Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mikor kérjek a szüleimtől...

Mikor kérjek a szüleimtől orrpiercinget? Tudom mivel jár, és a saját pénzemből fizetném.10/L

Figyelt kérdés
Hány évesen kérdezzem meg a szüleimtől, hogy lehet-e orrpiercingem?
2010. aug. 23. 16:03
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/133 anonim ***** válasza:
uccsó vagyok...én is 8 osztályosba megyek!!!Te melyik városba???írd meg priviben!
2010. aug. 24. 08:39
 72/133 anonim ***** válasza:
100%

még mindig utolsó vagyok...az elején jó fejnek tüntél,de a Tudod mekkora lúzer,aki babázik???-beszólásod után rájöttem,hogy egy kis tini kurv@ vagy semmi több...

10/lány(babázik)XD

2010. aug. 24. 08:44
 73/133 A kérdező kommentje:
Olyan vagy mint az egyik ismerősöm.... De tőlem babázzál... Te dolgod... Am a ceglédi Kossuth Lajosba megyek... Weboldala: [link]
2010. aug. 24. 09:07
 74/133 anonim ***** válasza:
65%

Hajjaj...

Ilyenkor érzem azt, mintha megöregedtem volna. De jó, hogy nem 2-3 évvel később születtem !

Van valami kis hülye pic-su az osztályodban, akinek van pirszingje, vagy akar és lecikizte, akinek nincs ? Ezért érzed égetően fontosnak ? Nem leszel ettől menő, mégha 14-15 évesen is csináltatod meg majd.

10 évesen nem ciki, hogy valaki még játszik. Emlékszem, mi még negyedikben simán babáztunk a lányokkal az osztályban, nem a pirszingen járt az eszünk.

10 évesen nagyon kicsi vagy, hiába állítod, hogy márpedig te kiskamasz vagy ! Meséket nézni is ciki, mi ?

Én 5 évvel vagyok idősebb, mint te és mégis simán megnézem a meséket, amit hétvégente adnak. Vagy simán leülök játszani az unokahugaimmal. Azt a mindenit, de égő vagyok !

15/l

2010. aug. 24. 10:53
 75/133 A kérdező kommentje:
Képzeld el, h a piercing nincs divatban, csak nekem tetszik... És nem érdekel, hogy te enyi évesen min gondolkozdtál....
2010. aug. 24. 11:24
 76/133 anonim ***** válasza:
70%
Az elején tényleg jó fejnek tűntél, de ebből már nem jössz ki sehogy.Nagyon csúnyákat és éretlen dolgokat írsz. Egyébként ha elolvasnád a kategóriát, gyerek vállalás nevelés, tehát nem neked való ez az oldal, hanem a szüleidnek, de így sem a kamaszok részben, mert te még kisgyerek vagy és nem kamasz, hanem inkább a problémás gyerekek rovatban. Komolyan nem csodálkoznék, ha anyukád írna oda, hogy milyen k*rvásan viselkedik a 10 éves lányom, mit tegyek.
2010. aug. 24. 14:37
 77/133 anonim ***** válasza:
69%

Nincs a fenéket divatban... végig nézel az utcán és szinte mindenkit azzal látsz.

De ha a vivatv meg a tökömtudjami által sugározott baromságokat követed, hát hajrá.

Amúgy most aztán nagyon a lelkembe gázolták ezzel a beszólásoddal.

2010. aug. 24. 14:38
 78/133 A kérdező kommentje:
Mind a ketten off-oltatok... HHa nem vagyok szimpi akkor katt a nagy zöld VISSZA nyílra...
2010. aug. 24. 16:15
 79/133 A kérdező kommentje:

ma 14:37

nektek felnőtteknek már az is kurwás, ha van vkinek egy piercingje??? Nem lehet a saját stílusomat követni? Nektek még az a nő is kurwa, akinek van egy nyaralója...

2010. aug. 24. 16:39
 80/133 anonim ***** válasza:
100%

Saját stílus? ne röhögtess már.

mindenkinek olyan van az orrából.

anyádék hogy bírnak téged elviselni? otthon is ilyen a stílusod vagy itt éled ki magad?

2010. aug. 24. 19:57
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!