Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt hiszem, a párom nőgyűlölő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem, a párom nőgyűlölő, lenézi a női nemet. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

8 hónapja vagyunk együtt, de valahogy eddig nem tűnt fel. Amikor bemutatott a családjának, akkor vettem észre, abból, ahogyan az anyjával és a húgaival viselkedik, ahogyan beszél róluk. Azóta is figyelem és egy egy megjegyzésén teljesen kiakadok, nem is értem, hogy nem vettem észre korábban.

Olyasmikre gondolok, minthogy pl a édesanyjára, aki tipikus otthonülős háziasszony, de nagyon kedves, szerény asszony azt mondta jobb is neki ha otthon marad, úgyse tudna semmilyen munkát végezni.

A kisebbik húga mesterszakon van pénzügy számvitelen, idén diplomázik. Róla azt mondta, hogy csodálkozik, hogy meg tudja csinálni annak ellenére, hogy nő, de örül neki, csak nem kéne a nőknek pénzekkel foglalkozni, csak ha bevásárolni kell az ABC-be.

A nagyobbik húga épp szingli, vett egy kis lakást, párom visszakérdezett, hogy ugye az apjuk nevén lesz e és ő csak haszonélvező. Mikor mondta, hogy nem, a ő nevén lesz, erre a párom helyteleníti és szerinte inkább férjet kellene találnia előbb, hogy a pénzét majd neki adja, és majd a férje gondoskodik róla, meg lakást vesz nekik.

Ilyen és ehhez hasonló kis dolgok, kiegészülve egy csomó apró kis megjegyzésből amiket ha tv-zünk a nőkkel kapcsolatba mond. Ha valami parlamenti közvetítést nézünk és nő beszél, az rögvest idióta ribanc.

2013. márc. 10. 16:30
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
2-s, szeritnem az is. De amint látjuk, vannak olyan női típusok, akiknek ez kell. Én nem kérdezgetnék itt, hogy mi legyen. Tipli.
2013. márc. 10. 17:01
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint Téged sem tart sokra, hiszen NŐ vagy.

Most még ideig, óráig titkolja, de a bőréből nem bújhat ki.

Nem lesz szép,boldog életed mellette.

Örülj neki, hogy időben rájöttél, és keress egy olyan férfit, aki megérdemel.

2013. márc. 10. 17:04
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Ezek fényében,te hogy látod a jövődet?

Szerintem most hagyd ott, mert később csak házi robot leszel, és rólad is ugyanúgy fog beszélni, mint a családjáról.

2013. márc. 10. 17:09
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Lehet már veled kapcsolatban is volt valami hasonló megjegyzése, csak a szerelem miatt nem tűnik fel.
2013. márc. 10. 17:18
 15/33 anonim ***** válasza:
Nincs mit tenni vele. Döntsd el, hogy kell-e ez neked. Nekem nem kéne, ha érdekel.
2013. márc. 10. 17:21
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég durva. Én már a legkisebb általánosító megjegyzésektől kiakadok, mert apám pont ugyanígy gondolkozik. Kérdezd meg, te milyen helyet foglalnál el az életében? Mert ha csak annyit, mint a családjában a nők, akkor ennyi erővel vehetne magának egy kutyát, amit ki lehet kötni a ház mellé.
2013. márc. 10. 17:26
 17/33 anonim ***** válasza:
Az utolsóval értek egyet...még annyit tennék hozzá, hogy téged még egy ideig pumpál, aztán miután megunt semmibe nem fog venni.
2013. márc. 10. 18:11
 18/33 anonim ***** válasza:
59%
Szerinted érdemes jövőt tervezni egy ilyen emberrel? Gondolom téged is idegesítenek ezek a megnyilvánulásai külöben nem tetted volna ki a kérdést. Én a helyedben otthagynám. Persze, neked kell eldöntened, és míg csak magadról van szó hagyján de mi lesz ha lányotok születik?
2013. márc. 10. 18:30
 19/33 A kérdező kommentje:
Engem eléggé tisztel és szeret, úgy vettem észre. Az a probléma, hogy én most vagyok 32, már komolyan veszem az ilyesmit, alapból nehezen ismerkedő típus voltam, és most már szeretnék megállapodni, szülni. Ő is komolyan tervez velem, ezt többször is mondja és a jövőnket illetően is hasonló volt az elképzelésünk. Nehéz ügy ez. :(
2013. márc. 10. 20:28
 20/33 anonim ***** válasza:
8 hónap nem nagy idő, viszont megértelek téged is. De ha már most zavar, ahogy a nőkkel bánik mi lesz később? Ez komoly súrlódási pont lehet. Ráadásul mit mondhat rólad a haveroknak?
2013. márc. 10. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!