Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fiúk, hány év után adtátok fel a csajozást, hány lány gúnyolt ki titeket a külsőtök miatt? Nem alakult ki bennetek nőgyülölet?
Ez hülyeség! Már hogy ne tudnám, hogy nekem mi kell????
Őszintén nem értek sok embert... Én nem a pénzre és a sármra hajtok, mert akkor szerelmes lennék Berényi Miklósba!
Komolyra fordítva a szót, már elhangzott tőlem egy csomószor, hogy NEM A KÜLSŐ TESZI AZ EMBERT, hanem az, hogy mennyit tett le az asztalra, mit tud felmutatni és a személyisége. Találkoztam már nem egyszer "kockahas-felzselézett haj- hú de tökéletes" pasival és eszem ágában sem állt leállni vele, mert nem volt megnyerő a személyisége. Bunkó volt és túl rámenős.
Tehát egy helyesnek mondható srác is lehet egy csődtömeg, egy megtestesített szánalom, ahogy egy nem túl jó külsejű fiú is lehet számomra talán a nagy Ő.
És nem folyok erről vitába, mert ez az én őszinte véleményem. A legtöbben nem így gondolják, tisztában vagyok ezzel én is, de én igen és ne kelljen már bizonygatnom az érzéseimet!!! :)
Jó, gondolj amit szeretnél... És ha neked nem jön össze a csajozás, hidd el, nem a külsőd miatt van, hanem emiatt a negatív hozzáállás miatt és apró pesszimista beütés miatt!!!
Ha figyelnél arra, amiket én leírtam, rájönnél, hogy a kisugárzáson több múlik. Szerinted az idióta hólyagfejekre miért bukik az idióta lányok többsége??? Mert van kisugárzása. Óriási önbizalma van és egója. Elhiszi magáról, hogy tökéletes és ez a lányoknál olyan benyomást kelt, mintha igaz is lenne... Csak bízni kell önmagadban és nem a negatívumokkal törődni... Nagyjából mindent leírtam már, több magyarázatra nem hiszem, hogy szükség lesz... És gondolj, amit akarsz, a kérdező meg majd hátha okul abból, amit én a fejedhez vágok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!