Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem, a párom nőgyűlölő, lenézi a női nemet. Mit csináljak vele?
8 hónapja vagyunk együtt, de valahogy eddig nem tűnt fel. Amikor bemutatott a családjának, akkor vettem észre, abból, ahogyan az anyjával és a húgaival viselkedik, ahogyan beszél róluk. Azóta is figyelem és egy egy megjegyzésén teljesen kiakadok, nem is értem, hogy nem vettem észre korábban.
Olyasmikre gondolok, minthogy pl a édesanyjára, aki tipikus otthonülős háziasszony, de nagyon kedves, szerény asszony azt mondta jobb is neki ha otthon marad, úgyse tudna semmilyen munkát végezni.
A kisebbik húga mesterszakon van pénzügy számvitelen, idén diplomázik. Róla azt mondta, hogy csodálkozik, hogy meg tudja csinálni annak ellenére, hogy nő, de örül neki, csak nem kéne a nőknek pénzekkel foglalkozni, csak ha bevásárolni kell az ABC-be.
A nagyobbik húga épp szingli, vett egy kis lakást, párom visszakérdezett, hogy ugye az apjuk nevén lesz e és ő csak haszonélvező. Mikor mondta, hogy nem, a ő nevén lesz, erre a párom helyteleníti és szerinte inkább férjet kellene találnia előbb, hogy a pénzét majd neki adja, és majd a férje gondoskodik róla, meg lakást vesz nekik.
Ilyen és ehhez hasonló kis dolgok, kiegészülve egy csomó apró kis megjegyzésből amiket ha tv-zünk a nőkkel kapcsolatba mond. Ha valami parlamenti közvetítést nézünk és nő beszél, az rögvest idióta ribanc.
Én nem maradnék meg ilyen pasi mellett az fix. Ha összebútoroztok, onnantól kuss lesz a neved és a pénz, és az irányítás mind az ő kezében lesz.
Egy nőgyűlölővel szemben sosem lesz igazad. Ezt akarod?
A párod szélsőséges patriarchista,jobb ha még most tisztázod magadban megéri-e vele majd együtt élned.Nekem volt egy nagyon szélsőséges feminista csajom de hamar véget vetettem a kapcsolatnak.Az ilyen szélsőséges idiótákat(természetesen mindkét nemben) jobb kerülni!
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!