Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik elítélik a nőgyűlölő pasikat, azokat nem ejtette pofára még senki a másik nemből?
Sose értettem, honnan szeditek ezeket az arányokat, hogy a nők 10%-a normális csak. Ezek olyan butaságok!
Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy engem milyen emberek vesznek körül, hát igen kevés az, aki ilyen nagyképű egoista...
Az a baj, hogy mindenki az ilyen igazán tökéletes külsejű embereknél próbálkozik, akik pedig megengedik maguknak az ilyen stílust... ha ezt nem tudod elviselni, akkor keress a saját külsődhöz illő partnert, olyanokat, akikkel hasonló körökben mozogsz. Én még nem hallottam olyanról, hogy egy visszafogottabb, normális életet élő lány csak úgy játszadozna, meg flegmáskodna a férfiakkal.
Persze nem kell ilyen visszafogott lányt választani senkinek, lehet az olyan lányokat környékezni, akik után mindenki csorgatja a nyálát, csak fel kell készülni a pofára esésre.
ja, mert a kevéssé szép lány ezzel kompenzálná, hogy csunyább. De mégis, jo lenne neked egy otrombán kövér lány csak azért, mert extra kedves-jofej? Valojában pedig belül tele van frusztrácioval?
Egy szép lány (aki természetes modopn szép) sokkal kiegyensulyozottabb, bár ezt nem mutatja mindenkinek. Gondold el, ha minden béna probálkozoval kedves lenne? Két percenként kapna házassági ajánlatokat, meg nyálas bokokat, mert felbátorodnának a kedveskedö töketlenek. Igy tehát könnyebb neki bunkónak látszódni, aztán ha jön valami tökös fickó, aki ezen stilusosan keresztüllépdel, akkor muszáj lesz kedvesnek lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!