Ez már a nőgyűlölet jele?
Egy az egyben ugyanúgy érzek ahogy te!
Attól eltekintve, hogy én nem csináltam kamu FB-t.
Undoritó a mai női társadalom amit művelnek a magunk fajtákkal én is abban reménykedek , hogy egyszer visszakapják , őket is megszégyenítik , összetörik!!
Ezt érdemlik..
Nézd, ez nem biztos hogy nőgyűlölet, még ha nagyon úgy is néz ki. Sajnos a legtöbb tinédzser lány így viselkedik. Vannak azonban kivételek. Vannak olyan lányok is akiket nem csak a műköröm, meg a ruhák érdekelnek. Soha nem bántanék meg egy fiút aki kedvesen közeledik hozzám.
Tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket:
-Nincs valami olyan külső, vagy belső tulajdonságod, ami taszító?
-Biztos, hogy kedvesen közeledsz az emberek felé?
Egyébként, két jó tanács:
1 ne érvelj azzal h volt már lány akinek tetszettél. Én nrm vagyok rosszindulatú, volt gyerekszobám, de reflexből azt mondanám: És most mégis hova sz*rjak?
2 ne a plázacicákból válogass. Hidd el, nem csak két csoport van(1plázacicák 2rondák). Vagy csak sex kellenek? Ha igen, ne csodálkozz. Ha nem, keress egy intelligens, művelt, nem divatmaca lányt. Hidd el, nem mind bányarém.
Sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!