A nőgyűlölő férfiak titkon homoszexuálisak?
hát elég fura a viselkedése szerintem.
de ezt csak ő tudja biztosra megmondani, hogy mivan.
lehet nem meri felvállalni a társadalom megítélése miatt, vagy nem akar azért téged (meg a gyerekeket, ha vannak) elveszíteni.
régebben sem volt jobb a szexuális életetek?
Áh, azok a pasik, akik nőgyűlölők, mind heterók, a meleg pasik jóban szoktak lenni a csajokkal:D
Beszélj vele, miért ennyire hideg veled. Neked férfire van szükséged, nem valakire, aki csak úgy ott van neked, de elhanyagol. Ez nem állapot, nehogy belenyugodj, lépned kell valamit, különben még jobban elhidegültök egymástól!
Sajnos, elég sokan élnek "rejtett homo" életet...
Nem akarják nyíltan felvállalni a "másságukat", sem a szüleik előtt, sem a munkahelyükön (valószínű, a munkájukat is elvesztenék)...
Azért házasodnak, hogy legyen egy kamu-feleségük (ők azok, akik szívesen vállalják a feleség előző házasságból származó gyerekét, mert így kész családhoz jutnak).
Abszolút jellemző, hogy nagyon ritkán veszik rá magukat a házaséletre a feleségükkel!
Abszolút jellemző, hogy a barátainak nincs nőismerőse ill. felesége!
Abszolút jellemző a szinte folyamatos aranyér-probléma!!!
A közösülés eléggé tönkreteszi a végbelüket, ez egy elég sérülékeny testrész, néhány éves anál után a záróizmok is sérülnek, a végbélen vérzéses sérülések keletkeznek, ami nehezen gyógyul.
(Ugyanmár, nem hiszed te sem, hogy egy horgásznak nincs horgász-széke?)
Normális 46 éves hetero férfinak nem évente 2-3 alkalommal van igénye a házaséletre!!!
Amúgy a homoszexuálisokat elég jól fel lehet ismerni több külső jelből is...
Bocs, de szerintem a férjed tuti homokos... :-[
Sajnálom,de én is simán el tudom képzelni,hogy meleg.A tisztálkodás egy dolog,ha az illető lakására megy,ott is meg tud fürödni.
A jelek abszolúte arra vallanak.
Van latens (lappangó) homoszexualitás is.Vagyis nincs tudatában annak, hogy homoszexuális.Nem biztos, hogy érdemes kenyértörésre vinni a dolgot, rámehet a házasságotok is.
-Lehet,hogy rosszul tudom,de legjobb tudomásom szerint az aranyér akadálya az anális közösülésnek.
Van egy kozos baratunk a parommal, o egy antifeminista kis "dog" (de ezt csak viccesen mondom ra), imadom egyebkent. pedig no vagyok. annyira atlat a nokon, hogy csodalom erte! mindenfele noi hisztit kiparodizal (meg is ertem:P), atlat a praktikakon, a nok hulyesegein....maskeppen meg iszonyatosan jofej emberke, oszinte (ami ritka a mai vilagban!)...ha vmui van siman megmondja a szemembe hogy hisztis vagyok, es en elfogadom neki:P mondjuk ez lehet nem ugyanaz amit irtal, de ilyenek is vannak:)
bocs ha nem voltam temabavago
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!