Mikor kérjek a szüleimtől orrpiercinget? Tudom mivel jár, és a saját pénzemből fizetném.10/L
Mivaaaan? 10 évesen még én is babáztam, pedig 13 vagyok :) Sőt szerintem még most sem lenne ciki, csak már nem érdekel úgy, mint régen, de a 8 éves unokahugommal még simán leülök babázni, ha azt szeretne :)
Amúgy meg szerintem kb 15évesen lenne oké, de én nem engedném meg, és nekem sem kell semmi ilyen hülyeség :D
13/L
Kamaszok többen vannak azért itt, mint felnőttek, de jó,hogy vannak felnőttek is, ugye, ők azért hasznosabb tanácsokat adnak általában :D
Amúgy tényleg, mért ide írkálsz? Szerintem neked még a kisgyerekek témakörbe kéne, mivel még nem vagy kamasz, 12 évesen leszel az, de még tini sem [13 évesen az leszel]
Értsétek már meg: ő már kamasz, mert annak néz ki. az egy dolog, hogy éppen kinőtt a pelenkából, de már pirszinget akar.
hát hadd legyen neki. nem a mi gyerekünk, nem mi csesztük el a nevelését. az, hogy majd 11 évesen póthajat, műkörmöt meg mellplasztikát akar, nem a mi bajunk. a baj csak az, hogy ez a kis taknyos egy szót se fog fel ebből az egészből, a szülei meg hagyják, hadd nőjön mint a dudva.
épeszű szülő ilyet nem eged a gyerekének, kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!