A nőgyűlölő férfiak titkon homoszexuálisak?
Figyelt kérdés
A férjemnek nincsenek normális, családos barátai, csak olyan társaságba jár (46 éves) ahol csupa nőtlen férfi van.De ide legalább hetente 2 alkalommal már hosszú évek óta. Ilyenkor a horgásznak, italoznak, kártyáznak és főként a nőket szidják beszédtémaként. A társaságból egy férfihoz különösen kötődik, az 54 éves, hozzá rohan bármi gondja van. Ha nagy ritkán házaséletet élünk ( az én könyörgésemre, évente max. 2-3 alkalommal), negyed órán belül elrohan hozzá. Már feltettem neki a kérdést, hogy szereti-e azt a férfit, netán valójában homoszexuális-e, hisz engem meg állandóan visszautasít, de csak megsértődött a kérdésen. Újabban van egy fiatalabb barátja, az 40 éves, ismert tanárember, de legjobb tudásom szerint annak sem volt még soha nő az életében. Őrá azt mondta, azért kedveli a társaságát, mert jókat tudnak beszélgetni. A kérdésem az lenne, hogy tényleg vannak ilyen összetartó férfiak, akik a nőktől undorodnak, vagy ez csak egy álca. Komoly válaszokat kérnék. Előre is köszönöm! Még egy apróság a férjemről: soha nem vettem észre jelét a hűtlenségének, nem fordított különösebb gondot a tisztálkodásra, mikor ezekhez a férfiakhoz ment. Viszont aranyérrel küszködik már jó ideje, bár azt meg kaphatta a horgászáson is, a hideg földön ücsörögve.2009. aug. 20. 17:27
11/14 anonim válasza:
A melegek nem jàrnak horgàszni, àltalàban nem kàrtyàznak, és fôként nem szidjàk a nôket,mert àltalàban velûk jobban megvannak. Az aranyérrôl meg annyit, hogy aki meleg az attôl még nem bolond, és olyat nem csinàl, ami fàj neki, épp ezért, -meg màs okbôl is- attôl hogy vki izél màs férfival, nem lesz aranyere. Persze sok olyan meleg van, akin nem làtszik hogy az. De szerintem eznem az aminek làtszik. Ja én meleg vagyok.
12/14 anonim válasza:
Énnekem ez nagyon gyanús... én is azon a gondolatmeneten vagyok, mint Te, Kérdező! Más nőket nem "hajt"?
13/14 anonim válasza:
11-es, oké, de Te bevallod magadnak. Más meg erőltetheti a látszatot, mert nem tudná elviselni az igazságot saját magáról.
Amúgy azóta milyen fejlemény van, kedves Kérdező?
14/14 A kérdező kommentje:
Fejlemény - elváltam tőle......ő meg összejött egy rühös ku.vával....................nem tudom boldog-e vele, szerintem ez még nagyobb szinjáték volt a részéről..........................
2012. szept. 25. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!