Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem, a párom nőgyűlölő, lenézi a női nemet. Mit csináljak vele?
8 hónapja vagyunk együtt, de valahogy eddig nem tűnt fel. Amikor bemutatott a családjának, akkor vettem észre, abból, ahogyan az anyjával és a húgaival viselkedik, ahogyan beszél róluk. Azóta is figyelem és egy egy megjegyzésén teljesen kiakadok, nem is értem, hogy nem vettem észre korábban.
Olyasmikre gondolok, minthogy pl a édesanyjára, aki tipikus otthonülős háziasszony, de nagyon kedves, szerény asszony azt mondta jobb is neki ha otthon marad, úgyse tudna semmilyen munkát végezni.
A kisebbik húga mesterszakon van pénzügy számvitelen, idén diplomázik. Róla azt mondta, hogy csodálkozik, hogy meg tudja csinálni annak ellenére, hogy nő, de örül neki, csak nem kéne a nőknek pénzekkel foglalkozni, csak ha bevásárolni kell az ABC-be.
A nagyobbik húga épp szingli, vett egy kis lakást, párom visszakérdezett, hogy ugye az apjuk nevén lesz e és ő csak haszonélvező. Mikor mondta, hogy nem, a ő nevén lesz, erre a párom helyteleníti és szerinte inkább férjet kellene találnia előbb, hogy a pénzét majd neki adja, és majd a férje gondoskodik róla, meg lakást vesz nekik.
Ilyen és ehhez hasonló kis dolgok, kiegészülve egy csomó apró kis megjegyzésből amiket ha tv-zünk a nőkkel kapcsolatba mond. Ha valami parlamenti közvetítést nézünk és nő beszél, az rögvest idióta ribanc.
És ha csak mondja, amit hallani akarsz? Erre nem gondoltál?:( Egy ismerős kísértetiesen hasonló szituban volt, mint te. A srác egy igazi tapló volt,minden lányt k***zott, a saját anyját mocskos r***bancnak "becézte", a csajon kívül mindenki látta, és el is mondtuk neki. Ő védte lelkesen, és egy görbe este után kiderült, hogy babát vár. Azt hittük minden oké, mert úgy viselkedett a pasi, mindenki bevette a mesét. Egy nap begőzölt, amikor azt hitte, hogy a csaj megcsalja(azt nem tudom, hogy hány hónapos volt, de nagy pocakja volt az tuti), eluralkodott rajta ez az egész lenézem a nőket, meg minden agybaj, ami csak volt neki, és úgy megverte a lányt, hogy elvetélt, valamint utána egy komplikáció miatt a méhét is ki kellett venni:( Nem sokkal később kiderült, hogy neki van vaj a füle mögött, mert egy 16 éves roma lány is terhes lett tőle...
Persze ez nagyon durva sztori, de miért kockáztatsz? Értem én, hogy Édesanya szeretnél lenni, családot akarsz, de ha már az alap is repedezik, akkor arra hogyan építesz egy igazi házat?:(
Utolsók eszmefuttatása könnyfakasztó, de a kérdező beleírta a kérdésébe, hogy a 8 hónap alatt mindig így beszélt a körülötte és a TV-ben látott nőkről.
Érdekes módon én soha nem mondtam azt, hogy XY azért ez meg az, mert nő. Azt már igen, hogy elkényesztetett nő/h*lye p*csa, de ez is hibás eszme, hisz férfiból is bőven akad ilyen, csak én a nőkkel foglalkozom.
Viszont a szüleimről soha nem nyilatkoznék így, sem a testvéreimről. Inkább leharapom a nyelvem.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!