Bunkó dolog a lány részéről nem válaszolni egy levélre?
Aki nem válaszol, miért teszi? Nem lenne gerincesebb dolog egy távolságtartó és elutasító válasz, ha nem érdekel az illető?
Eléggé megalázó, ha válaszra sem méltatjátok az embert.
Első vagyok.
Én magamat átlagos srácnak mondanám, annyi hogy nem vagyok egy pálcikaember, de kövér sem, kicsit testesebb de igen magas is szóval nem jön ki ez. Lehet hogy egyszerűen csak nem vagyok sok lány esete, mert ha az lennék, akkor már rég rám tapadtak volna. Ma is ültem kint egy padon és arra jött kutyát sétáltatni egy lány. Csodaszép volt, kicsit mintha el is időzött volna a kutyussal a közelemben. De juszt sem szólítottam le, mert gondoltam, hogy egy ilyen lánynak van barátja. Majd amikor távolabb ment, megjelent a "férfi". A lány amúgy kb 17-18 lehetett de a nőies fajtából (farmer, saru, elegáns felső), a srác kb. vaságyastól 60 kg, rapper style és görbe hát. Ott smároltak :D Na ezért nem írok én rá egy lányra sem facebookon vagy más közösségin. Mert vagy nem válaszolna, vagy bocsi, de túl idős vagy, vagy túl fiatal hozzám. Ezek a kedvenceim, amikor ezekre hivatkoznak :D Vagy a klisé: Barátom van. Ok, ezt még meg is értem, de amikor a korommal példálóznak, na azt már kevésbé. Bár sosem küldtem el az anyjukba azért, mert elküldtek.
Szóval tény, hogy legalább annyit lehetne közölni, hogy bocs de nem, mert nem vagy szimpatikus elsőre, vagy nem vagy az esetem. A lényeg az őszinteség, és bár ha utána elküld a csávó a pic.ába, legalább tudod, hogy őszinte jellem és nem köntörfalazza el a csalódottságát. De én már nem foglalkozom a nőkkel. XD
Van, akinek nem lehet eléggé távolságtartó választ írni, bármit kap, azt bíztatásnak tekinti.
De az is előfordulhat, hogy átsiklott a leveled fölött.
Meg persze, miféle levél?
A legtöbbet, amit kapok el se olvasom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!