Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez már a nőgyűlölet jele?

Ez már a nőgyűlölet jele?

Figyelt kérdés
Fiatal srác vagyok, de folyton csúfolnak a lányok, akiknél bepróbálkozom, pontosabban csak a szépek, illetve ritkábban egy kevés olyan lány, aki túlsúlyos, vagyis nem egy szépség. Rondának, nyominak neveznek, de ilyen utálatos, szívtelen stílusban, semmi együttérzés vagy jóindulat nincs ezekben a lányokban. Ja és még mondom nekik, hogy már tetszettem több lánynak nem tetszhetek mindenkinek, erre olyat bevágnak, hogy fúj, tudod ki állna szóba egy magadfajtával meg még tovább aláznak csak. Nem értem miért nem lehet amúgy ezt elhinni,hogy tetszettem már lányoknak, de ez még hagyján, de ha csak annyi mondanak, hogy bocs, de nem vagy az esetem én megértem és nem haragudnék, meg nem esne rosszul, mert hát elég érzékeny srác vagyok sajnos, bár ezt igyekszem rejteni. Na, de ilyenek ezek az ismeretlen lányok, már kedvem sem igazán van lányokkal kapcsolatot építeni, hiszen folyton ezt csinálják, egyedül azok a lányok kedvesek velem, akik értelmesek vagy kevésbé szépek, meg önbizalomhiányosak. Úgy vettem észre. Olyan lányoknak is tetszettem eddig csak. Na, de egy ideje fura dührohamok jönnek rám, hirtelen meglátok egy csajt a facebookon például és látom, hogy ez is szép, tuti begy beképzelt, utálatos kis féreg, hirtelen ezt érzem, szórakozásból csináltam egy kamu fb- és onnan szívatom őket, rájuk írok és jól leoltom őket, a jellemüket sértegetve és tényleg többnyire igazam is van, ezek alányok kegyetlenek, semmi együttérzés, jóindulat nincs bennük, kinevetik és megalázzák azt, aki például nem néz ki elég jól csak átlagos, nem páwa, vagy épp régi mobilja van nem okostelefon. Én meg egy ideje a dühömet észre sem vesszem és hirtelen így levezetem rajtuk, egyre gyakrabban jön elő ez, ha nem csinálhatom megőrülnék, muszáj leoltanom őket, a pofájukba vágnom, hogy mennyire értéktelen kis senkik a szememben a személyiségük miatt, remélem majd egy nap ráébrednek erre és visszakapják az élettől azt a sok fájdalmat, amit másoknak okoztak.

2013. jún. 25. 15:47
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
igen
2013. jún. 25. 15:49
 2/23 anonim ***** válasza:
Fú bakker. Szerintem így születnek a sorozatgyilkosok. Neked tuti lesz nemsokára egy FBI profilod is.
2013. jún. 25. 15:56
 3/23 anonim ***** válasza:
Pszichológushoz, méghozzá gyorsan.
2013. jún. 25. 15:57
 4/23 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy te? Csak mert normális közeledésre kb a 12 éves lányok reagálnak így...
2013. jún. 25. 15:58
 5/23 anonim válasza:
tiszta szégyen vagy .. csak kamu faceről arcoskodsz? nem igaz nem tudsz abba a helyzetbe vissza oltani valamit .. meg amúgy is vágassál normális hajat vegyél jó cuccokat és nézzél ki valahogy ennyi ..
2013. jún. 25. 16:00
 6/23 anonim ***** válasza:
Komolyan, ti hol éltek? Sosem ismertem senkit, aki valaha így aláztak a nők. Olyat is keveset, aki csak úgy hagyja hogy osszák.
2013. jún. 25. 16:04
 7/23 anonim ***** válasza:
A tied.
2013. jún. 25. 16:10
 8/23 anonim ***** válasza:
Te vadállat. :D
2013. jún. 25. 16:17
 9/23 anonim ***** válasza:
Miért olyan hihetetlen ez? Pl.: én most Askon kérdezgettem pár ismeretlen lányt, hogy 10-ből hány pontot adnának rám és visszaböfögi némelyik, hogy -4-et. El se tudják képzelni, hogy ez mennyire szarul tud esni!
2013. jún. 25. 16:20
 10/23 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, nyugi, hatalmas nagy pofonokat fognak ezek a nők még kapni élet bácsitól. A fiatal nők jelentős részének az élete, gyakorlatilag egy leányálom, mert semmiért nem kell megdolgozniuk, valami kamu egyetemi szakon ellébecolnak, és ha nem bűn rondák, akkor a fél világ az ő seggüket nyalja.

Az első pofon akkor jön, amikor elkezdenek dolgozni, és rájönnek, hogy semmihez sem értenek, a bolti eladó pedig nem egy jólfizető szakma. De ekkor még ugye mindig ott vannak a rajongók, a bulik stb. A második pofon harminc éves koruk körül jön, amikor eszükbe jut, hogy hoppá család is kellene talán, ja csak, egy kiélt elhasznált öregedő liba a kutyának sem kell, a gazdag hapsiknak ott vannak a húszévesek. Ők meg jó esetben ha nagy mázlijuk van beérhetik valami elvált lúzerrel...

2013. jún. 25. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!