Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fiúk, hány év után adtátok fel a csajozást, hány lány gúnyolt ki titeket a külsőtök miatt? Nem alakult ki bennetek nőgyülölet?
HAGYJÁTOK MÁR ABBA EZEKET AZ ÖRÖKÖS PESSZIMISTA HOZZÁÁLLÁSOKAT!!!!!
Mindenki szép a maga módján! Nincs olyan, hogy csúnya-nem csúnya, vagy szép meg ronda... Csak olyan van, hogy.... VAN... ennyi. A külső nem sok mindent befolyásol. Legalábbis egy stabil, értelmes kapcsolatban. Ne add fel!
És egy kicsit több önbizalommal indulj neki! Szerintem ha elhiszed magadról, hogy minimum átlagos vagy, annak is fogsz tűnni. Hisz a kisugárzás a lényeg. :)
Én drukkolok neked, ne add fel! :) Vannak még értelmes lányok! :)))
Igen, komolyan gondolom!!!
:)
Szerintem a külsőség nem a legfontosabb... Ha valaki ápolt, mosakodik és nem büdös... ennél többet úgy sem lehet tenni. Úgyhogy hajrá! Nem szabad feladni! Csak a pozitív a lényeg, a negatívval nem kell foglalkozni!
#5 vagyok
Hát... Most cáfoltam meg, mert NEKEM NEM!
Tehát nincs igazad. Nem minden lánynak a pénz és a sárm a lényeg, mert akkor mindenki Berényi Miklóst keresné... :D
FEL A FEJJEL, VANNAK MÉG LÁNYOK! De hadd ne ismételgessem már magam...
Fúha... Erre most nem tudok túlságosan nyugodtan reagálni, de megpróbálok...
Te tudod, hogy nekem mi tetszik, vagy nekem??? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!