Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehetséges hogy nőgyülöle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetséges hogy nőgyülölet mellett pont az frusztrál hogy nincs nőm?

Figyelt kérdés
Ez nem ellentmondásos? Amikor sétálok az utcán és látom hogy jönnek szembe lányok nem tudom hova tekintsek, ideges leszek, szitkozódok magamban hogy miért jönnek pont most itt szembe. Amikor meg kinevetnek akkor legszívesebben odamondanék valami csúnyát, esetleg fizikailag is bántalmaznám őket. Hogyan alakulhat ki ilyesmi szerintetek, amikor tisztában vagyok azzal hogy ez az egyedüli dolog ami hiányzik az életemből, vagyis a nő. Éppen ez a gyűlölet akadályoz meg engem abban hogy esetleg még meg is kapjak egy lányt, ellenségesen viszonyulok alapból a lányokhoz, felsőbbrendűséget mutatok feléjük, egyszerűen nem tudok kedves lenni velük, nem tudok mosolyogni rájuk, mind olyan szívtelennek és ésszerűtlennek tűnik. Nem hiszek abban hogy valamelyikük is meg tudná adni azt amire belül szükségem lenne. Emiatt zárkozott vagyok feléjük, nem mutatok érdeklődést. Mi lenne a megoldás, érzem hogy elég ellentmondásosak az érzések bennem?
2012. júl. 5. 09:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hú, szívesen végigolvasnám, kár, hogy nincs időm. Biztos érdekeseket írsz. Tudod elemezgetni magad.
2013. febr. 1. 12:01
 22/22 anonim ***** válasza:
Nem vagy nő gyűlölő, csak az átlagos női mentalitást utálod, de azzal nem vagy egyedül! A kábult punciférfiakon kívül mindenki utálja. Ettől még nem utálod a nőket, hiszen szép a testük és néha érdekből kedvesek is tudnak lenni :)
2015. júl. 15. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!