Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Minden nő ilyen bunkó?

Minden nő ilyen bunkó?

Figyelt kérdés
el sem hiszem hogy a társkeresőkön egyik sem ír vissza olyan nagyra tartják magukat de ennyire sem képesek hogy bocs nem vagy valami
2013. júl. 6. 17:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 anonim ***** válasza:
64%

na ezt már szeretem:)

agyoniskolázot hercegnő:)

kedvenc kategóriám:)

2013. júl. 6. 17:27
 22/85 A kérdező kommentje:

csipkerózsika áruld már el egy kép alapján megmondod van e diplomám??

képzeld nincs de nem vagyok ezzel egyedül

igaz amúgy a mondás a diplomával nem adnak észt

2013. júl. 6. 17:29
 23/85 anonim ***** válasza:

19!

Igazad van, avval én is egyet értek, hogy egy hontalan ne akarjon kezdeni egy orvos nővel, de ez a fajta bunkóság a tini lányoknál van a legjobban jelen, ahol ugye még mindenki iskolába jár és csak annyi a különbség, hogy vannak a szép és menő emberek akivel mindenki akar barátkozni illetve vannak a ronda emberek akit a kutya lesz*r és hiába okos meg lehet bármi, sz*rt se ér, mert csak annyi a bűne, hogy rondának született.

2013. júl. 6. 17:30
 24/85 anonim ***** válasza:
0%

én is bezöldeztem :D

igaza van.

minek álljon le egy szép, diplomás nő egy, a társkeresés szempontjából kategóriákkal alatta lévő valakivel. egyszerűen két külön univerzumban léteznek. ha tetszik, ha nem.

2013. júl. 6. 17:31
 25/85 A kérdező kommentje:

nem csak ők hiszik magukról hogy tökéletesek

hidd el senki sem tökéletes

ha külsőre szép is akkor valami belső tulajdonsága nem stimmel

2013. júl. 6. 17:31
 26/85 A kérdező kommentje:

külön univerzum??

ismerősi körben több olyan is van hogy az egyik fél diplomás a másik meg nem

pl egyik tanárnő férje meg asztalos

másiknál meg orvos felesége meg varrónő

vannak akik ezen túl tudnak lépni meg van aki nem

2013. júl. 6. 17:33
 27/85 anonim ***** válasza:
0%
magamról tudom, hogy az egyetemi képzés mennyit szélesített a látókörömön. egyszerűen nem tudunk mit mondani egy olyan férfival egymásnak, aki teljesen máshogy gondolkodik.
2013. júl. 6. 17:34
 28/85 A kérdező kommentje:

nem azért hogy személyeskedjek de te hova tartozol vegita?

melyik univerzum?

már ha meg mered írni

2013. júl. 6. 17:34
 29/85 anonim ***** válasza:
72%
Kit érdekel a diplomád? Mi van olyankor, ha egy szakmunkás ember mász meg? Nics ráírva a farkára, hogy egyetemet végeztem, mégis képes odaverni. Rühellem az ilyen sznob, embereket. Keresd meg Kent, ő majd értékelni fog.
2013. júl. 6. 17:35
 30/85 anonim ***** válasza:
túl tud lépni... hát ez nem túllépés kérdése. hanem, hogy ki mit vár el egy kapcsolattól. én szeretnék tudni beszélgetni is egy kapcsolatban. nem csak főzni meg háziasszonykodni.
2013. júl. 6. 17:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!