Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megmutatnátok a fogaitok ismerkedés során? Miért akarja megnézni a lány? Szerintetek ez normális dolog?
Talán mert nem ló, hogy a fogait nézegessék.
Egyébként szerinte is ilyesmi lehet a dologban, már igényesség teszt.
Lehet, hogy csak arra kíváncsi, hogy vannak-e fogaid. Én nem egy olyan srácot ismerek, akinek több foga is hiányzik elölről és legyünk őszinték, ez nem túl esztétikus. Nekem is sok fogam hiányzik, de csak hátulról. Ha elölről hiányozna, biztos, hogy csináltatnák műfogat, akkor is ha ezért valami másról le kell mondanom (nem keresek túl sokat).
Szerintem az ember adjon magára annyit (legalább fiatalon), hogy ne legyen foghíjas. Az én páromnak sincs szép fogsora, főleg hogy dohányzik is, de legalább a hiányzókat pótoltatta. 26N
Hol itt a baj? Küldesz képet, azt kész.
Ha élőben ismerkednétek, találkoznátok, akkor ott jól megnézné mikor beszélsz. Csak ott mondjuk nem is tudnál róla. Fogd fel úgy, hogy tudod: neki ez is fontos, és számít. Ha élőben sem tetszene neki, akkor ott is megmondaná, itt is meg fogja. Ha megfelelőnek találja, megy minden tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!