Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Minden nő ilyen bunkó?

Minden nő ilyen bunkó?

Figyelt kérdés
el sem hiszem hogy a társkeresőkön egyik sem ír vissza olyan nagyra tartják magukat de ennyire sem képesek hogy bocs nem vagy valami
2013. júl. 6. 17:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 A kérdező kommentje:

és egyre ilyenebb lesz a világ mindenki dolgozik és fenntartja magát nem akar alkalmazkodni senkihez

talán jobb is így

most én is azt mondom jobb egyedül

kisebbik rossz

2013. júl. 6. 21:19
 72/85 anonim ***** válasza:

persze hogy vannak az életben is de még mennyi hojj jojj :D

"Annyi férfi átverte" ? naiv tudatlan gyökerek akik nem tanulnak a hibáikból hány ilyet ismerek...Átverik megalázzák őket és észre sem veszik ,vissza mennek ugyanahhoz aki alázza őket.:D ÉS bizony az élet kiveti magából az ilyet mint ha csak rákfene lenne a föld testén.:) Aki a csapádba önként mászik vissza azt öröm nézni ahogy elhullik.Nem sajnálni kell hanem megvetni.

A nők mit várnak el?Mert a férfiakat gyönyörűen felsoroltad :) és most a nők elvárásait is megtennéd kérlek ?:D vagy valaki a közönségből? segítek párat: népszerűség,pénz,jóképűség, :D

ebből csak egy vagyok, látod nekem is nehéz. :Dd

Sok értelmesnek született srác metroszexuális nyálas bu*zi lesz csak, hogy megfeleljen a világnak :D tarkó lövés?

Te is másoknak akarsz megfelelni ahelyett hogy önmagad adnád és azt mondod hogy undorítóak, hogy elvárják :D Pisztolyt nyomnak tán az oldalhoz hogy megfelelj?

önmagadért mikor szerettek? :)

elfogadtad a feltételeket önként akkor mi baj?:D

Kevesebbet görcsölj,sok a stressz :)

7év sok idő, nyomot hagyott a "rafkós terv" a lelkedben.Soha többé szakmunkást ?:/ azért sajnálom..Valóban nem volt szép dolog..

jó témák jönnek elő :) kár hogy kevés érdekes válasz érkezik így unalmas meh.

2013. júl. 6. 22:36
 73/85 A kérdező kommentje:
alakul ez:)
2013. júl. 6. 22:47
 74/85 A kérdező kommentje:
melyik az az egy?
2013. júl. 6. 22:49
 75/85 anonim ***** válasza:
72-es válaszoló rémesen megkeseredett.
2013. júl. 6. 23:19
 76/85 anonim ***** válasza:

jóképű de ilyet nem illik mondani...:D

én megkeseredett? az de kemény :D....Lenyűgöző" válasz volt látszik hogy nem értesz te semmit csak akarnád :DDD

2013. júl. 7. 00:22
 77/85 anonim ***** válasza:
Ennél többre nem volt érdemes az a maszlag, amit fönt ellejtettél.
2013. júl. 7. 00:28
 78/85 anonim ***** válasza:
fogalmam sem volt róla, hogy ennyi önbizalomhiányos férfi van az országban.
2013. júl. 7. 05:23
 79/85 anonim ***** válasza:
78-as... nekem is pont ugyanez jutott az eszembe.
2013. júl. 7. 07:35
 80/85 anonim ***** válasza:
72-es milyen bölcs :)
2013. júl. 7. 10:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!