Mikor kérjek a szüleimtől orrpiercinget? Tudom mivel jár, és a saját pénzemből fizetném.10/L
még mindig utolsó vagyok...az elején jó fejnek tüntél,de a Tudod mekkora lúzer,aki babázik???-beszólásod után rájöttem,hogy egy kis tini kurv@ vagy semmi több...
10/lány(babázik)XD
Hajjaj...
Ilyenkor érzem azt, mintha megöregedtem volna. De jó, hogy nem 2-3 évvel később születtem !
Van valami kis hülye pic-su az osztályodban, akinek van pirszingje, vagy akar és lecikizte, akinek nincs ? Ezért érzed égetően fontosnak ? Nem leszel ettől menő, mégha 14-15 évesen is csináltatod meg majd.
10 évesen nem ciki, hogy valaki még játszik. Emlékszem, mi még negyedikben simán babáztunk a lányokkal az osztályban, nem a pirszingen járt az eszünk.
10 évesen nagyon kicsi vagy, hiába állítod, hogy márpedig te kiskamasz vagy ! Meséket nézni is ciki, mi ?
Én 5 évvel vagyok idősebb, mint te és mégis simán megnézem a meséket, amit hétvégente adnak. Vagy simán leülök játszani az unokahugaimmal. Azt a mindenit, de égő vagyok !
15/l
Nincs a fenéket divatban... végig nézel az utcán és szinte mindenkit azzal látsz.
De ha a vivatv meg a tökömtudjami által sugározott baromságokat követed, hát hajrá.
Amúgy most aztán nagyon a lelkembe gázolták ezzel a beszólásoddal.
ma 14:37
nektek felnőtteknek már az is kurwás, ha van vkinek egy piercingje??? Nem lehet a saját stílusomat követni? Nektek még az a nő is kurwa, akinek van egy nyaralója...
Saját stílus? ne röhögtess már.
mindenkinek olyan van az orrából.
anyádék hogy bírnak téged elviselni? otthon is ilyen a stílusod vagy itt éled ki magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!