Szombathelyen és környékén miért csak bunkó, perverz, debil, "pávagyerek" és stb. fiú van?
Itt a kivétel!
17/F
(ha gondolod írj)
Én meg azt kérdem Pécsen hol vannak a normális lányok AKIKNEK NORMÁLIS FIÚK tetszenek?!
Bocsi az offért :D
1.írtam :)
3. a divattal semmi baj nem lenne ha nem vinnék túlzásba de a wc kefe fej a durván kivágott v alakú pólók meg a barna csőnadrág már sok(k)...
{special} tisztelet neked :)
6. szerintem meg lenne...ahogy a normális lányokra sincs "kereslet" csak a ribikre...
Ohoho :D
Én normális csajoknál próbálkoztam,idén 3-nál,nem akartak eljönni.Persze a bunkó gyökereknek mindent lájkolnak fb-n.
Nem hogy egy rendes,magas,jóképű fiúval jönnének össze.(nem vagyok egoista,de mások véleménye is ez)
Kicsit az vagyok,de nem járok el sehova.
Pedig tényleg sokan ezt mondják :D Pl. gyk-n kiraktam egyszer a képem és sokan mondták hogy lenne esélyem náluk,néhány magáról is küldött képet,tátva maradt a szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!