Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt hiszem, a párom nőgyűlölő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem, a párom nőgyűlölő, lenézi a női nemet. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

8 hónapja vagyunk együtt, de valahogy eddig nem tűnt fel. Amikor bemutatott a családjának, akkor vettem észre, abból, ahogyan az anyjával és a húgaival viselkedik, ahogyan beszél róluk. Azóta is figyelem és egy egy megjegyzésén teljesen kiakadok, nem is értem, hogy nem vettem észre korábban.

Olyasmikre gondolok, minthogy pl a édesanyjára, aki tipikus otthonülős háziasszony, de nagyon kedves, szerény asszony azt mondta jobb is neki ha otthon marad, úgyse tudna semmilyen munkát végezni.

A kisebbik húga mesterszakon van pénzügy számvitelen, idén diplomázik. Róla azt mondta, hogy csodálkozik, hogy meg tudja csinálni annak ellenére, hogy nő, de örül neki, csak nem kéne a nőknek pénzekkel foglalkozni, csak ha bevásárolni kell az ABC-be.

A nagyobbik húga épp szingli, vett egy kis lakást, párom visszakérdezett, hogy ugye az apjuk nevén lesz e és ő csak haszonélvező. Mikor mondta, hogy nem, a ő nevén lesz, erre a párom helyteleníti és szerinte inkább férjet kellene találnia előbb, hogy a pénzét majd neki adja, és majd a férje gondoskodik róla, meg lakást vesz nekik.

Ilyen és ehhez hasonló kis dolgok, kiegészülve egy csomó apró kis megjegyzésből amiket ha tv-zünk a nőkkel kapcsolatba mond. Ha valami parlamenti közvetítést nézünk és nő beszél, az rögvest idióta ribanc.

2013. márc. 10. 16:30
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen kérdéseket nem értem. Ha te is látod h rohadtul nem tiszteli a nőket mit keresel mellette? Nem vagyok amondó h minden kis problémára a szakítás a megoldás de mit vársz? megváltozni nem fog, vagy elfogadod, vagy elhagyod. Ezesetben az utóbbit tanácsolom. És nem mentség h szereted. Szeresd magad is, meg a jövődet
2013. márc. 10. 16:32
 2/33 anonim ***** válasza:
77%
az ilyen legyen bu*i
2013. márc. 10. 16:33
 3/33 anonim ***** válasza:
84%

Egy igazi paraszt.

Bocs.

2013. márc. 10. 16:33
 4/33 anonim ***** válasza:
94%

Én nem maradnék meg ilyen pasi mellett az fix. Ha összebútoroztok, onnantól kuss lesz a neved és a pénz, és az irányítás mind az ő kezében lesz.

Egy nőgyűlölővel szemben sosem lesz igazad. Ezt akarod?

2013. márc. 10. 16:34
 5/33 anonim válasza:
100%

A párod szélsőséges patriarchista,jobb ha még most tisztázod magadban megéri-e vele majd együtt élned.Nekem volt egy nagyon szélsőséges feminista csajom de hamar véget vetettem a kapcsolatnak.Az ilyen szélsőséges idiótákat(természetesen mindkét nemben) jobb kerülni!

32/F

2013. márc. 10. 16:38
 6/33 anonim ***** válasza:
6%
Legyél engedelmes cseléd, addig nem lehet bajod.
2013. márc. 10. 16:44
 7/33 anonim ***** válasza:
83%
Én a hozzád hasonló nőket nem értem. Attól nedvesedik a bugyid, ha olyan férfi van melletted, aki lenéz csak azért mert nő vagy? Komolyan nem tudom mit lehet szeretni az ilyen férfiakban.
2013. márc. 10. 16:48
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Még jó hogy kimutatta a foga fehérét!
2013. márc. 10. 16:53
 9/33 anonim ***** válasza:
92%
Fuss fuss fuss!!! Ennél jobb tanácsot nem lehet adni. Nem csak nőgyűlölő, hanem korlátolt idióta is! Egy percig nem maradnék ekkora gyökérrel...Neked is meglesz a helyed, ha összeköltöztök, vagy neadjisten babátok lesz. Az ilyen ember sose változik, maximum ideig óráig. Csak idő kérdése, mikor változik át agresszív állattá:(
2013. márc. 10. 16:54
 10/33 zabmester ***** válasza:
100%
Először azt gondoltam, csak a saját családtagjairól van ilyen véleménye, mert esetleg már kialakult benne róluk valami ilyen tapasztalat, de ahogy tovább olvastam, rá kellett jönnöm, hogy igazad van, valóban általánosságban lenézi a női nemet, kevesebbre tartja őket. Hát erre csak azt tudom mondani, hogy az ilyen mellettem nem sokáig maradna meg, én ezt nagyon nem bírom elviselni, na meg nem is vagyok hajlandó rá.
2013. márc. 10. 16:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!