Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről az írásról csajok? Nőgyűlölet
az első pár bekezdést végigolvastam. bár még a tárgyra se tért, de egy teljesen igénytelen, csak káromkodni tudók ember írta ezt, ez jön le. a többi nem is érdekel, önmagát minősíti a cikk írója. ha vmi számomra nagyon érdekes témáról írna, akkor se érdekelne tovább, az igénytelensége miatt.
esszé... na persze. az esszé elfogultságtól mentes és objektív kéne, hogy legyen. a kutatások úgyszintén. nos, az első két bekezdés alapján itt semmiféle objektivitásról nincs szó, erről a trágár szavak bőven bizonyságot tettek.
ha esetleg olyat ír utána a szerző, amiben igaza is van, azt is kéne tudnia igényesen és kulturáltan megfogalmazni.
#1 LOL
Hát az ember kiakadt, úgy rendesen. Sajnos én értem miről beszél!! :(
Csóri író! Én sajnálom, hogy rosszak a tapasztalatai és annyi esze sincs, hogy más körökben forogjon. :(
Nem értem, hogy ezen a nők miért háborodnak fel? Én nem veszem magamra. Kiadta magából a dühöt ( igaz elég primitív módon) amit pár nő generált benne. Majd elmúlik.
"Ez nem trollmágnes poszt, komoly kutatómunka előzte meg; arról nem tehetünk, hogy sajnos manapság az értékteremtés, mint olyan, nem értékelendő az egyszerű talpas hozzászólók, jellemzően elhanyagolt külsejű otthonkás háziasszonyok körében."
Mekkora idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!