Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik elítélik a nőgyűlölő pasikat, azokat nem ejtette pofára még senki a másik nemből?
Nem is egyszer ejtik az embert pofára, hajjajj, mesélni tudnék.
Ettől még nem gondolom azt, hogy úgy is minden csaj szemét lesz velem, nem útálom mindet. Legfeljebb azt a bizonyost... egy ideig.
Aztán túllépek rajta.
Egyrészt nem vagyok homár, hogy ne szeressem a nőket, másrészt időről időre jön egy tündér vagy angyal, akiért érdemes próbálkozni.
Az a baj hogy a csajok 90%a ilyen, a maradék 10%kal meg nem találkozik az ember, max véletlen.
Ami az első írt azzal csak annyi a gond, hogy a legtöbb csaj külsőleg angyalnak látszik, de belül egy morcos, besavanyodott, vén boszorkány. És ez csak idővel derül ki!
Amúgy meg nem szerethetünk mindenkit, én is elítélem azt a 20on évest aki az apuci ferráriával menőzik, életében nem dolgozott még 1 percet sem, és naponta új nővel dug. Ezek után, több mint való, ő is elítél engem ha elküldöm a viselkedéséért a jó k*rva anyjába!
Nőgyűlölet azért alakul ki, mert míg valaki elsőre megtalálja élte párját, addig a másik a 40. legunalmasabb nőt fogja ki, aki csak azért megy el randira mert nincs semmi jó a tv-ben. 40ből 0 az 40 ből 0. Semmi se garantálja azt hogy 50ből lesz 1, vagy 150 ből lesz 1.
"Nőgyűlölet azért alakul ki, mert míg valaki elsőre megtalálja élte párját, addig a másik a 40. legunalmasabb nőt fogja ki, aki csak azért megy el randira mert nincs semmi jó a tv-ben. 40ből 0 az 40 ből 0. Semmi se garantálja azt hogy 50ből lesz 1, vagy 150 ből lesz 1."
Ez van, az életben még kell szerencse is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!