Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehetséges hogy nőgyülöle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetséges hogy nőgyülölet mellett pont az frusztrál hogy nincs nőm?

Figyelt kérdés
Ez nem ellentmondásos? Amikor sétálok az utcán és látom hogy jönnek szembe lányok nem tudom hova tekintsek, ideges leszek, szitkozódok magamban hogy miért jönnek pont most itt szembe. Amikor meg kinevetnek akkor legszívesebben odamondanék valami csúnyát, esetleg fizikailag is bántalmaznám őket. Hogyan alakulhat ki ilyesmi szerintetek, amikor tisztában vagyok azzal hogy ez az egyedüli dolog ami hiányzik az életemből, vagyis a nő. Éppen ez a gyűlölet akadályoz meg engem abban hogy esetleg még meg is kapjak egy lányt, ellenségesen viszonyulok alapból a lányokhoz, felsőbbrendűséget mutatok feléjük, egyszerűen nem tudok kedves lenni velük, nem tudok mosolyogni rájuk, mind olyan szívtelennek és ésszerűtlennek tűnik. Nem hiszek abban hogy valamelyikük is meg tudná adni azt amire belül szükségem lenne. Emiatt zárkozott vagyok feléjük, nem mutatok érdeklődést. Mi lenne a megoldás, érzem hogy elég ellentmondásosak az érzések bennem?
2012. júl. 5. 09:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
55%
nő gyűlölet ?! B*szki létezik ilyen??? :O Anyukádat azért nem verted péppé ugye ? :)
2012. júl. 5. 09:11
 2/22 anonim ***** válasza:
71%
Nem, szimplán s*ggfej vagy. Esetleg elbeszélgethetnél egy szakemberrel.
2012. júl. 5. 09:17
 3/22 anonim ***** válasza:
52%

Az egyik (a nőgyűlölet) [SZERINTEM] egy válasz reakció a téged ért valamikor stresszhelyzetre, rossz emlékre, ugyan akkor a másik érzés (a nő hiánya) egy biológiai folyamat eredménye, méghozzá, hogy kell valaki melléd, akit szerethetsz, akivel szeretkezhetsz (ugyanakkor lelkileg is fontos, és etéren is frusztrálhat). Érdemes felkeresni egy szakembert, ha nem tudod kezelni egyedül a helyzetet, de terápiás szinten egy megértőbb barátnő is segíthet kezdésnek... habár nem tudom mennyire vagy durva, ezt te tudod...

F/16

2012. júl. 5. 09:19
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy önbizalomhiányod van?Valahogy próbállkozz,mindenkiben van valami amit szeretni lehet,vannak értékes emberi tulajdonságok,erre is gondolj,és nem minden csak a kûlsõ.Szerintem pont ez az alapproblémád,hogy nincs eggy megértõ társad,emiatt gyûlölheted a nõket.Ne add fel keress és meglátod,hogy másabb lessz a hozzáállásod,rálátásod a dolgokhoz.Sok sikert.
2012. júl. 5. 09:21
 5/22 anonim ***** válasza:
75%

nem tudsz rájuk mosolyogni, szívtelennek és ésszerűtlennek tűnnek, legszívesebben megütnéd őket... hát ez nem a vonzalom jele. és ráadásul még azt is gondolod hogy lelkileg nem tudnának neked semmit megadni sem,

komolyan, próbálkozz be egy fiúnál, hátha vele megtalálod a közös nevezőt.

ha meg a fiúktól undorodsz, akkor tényleg nem tudom mit lehetne tenni ezzel a üggyel kapcsolatban.

2012. júl. 5. 09:29
 6/22 anonim ***** válasza:

Utolsónak.

Ne b*ziként kezeld már a kérdezőt. Nem muszáj neki szeretni senkit ezért fölös fiúzásra küldeni. Másrészt homokból van már elég ebbe az országba nem kell itt ilyen SZDSZ-es tanácsokat adni....

2012. júl. 5. 09:33
 7/22 Antimod ***** válasza:

Ez teljesen természetes korszak, nem tudom, hány éves vagy, bennem ez kb. 10 éves koromban játszódott le. Azóta nőszeretet van. :)

Akkor még ilyen kijelentéseket is tettem, hogy utálom a nőket, és nekem soha nem lesz feleséges. Anyámék erre nevettek, és azt mondták, még pár év, és futni fogsz utánuk. Ezt akkor elképzelhetetlennek tartottam.

Nyugi, a hormonok nálad is győzni fognak. :)

2012. júl. 5. 09:33
 8/22 A kérdező kommentje:

Második. szerintem is válaszreakció valamilyen helyzetre, vagy inkább helyzetekre. Az van hogy mindig azt érzem hogy nem őszinték a megnyilvánulásaik, amikor rámmosolyognak akkor azt nem őszintén teszik, csak nem akarnak megsérteni és otthagyni, amikor kedvesen szólnak hozzám azt érzem hogy az egészet csak sajnálatból teszik, és ezeket mind olyan megalázónak érzem. Ezek miatt úgy érzem szó szerint hogy megaláznak Persze nem tudhatom, hogy mi van a fejükben és mik a valódi gondolataik, de a puszta érzés bennem hogy csak szánalomból viselkednek egyféleképpen az nagyon dühítő tud lenni.

Utolsó: nem tíz vagyok, az ilyen hormontúltengéses időszakon már túl vagyok, 25 vagyok.

2012. júl. 5. 09:46
 9/22 anonim ***** válasza:
Pont azért vagy nőgyűlölő, mert nincsen csajod. Haragszol a nőkre, mert veled nem állnak szóba, ezt megfordítod magadban azzal, hogy TE nem állsz szóba velük. Egy védekezési mechanizmus, hogy tulajdonképpen azért nincs csajod, mert neked nem kellenek a hülye p1csák, egy haverom pontosan ilyen, mint te.
2012. júl. 5. 10:09
 10/22 anonim ***** válasza:
51%
mert egy lúzer b@lf@sz vagy?
2012. júl. 5. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!