Csak engem idegesít, hogy a négerek kellenek a lányoknak?
Figyelt kérdés
Annyira dühít, hogyha meglátok egy négert egy magyar lánnyal. Ölni tudnék.2013. júl. 6. 15:09
51/189 anonim válasza:
Rémálmaimban a barátnőmet egy 2 méteres 60-as karú,szekrény hátú néger állat csinálja meg,közben majom módjára vicsorít.
52/189 anonim válasza:
:'DDDDD
Javaslom a pszichológust akkor. :)
54/189 anonim válasza:
cső g...l!-csak egy felhasználó;)
55/189 anonim válasza:
Elmész a csába, hogy ugyanannyi százalékkal írogatsz ide, hogy lejárass...
Engem a félelmeim vezéreltek világéletemben. Fóbiáim listája, kb. mint Mr.Monk-é, aggodalmakodom mindenen és félek mindenkitől peig általában én vagyok a nagyobb (magasságra, súlyra és szélességre is)
56/189 anonim válasza:
Lehet vissza kellene térni arra mikor még kiírkátam a nevem (és nem úgy hoyg "csak egy felhasználó" mert az bárki megteheti) de már túl sok volt a személyeskedő szidalmazásokból.
57/189 anonim válasza:
Na, akkor teljesen mindegy, hogy nem te írtad az előzőt, mert most kiderült, hogy neked is szól az arra adott válaszom.
Ha ilyen szinten vezérelnek a félelmeid, akkor kérj segítséget! Nem bántásból írom.
58/189 anonim válasza:
büntiBen vagyok amúgy kitenném-csak egy felhasználó;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!