Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mikor kérjek a szüleimtől...

Mikor kérjek a szüleimtől orrpiercinget? Tudom mivel jár, és a saját pénzemből fizetném.10/L

Figyelt kérdés
Hány évesen kérdezzem meg a szüleimtől, hogy lehet-e orrpiercingem?
2010. aug. 23. 16:03
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/133 A kérdező kommentje:
_De visszatérve az orr pc-re én csak kicsi követ veszek 14 éves koromban és ennyi... Hajat 16 évesen fogok festeni. Tetkó meg csak 50%
2010. aug. 23. 23:04
 62/133 A kérdező kommentje:
Én ilyen pc-t kérnék: [link]
2010. aug. 23. 23:07
 63/133 anonim ***** válasza:
100%
amúgy nem túlzottan értem minek ilyen kérdéseket feltenni.a te tested te döntesz róla hogy mit teszel vele. ha ezt akkor ezt ha azt akkor azt. amúgy azt azért jó lenne tudni hogy melyik szülőd milyen szigorú. amúgy én a piercinggel minimum 3 évet várnék (ha 11 vagy)
2010. aug. 23. 23:09
 64/133 A kérdező kommentje:

23:09

Én is legalább annyit... Sztem félreértettél, mert én úgy gondoltam, hogy olyan 14-15-16 éves koromba kérek...

2010. aug. 23. 23:11
 65/133 anonim ***** válasza:
65%
ahha! nos ha így gondolod már mindjárt más! :) figyelj! láttam a képet. szerintem nem lesz ebből különösebben baj ha tényleg 14-16 évesen akarod megcsináltatni. ha a szüleid a fülbevalót megengedték gondolom ezt is megfogják. szóval ez rajtad áll ennél többet én sem tudok írni!
2010. aug. 23. 23:17
 66/133 A kérdező kommentje:

ma 23:17

Köszi...

Az bizti h félreértés volt a vitában... Nem hiszem, hogy valakinek 11 évesen engednének orr pc-t...

2010. aug. 23. 23:20
 67/133 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, hogy beleszólok, és a válaszom elején offolok, mert szerintem az, hogy most, 11 évesen tetszik az orrpc, meg bármi, amit most nem csináltatnál, nem jelenti azt, hogy 3-5 év múlva is tetszeni fog. Persze lehetséges, de ritkán fordul elő.

Az előttem szólóknak (néhány oldalon keresztül ›.‹) igazuk van, kaphatsz egy pc-től jó kis gyulladást, meg kényelmetlen orrot fújni, meg ilyenek. Én a helyedben a pc helyett lövetnék még lyukat a fülembe. Én hamarosan ezt el is intézem a kozmetikussal.

Szerintem amúgy nagyon bunkó voltál tényleg a többiekkel, akik csak meg akarnak védeni a szar ddolgoktól, de te úgy látod, hogy maradi, kőkorszaki emberek, csak mert nem értenek veled egyet. Én akkor egy István király korabeli paraszt vagyok, mert szerintem nagyon gáz/undorító a pc? De ez most nem lényeg.

Egyébként írtad, hogy egy bnőd foylton káromkodik..Nos, te is azt csináltad. :'D De áruld el nekem, hogy a babázás, meg ilyenek miért 5 éveseknek valók? És az miért nem normális, aki msn-en lóg egész nap? Tudod, nem csak msn létezik. Én pl. élesben nyomom, városban rontom a levegőt a bnőimmel. x) Bár mintha én enm lennék kocka...

Na ennyi volt az off.

Igazság szerint (meg szerintem is) akár most is emgkérezheted a szüleidtől, hogy mikor csináltathatsz. Csak enm harapják le a fejedet egy ártatlan kérdést, mert ebből a kérdésből látszik, hogy tudod, hogy most még enm engednék + nincs az az elvetemült piercer, aki megcsinálná neked. De ha úgy érzed, hogy még nem kéne megkérdezni - hiszen te ismered a szüleidet -, akkor olyan 14 éves korod körül.

Remélem segítettem és legalább észrevetted magad az offos részem miatt..

11/L

2010. aug. 23. 23:44
 68/133 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok. Bocsi a sok hibáért, csak nincs kedvem átolvasni..

Amúgy hogy érted azt, hogy tini avgy testileg? xD

2010. aug. 23. 23:46
 69/133 A kérdező kommentje:

23:46

A válaszodért köszi. Igen, én is szoktam káromkodni...

2010. aug. 24. 00:06
 70/133 anonim ***** válasza:
Én is annyi vagyok...Még nE!!!,mert ideggörcsöt fognak kapni.Ráérsz 13-14 körül...
2010. aug. 24. 08:38
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!