Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez már a nőgyűlölet jele?

Ez már a nőgyűlölet jele?

Figyelt kérdés
Fiatal srác vagyok, de folyton csúfolnak a lányok, akiknél bepróbálkozom, pontosabban csak a szépek, illetve ritkábban egy kevés olyan lány, aki túlsúlyos, vagyis nem egy szépség. Rondának, nyominak neveznek, de ilyen utálatos, szívtelen stílusban, semmi együttérzés vagy jóindulat nincs ezekben a lányokban. Ja és még mondom nekik, hogy már tetszettem több lánynak nem tetszhetek mindenkinek, erre olyat bevágnak, hogy fúj, tudod ki állna szóba egy magadfajtával meg még tovább aláznak csak. Nem értem miért nem lehet amúgy ezt elhinni,hogy tetszettem már lányoknak, de ez még hagyján, de ha csak annyi mondanak, hogy bocs, de nem vagy az esetem én megértem és nem haragudnék, meg nem esne rosszul, mert hát elég érzékeny srác vagyok sajnos, bár ezt igyekszem rejteni. Na, de ilyenek ezek az ismeretlen lányok, már kedvem sem igazán van lányokkal kapcsolatot építeni, hiszen folyton ezt csinálják, egyedül azok a lányok kedvesek velem, akik értelmesek vagy kevésbé szépek, meg önbizalomhiányosak. Úgy vettem észre. Olyan lányoknak is tetszettem eddig csak. Na, de egy ideje fura dührohamok jönnek rám, hirtelen meglátok egy csajt a facebookon például és látom, hogy ez is szép, tuti begy beképzelt, utálatos kis féreg, hirtelen ezt érzem, szórakozásból csináltam egy kamu fb- és onnan szívatom őket, rájuk írok és jól leoltom őket, a jellemüket sértegetve és tényleg többnyire igazam is van, ezek alányok kegyetlenek, semmi együttérzés, jóindulat nincs bennük, kinevetik és megalázzák azt, aki például nem néz ki elég jól csak átlagos, nem páwa, vagy épp régi mobilja van nem okostelefon. Én meg egy ideje a dühömet észre sem vesszem és hirtelen így levezetem rajtuk, egyre gyakrabban jön elő ez, ha nem csinálhatom megőrülnék, muszáj leoltanom őket, a pofájukba vágnom, hogy mennyire értéktelen kis senkik a szememben a személyiségük miatt, remélem majd egy nap ráébrednek erre és visszakapják az élettől azt a sok fájdalmat, amit másoknak okoztak.

2013. jún. 25. 15:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

"Hány éves vagy te? Csak mert normális közeledésre kb a 12 éves lányok reagálnak így."

Pedig ez tipikusan a 20-30 éves nőkre jellemző. Én nem szoktam embereket leszólítani az utcán de én is kaptam már ilyet.

Medikus vagyok, és AIDS világnapi óvszerosztást tartottunk, odamentem egy csajhoz, és teljesen normálisan megkérdeztem, hogy zavarhatom e egy pillanatra... Természetesen megalázott szimplán azért, mert nem voltam neki szimpatikus, el sem mondhattam a mondanivalómat, pedig ő járt volna jól, mert egy óvszer azért nem olyan olcsó.

2013. jún. 25. 16:43
 12/23 anonim ***** válasza:
Mondjuk én nem gyűlölöm a nőket, de az igazság az, hogy x számú csalódás után hihetetlenül leegyszerűsödik minden. Kellő tapasztalat birtokában lehullik a szemedről a hályog és rájössz arra, hogy milyen kicsinyesek, nagyravágyók sokan közülük, és hogy mennyire undorítóbban tudnak viselkedni, mint mondjuk egy férfi. Engem is küldtek már el a fenébe, sőt volt olyan, aki szerint undorító vagyok és a hányinger kerülgeti, ha csak rámnéz. Pedig megjegyzem, kedvesen és udvariasan közeledtem felé. Talán nem kellett volna. De ezekből a dolgokból tanul az ember, így ha másra nem is, tapasztalatnak jók ezek az események. Mostanában például azzal múlatom az időt, hogy figyelem őket, mintha az állatkertben lennék: megfigyelem a viselkedésüket az utcán, bevásárlóközpontokban, egyetemen, szórakozóhelyeken. Mindig az elvárhatót hozzák, rendkívül könnyen ki lehet őket ismerni, a gesztusaik pedig magától értetődőek. A kedvencem egy szórakozóhely volt, ahol egy lányt kb. 5 pasi bámult folyamatosan, amit a lány meg is jegyzett, hogy ő ez neki mennyire zavaró. No persze a hölgyemény 1 számmal kisebb melltartót, miniszoknyát és mélyen dekoltált felsőt vett fel és annyira erőltetett volt az egész helyzet, hogy röhöghetnékem támadt, ha csak ránéztem. Nekem sokszor inkább szánalmasnak tűnnek a mai 15-25 éves generáció nőtagjai, valahogy nincs egyéniségük és mintha mindegyik ugyanazt próbálná adni és nyújtani. Nem tudom, lehet csak én érzem így, mindenesetre sokszor mulatságos az egész női nem, így férfi szemmel nézve.
2013. jún. 25. 17:18
 13/23 anonim válasza:

De emberek :D mi van itt xd saját tapasztalatomból mondom a lányok sokkal előbb jönnek zavarba mint a fiúk xd és akkor hebegnek habognak amit persze ki lehet parodizálni és akkor még jobban zavarba jönnek XD

ti vagy tényleg nagyon csúnyák vagytok .. vagy igazi lúzerek .. vagy mind kettő :D pedig sztem biztos rengeteg jobb képűbb ember van nálam de engem még senki nem alázott meg a külsőm miatt az utóbbi nem tudom 5 évben biztos nem xd és előtte se nagyon emlékszek ilyesmikre ...

persze én adok magamra talán elég hiú is vagyok ... igen hajamat is vasalom cső nadrág mit tudom én .. lehet hogy másnak ez páwá-s vagy meleg de hogy nem csúnyáznak le az is biztos XD döntsd akkor melyik a jobb

2013. jún. 25. 19:54
 14/23 anonim ***** válasza:

"persze én adok magamra talán elég hiú is vagyok ... igen hajamat is vasalom cső nadrág mit tudom én .. lehet hogy másnak ez páwá-s vagy meleg de hogy nem csúnyáznak le az is biztos XD döntsd akkor melyik a jobb"

Inkább maradok lúzer, mintsem ilyen divatmajom legyek...

2013. jún. 25. 20:09
 15/23 anonim válasza:

" "persze én adok magamra talán elég hiú is vagyok ... igen hajamat is vasalom cső nadrág mit tudom én .. lehet hogy másnak ez páwá-s vagy meleg de hogy nem csúnyáznak le az is biztos XD döntsd akkor melyik a jobb"

Inkább maradok lúzer, mintsem ilyen divatmajom legyek..."

ennyi mindenkinek a szíve joga ... de akkor nem is kell sírni a sok elutasítás miatt .. mint itt egyesek

2013. jún. 25. 20:26
 16/23 anonim ***** válasza:
Sztem így ezzel lényegében az egyéniséghez való jogunktól fosztanak meg a nők! :(
2013. jún. 25. 20:31
 17/23 anonim válasza:

"Sztem így ezzel lényegében az egyéniséghez való jogunktól fosztanak meg a nők! :("

ez igaz ... de ha belegondolunk "mi" nem ugyanazt tesszük? ugyan úgy meg akarnak felelni

szóval ez ilyen ördögi kőr ... amibe nem muszáj bele menni de aki nem megy bele az a körön kívül reked

2013. jún. 25. 20:51
 18/23 anonim ***** válasza:
Már elnézést, de ki mondta, hogy nem vagyok megelégedve a külsőmmel? Az én külsőmmel semmi baj, legalábbis szerintem, tök átlagos huszonéves srác vagyok. Azt meg már hagyd meg nekem, hogy milyen ruhában járjak és hogy milyen legyen a frizurám. Engem sosem érdekelt a divat, valamennyire persze figyelek, de mindig magam alakítom ki a stílusomat. Én sosem fogok rózsaszín pólóban feszíteni, netán selyemingben, nem fogok csőnadrágban mutatkozni, még boxerból sem viselem el a feszes, passzentos fajtát, kis teret engedni kell. Nem fogok hajat vasalni 30-45 percig reggelente, nem fogok waxra vadászni a hipermarketekben és nem fogok tornacipőben járni, pláne nem tízezreket kiadni rá csak azért, mert Converse, netán Nike plecsni van rajta. Mert az attól még egy mezei tornacipő és az nem az én stílusom. Ne ringasd magad abba az álomba, hogy téged még egy lány sem rondázott le, maximum nem tudsz róla vagy nem mondta a szemedbe. Ráadásul a kor sem mindegy, egy 16-17 éves lány átlagban nem "mer" ilyeneket mondani nyíltan, 21-22 éves lány viszont már azt hiszi, körülötte forog a világ és azt hiszi, hogy mert nő, akármit megtehet. Persze tisztelet a kivételnek. Szóval magamhoz mérten próbálok ismerkedni lányokkal és ha netán egy csőgatya miatt tetszenék meg csak nekik, akkor is normál farmert fogok viselni, stílusos, rendben és tisztán tartott deszkás cipővel. A külsőn lehet javítani, de ha nem akar valaki megismerni közelebbről, hogy milyen ember is vagyok valójában, mi érdekel, mi a hobbim, mi a véleményem a világ dolgairól, akkor annak sok értelme nincs. Én egy lánytól sem várnám el, hogy legyen a mai divatos cicababa, kilónyi smink, magassarkú, miniszoknya és mélyen dekoltált felső. Pláne, ha nem érzi jól benne magát. Mert ez is látszik valakin, hogy görcsösen próbál megfelelni valaminek,ami igazából nem ő. Szóval én próbálkozom továbbra is, persze nem olyan intenzitással már, néha kedvem sincs már hozzá, de ez van. Ha valaki meg akar ismerni, akkor rózsaszín póló és csőgatya nélkül is érdekesnek találhat. Legalábis szerintem.
2013. jún. 26. 09:50
 19/23 anonim ***** válasza:
Kedves előző, minden tiszteletem a tied!
2013. jún. 26. 14:55
 20/23 anonim válasza:

"Már elnézést, de ki mondta, hogy nem vagyok megelégedve a külsőmmel? Az én külsőmmel semmi baj, legalábbis szerintem, tök átlagos huszonéves srác vagyok. Azt meg már hagyd meg nekem, hogy milyen ruhában járjak és hogy milyen legyen a frizurám. Engem sosem érdekelt a divat, valamennyire persze figyelek, de mindig magam alakítom ki a stílusomat. Én sosem fogok rózsaszín pólóban feszíteni, netán selyemingben, nem fogok csőnadrágban mutatkozni, még boxerból sem viselem el a feszes, passzentos fajtát, kis teret engedni kell. Nem fogok hajat vasalni 30-45 percig reggelente, nem fogok waxra vadászni a hipermarketekben és nem fogok tornacipőben járni, pláne nem tízezreket kiadni rá csak azért, mert Converse, netán Nike plecsni van rajta. Mert az attól még egy mezei tornacipő és az nem az én stílusom. Ne ringasd magad abba az álomba, hogy téged még egy lány sem rondázott le, maximum nem tudsz róla vagy nem mondta a szemedbe. Ráadásul a kor sem mindegy, egy 16-17 éves lány átlagban nem "mer" ilyeneket mondani nyíltan, 21-22 éves lány viszont már azt hiszi, körülötte forog a világ és azt hiszi, hogy mert nő, akármit megtehet. Persze tisztelet a kivételnek. Szóval magamhoz mérten próbálok ismerkedni lányokkal és ha netán egy csőgatya miatt tetszenék meg csak nekik, akkor is normál farmert fogok viselni, stílusos, rendben és tisztán tartott deszkás cipővel. A külsőn lehet javítani, de ha nem akar valaki megismerni közelebbről, hogy milyen ember is vagyok valójában, mi érdekel, mi a hobbim, mi a véleményem a világ dolgairól, akkor annak sok értelme nincs. Én egy lánytól sem várnám el, hogy legyen a mai divatos cicababa, kilónyi smink, magassarkú, miniszoknya és mélyen dekoltált felső. Pláne, ha nem érzi jól benne magát. Mert ez is látszik valakin, hogy görcsösen próbál megfelelni valaminek,ami igazából nem ő. Szóval én próbálkozom továbbra is, persze nem olyan intenzitással már, néha kedvem sincs már hozzá, de ez van. Ha valaki meg akar ismerni, akkor rózsaszín póló és csőgatya nélkül is érdekesnek találhat. Legalábis szerintem."

ez szerintem nekem szolt úgy hogy válaszolok :)

úgy csinálod ahogy akarod :) .. neked az ..

nekem meg a csőgatya hajvasaló hajWax hajlakk stb

de hogy ettől nem lettem meleg az olyan biztos mint ahogy most ülök per pill :)

és az a tapasztalatom hogy ezt szeretik a lányok is .. jó persze biztos nem 100 százalékban de a nagy többség

az megint más kérdés hogy vajon ki az aki csak a külsőségekért vagy ki az akit esetleg a belsőm is érdekel :) de a nagy többségből amiről előbb beszéltem ott van az a néhány is :3

és hogy mennyire biztos vagy nem hogy lecsúnyultak-e .. persze az ember nem mindenkinek tetszik de addig míg kapok pozitív visszajelzéseket őszintén szólva nem érdekel :) és nem kell keseregnem mint itt elég sokan teszik :d

2013. jún. 26. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!