Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szombathelyen és környékén...

Szombathelyen és környékén miért csak bunkó, perverz, debil, "pávagyerek" és stb. fiú van?

Figyelt kérdés
Hol vannak a normálisak? valaki árulja már el! :D

2013. júl. 5. 00:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Itt a kivétel!

17/F

(ha gondolod írj)

2013. júl. 5. 00:27
 2/17 anonim ***** válasza:

Én meg azt kérdem Pécsen hol vannak a normális lányok AKIKNEK NORMÁLIS FIÚK tetszenek?!

Bocsi az offért :D

2013. júl. 5. 00:28
 3/17 anonim ***** válasza:
Ezek mindenhol ottvanak már :D A zombis filmek jutnak róluk eszembe csak nem tudatlan vírusfertőzött lényeké hanem divat búzává változnak.
2013. júl. 5. 00:29
 4/17 A kérdező kommentje:

1.írtam :)

3. a divattal semmi baj nem lenne ha nem vinnék túlzásba de a wc kefe fej a durván kivágott v alakú pólók meg a barna csőnadrág már sok(k)...

2013. júl. 5. 00:49
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát erre gondoltam én is amit írtál, mert kb ez lett a divat. Pedig hidd el én is divatosan öltözködök legalábbis a kereteimhez képest de mégse vennék fel rózsaszín v nyakú pólót meg azt a barna meg narancssárga befosós gatyát.
2013. júl. 5. 00:55
 6/17 anonim válasza:
Sehol mert arra nincs ''kereslet''
2013. júl. 5. 00:56
 7/17 A kérdező kommentje:

{special} tisztelet neked :)

6. szerintem meg lenne...ahogy a normális lányokra sincs "kereslet" csak a ribikre...

2013. júl. 5. 01:15
 8/17 anonim ***** válasza:
50%

Ohoho :D

Én normális csajoknál próbálkoztam,idén 3-nál,nem akartak eljönni.Persze a bunkó gyökereknek mindent lájkolnak fb-n.

Nem hogy egy rendes,magas,jóképű fiúval jönnének össze.(nem vagyok egoista,de mások véleménye is ez)

2013. júl. 5. 01:19
 9/17 A kérdező kommentje:
akkor biztos rosszaknál próbálkoztál (áh nem tűnsz egoistának xD )
2013. júl. 5. 01:22
 10/17 anonim ***** válasza:

Kicsit az vagyok,de nem járok el sehova.

Pedig tényleg sokan ezt mondják :D Pl. gyk-n kiraktam egyszer a képem és sokan mondták hogy lenne esélyem náluk,néhány magáról is küldött képet,tátva maradt a szám.

2013. júl. 5. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!