legalább egy ilyen stílusú, akár elutasító választ is IGÉNYLEK.
2013. jún. 12. 23:13
 9/26 anonim ***** válasza:

előző vagyok

Az lehet, hogy te igényelsz, de én rendes hangvételű levelek és arra adott normális válasz után is megkaptam már hogy ilyen-olyan k+rva vagyok...csak mert nem akarok tőlük semmit. Így jobbnak látom továbbra is elkerülni ezeket. De biztos van olyan, aki majd visszaír neked :)

2013. jún. 12. 23:16
 10/26 A kérdező kommentje:
Elég gáz az általánosításod.
2013. jún. 12. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!