Mikor kérjek a szüleimtől orrpiercinget? Tudom mivel jár, és a saját pénzemből fizetném.10/L
23:09
Én is legalább annyit... Sztem félreértettél, mert én úgy gondoltam, hogy olyan 14-15-16 éves koromba kérek...
ma 23:17
Köszi...
Az bizti h félreértés volt a vitában... Nem hiszem, hogy valakinek 11 évesen engednének orr pc-t...
Ne haragudj, hogy beleszólok, és a válaszom elején offolok, mert szerintem az, hogy most, 11 évesen tetszik az orrpc, meg bármi, amit most nem csináltatnál, nem jelenti azt, hogy 3-5 év múlva is tetszeni fog. Persze lehetséges, de ritkán fordul elő.
Az előttem szólóknak (néhány oldalon keresztül ›.‹) igazuk van, kaphatsz egy pc-től jó kis gyulladást, meg kényelmetlen orrot fújni, meg ilyenek. Én a helyedben a pc helyett lövetnék még lyukat a fülembe. Én hamarosan ezt el is intézem a kozmetikussal.
Szerintem amúgy nagyon bunkó voltál tényleg a többiekkel, akik csak meg akarnak védeni a szar ddolgoktól, de te úgy látod, hogy maradi, kőkorszaki emberek, csak mert nem értenek veled egyet. Én akkor egy István király korabeli paraszt vagyok, mert szerintem nagyon gáz/undorító a pc? De ez most nem lényeg.
Egyébként írtad, hogy egy bnőd foylton káromkodik..Nos, te is azt csináltad. :'D De áruld el nekem, hogy a babázás, meg ilyenek miért 5 éveseknek valók? És az miért nem normális, aki msn-en lóg egész nap? Tudod, nem csak msn létezik. Én pl. élesben nyomom, városban rontom a levegőt a bnőimmel. x) Bár mintha én enm lennék kocka...
Na ennyi volt az off.
Igazság szerint (meg szerintem is) akár most is emgkérezheted a szüleidtől, hogy mikor csináltathatsz. Csak enm harapják le a fejedet egy ártatlan kérdést, mert ebből a kérdésből látszik, hogy tudod, hogy most még enm engednék + nincs az az elvetemült piercer, aki megcsinálná neked. De ha úgy érzed, hogy még nem kéne megkérdezni - hiszen te ismered a szüleidet -, akkor olyan 14 éves korod körül.
Remélem segítettem és legalább észrevetted magad az offos részem miatt..
11/L
Előző vagyok. Bocsi a sok hibáért, csak nincs kedvem átolvasni..
Amúgy hogy érted azt, hogy tini avgy testileg? xD
23:46
A válaszodért köszi. Igen, én is szoktam káromkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!