Ez van :) Én nem szeretem az idegenektől kapott leveleket, kész, nem kell túl bonyolítani. Van olyan, akit ez nem zavar, így neked meg nem kell amiatt aggódnod, ha engem zavar :) Majd találsz olyat, aki visszaír
2013. jún. 12. 23:20
12/26 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy találtam. És ez az első eset, hogy még válaszolni sem bír nekem egy nő.
2013. jún. 12. 23:22
13/26 anonim válasza:
Szerintem most a kérdezőnek igaza van,bár én is megszenvedem ezeket a mindennapokban is meg mindenhol igazából.Miért kell pár ny*morék t*hó miatt nekem szenvednem?Ha írok egy kedves levelet,amit nyilván nem 2 perc alatt írok meg,igenis legalább egy r*hadt nemet vissza lehetne írni annak a szegény srácnak.Ha visszaírod neki úgy is nagyon rosszul lesz,amiért nemet mondtál neki.Hát még ha nem is írsz semmit.
2013. jún. 12. 23:23
14/26 anonim válasza:
13.as
szerinted én meg nem érzem szarul magam, ha egy kedves visszautasítás miatt lek+rváznak?? nincs szükségem erre még egyszer.
2013. jún. 12. 23:28
15/26 A kérdező kommentje:
Jajj, ne mondd már, hogy téged mindenki lek*rváz, akit elutasítottál...
Le merem fogadni, hogy az ilyenek 16 évesek sincsenek.
2013. jún. 12. 23:30
16/26 anonim válasza:
Nem írnak, 10 ből 9 nem ír, nekem sem írnak, akármilyen szépen és viccesen írok is nekik. A kép dönt el mindent. Szó aszerint mindent.
2013. jún. 12. 23:33
17/26 anonim válasza:
Kérdező. Tudsz szöveget értelmezni ? Nem azt írtam, hogy mindenki, hanem hogy többször előfordult. Nekem nincs szükségem erre, és nem nem 16 éves korosztály, lehet hogy téged zavar, de ettől függetlenül én ezután is ehhez fogom tartani magam, na nem mintha mostanában ismerkednék :)
2013. jún. 12. 23:37
18/26 anonim válasza:
Ha visszaír a lány, és nemmel válaszol, az sok pasinak rosszul fog esni, de legalább tudja, hogy egyenes jellem! Ha nem ír vissza, az meg a lányt minősíti, hogy gerinctelen alak,hazudozó, soha ne kezd ilyennel, maradjon egyedül élete végéig.
2013. jún. 12. 23:39
19/26 A kérdező kommentje:
Dehogynem tudok szöveget értelmezni. Erre tértem ki az előbb. 1-2 seggarc miatt beskatulyázol mindenkit.
2013. jún. 12. 23:39
20/26 anonim válasza:
14-es
De pont ez a baj fogd már fel,hogy egy bunkó lek*rváz,mert nem kellett neked.Ebből az okból miért kell a többi srácot is "büntetni"?Nagyon sok normális srác van,aki meg tud írni egy kedves levelet és akkor még arra se méltatnak,hogy visszaírjanak? gusztustalan egy viselkedés ez,ebből is látszik amely amúgy az egyik szám címe is "rohad a világ".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!