Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Minden nő ilyen bunkó?

Minden nő ilyen bunkó?

Figyelt kérdés
el sem hiszem hogy a társkeresőkön egyik sem ír vissza olyan nagyra tartják magukat de ennyire sem képesek hogy bocs nem vagy valami
2013. júl. 6. 17:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 A kérdező kommentje:
ezek után lehet bunkó stílusban írok én is és több sikere lesz
2013. júl. 6. 17:14
 12/85 anonim ***** válasza:
Jó, és ha kap naponta 50-et, szerinted van ideje mindre válaszolni?
2013. júl. 6. 17:14
 13/85 anonim ***** válasza:

Valahol megértem, elég kellemetlen leírni, hogy valaki nem jön be. Bár ettől az illem megkívánná, de nekik ez az egyszerűbb megoldás. Ízlések és pofonok.

Az meg, hogy csak egy levelet írhat naponta... a love.hu ilyen. Egy új levelet írhat. De választ akármennyit, szóval ez is csak kifogás.

2013. júl. 6. 17:16
 14/85 anonim ***** válasza:
100%
Én régen regisztráltam magam. Mint a sz...rra a legyek, úgy jöttek rám. Eleinte próbáltam mindenkinek válaszolni, de hiába volt kint az adatlapomon az, hogy nem dohányzom és ez nálam kizáró ok, olyanok írtak rám, akiknek az adatlapján ott volt, hogy láncdohányos. A szóba jöhető jelölteket átirányítottam egy privát emailre, de nekem nem volt napi több órám, hogy mindenkinek írjak. Főleg hogy akinek megírtam, hogy bocs nem, mert dohányos vagy én meg azt nagyon-nagyon nem csípem mert undorodom tőle, az is visszaírt, hogy "de miééééé'????" meg adjak már egy esélyt... Úgyhogy végül töröltem magam és soha többet nem fogok regisztrálni.
2013. júl. 6. 17:16
 15/85 A kérdező kommentje:

meggyőzött egyikőtök törlöm a francba az egészet

jól írja csak azért vannak fent mert jólesik nekik hogy sokan írnak

na nekem ez nem kell

amúgy köszi a válaszokat

2013. júl. 6. 17:18
 16/85 anonim ***** válasza:
60%

"még olyan is volt, hogy látta, hogy olvastam az üzenetét, és nem válaszoltam, és elkezdett szidalmazni."

Én is kaptam ilyeneket, egyik este ott ültem két órát hogy válaszolgassak, aztán meg kaptam a beszólásokat, hogy mekkora paraszt vagyok, mert tegnap délután írt, én meg azóta nem válaszoltam....

2013. júl. 6. 17:19
 17/85 anonim ***** válasza:

én is kaptam ilyen válaszokat hogy

előre leszögezném nem keresek kapcsolatot van párom csak kiváncsi voltam mennyire vagyok kapós meg hogy hányan írnak

2013. júl. 6. 17:21
 18/85 anonim ***** válasza:
A jelenség: Ha őszinte, az a baj, ha meg nem ír, akkor meg az.
2013. júl. 6. 17:23
 19/85 anonim ***** válasza:
76%
Na már most elnézést, de azért mindennek van határa. Nekem is rengetegen írnak, olyanok, akik kifejezetten a leírásomnak az ellentétei. Aki arra sem veszi a fáradtságot, hogy elolvassa, hogy nem óhajtok szerető lenni, vagy zavar, ha nincs munkája, és ír egy házas munkanélküli, akkor nem fogok neki válaszolni. A másik "fajta", aki nem érzi a különbséget. Nézzen már magára, és rám. Egy fogatlan, általános iskolát végzett, 50 kg-s pasi most őszintén, de mit akar egy diplomás, szép, igényes nőtől? Azt hiszi, hogy majd megdu@hatja? Felháborítónak tartom már a feltételezést is. Nem fogok válaszolni. Minek? Vélhetően te is az a kategória vagy, aki nem a legjobb parti, de a legjobb nőkre hajtasz. Ne csodálkozz, hogy nem válaszolnak.
2013. júl. 6. 17:23
 20/85 anonim ***** válasza:
51%
19-es: Marha jót írtál, jól le leszel pontozva. Végre valaki leírta az igazságot:D Megy a zöld:D
2013. júl. 6. 17:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!