Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mikor kérjek a szüleimtől...

Mikor kérjek a szüleimtől orrpiercinget? Tudom mivel jár, és a saját pénzemből fizetném.10/L

Figyelt kérdés
Hány évesen kérdezzem meg a szüleimtől, hogy lehet-e orrpiercingem?
2010. aug. 23. 16:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/133 anonim ***** válasza:
75%
Na emberek, új szót tanultam ettől a kis minizsenitől: a kiskamasz ROKONSZENVES a kamasszal, asszongya:D:D
2010. aug. 23. 21:23
 42/133 A kérdező kommentje:

B*sszátok meg mind!

Sajnálom a gyerekeiteket, ha vannak, mert ilyen ciki felnőttek már eléggé gázak...

2010. aug. 23. 21:26
 43/133 A kérdező kommentje:
Amúgy is egy piercing mit számít??? Ti b*armok meg attok a lányotoknak fülbevalót kiskorában ami szinte ugyanaz, mint a piercing.... Erre nem gondoltatok??? Ja és ti csak a korotokkal tudtok feljönni?
2010. aug. 23. 21:29
 44/133 A kérdező kommentje:
Ja és mit árthat egy orrpiercing??? Ha megunom akkor kiveszem ENNYI
2010. aug. 23. 21:30
 45/133 anonim válasza:
86%

Nah ide figyelj kiscsaj ! Előbb tanulj meg írni aztán pofázz !Választ kértél ? Kaptál és hozzá egy csomó kritikát ! Örülj neki , hogy mennyien szeretnének segíteni , hogy ne b*zd el az életed ! De látszik neked hiába beszél az ember ... Most komolyan azt hiszed , hogy ettől menőbb vagy ... 10éves vagy ! ( bocsi 11 ) AZ ISTENÍT ! Ráérsz még ! Mások nem tudják , hogy kapnak-e holnap enni , vagy lesz-e tető a fejük felett ! Te meg itt mindenkit le bénázol ! Na látom mi voltunk az utolsó értelmes generáció ... Lelehet szavazni a korom miatt ....

12/L

2010. aug. 23. 22:12
 46/133 A kérdező kommentje:

Akkor mondjátok, van fülbevalótok??? De ha én most olyan lennék, h nembirnám a pc-t akk azt kéne mondanom h :

- El b*sszátok minden lány életét a fülbevaló miatt...

2010. aug. 23. 22:26
 47/133 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó drága kortársam! :D örülök hogy én még a "normális" generációba tartozok!:D

nos a téma az hogy én 10 évesen a plüssállatkáimmal játszottam illetve a macskáimat kergettem, simogattam. nem hogy nem akartam piercinget azt sem tudtam hogy van olyan a világon. szerintem várj még 5 évet ezzel a dologgal mert az én anyám tutira kiakadna. gondolom ha a te szüleid normálisak ők sem reagálnának másképp.

A kérdező kommentje:

Most szeptemberben kezdem a gimit

amúgy elárulnátok hogy egy 10 (11) éves hogy mehet gimibe? mi van az általános iskolával?

14 lány

2010. aug. 23. 22:29
 48/133 A kérdező kommentje:

Utolsó drága kortársam! :D örülök hogy én még a "normális" generációba tartozok!:D

nos a téma az hogy én 10 évesen a plüssállatkáimmal játszottam illetve a macskáimat kergettem, simogattam. nem hogy nem akartam piercinget azt sem tudtam hogy van olyan a világon. szerintem várj még 5 évet ezzel a dologgal mert az én anyám tutira kiakadna. gondolom ha a te szüleid normálisak ők sem reagálnának másképp.

A kérdező kommentje:

Most szeptemberben kezdem a gimit

amúgy elárulnátok hogy egy 10 (11) éves hogy mehet gimibe? mi van az általános iskolával?

14 lány

Tudod, hogy mi az a 8 osztályos gimnázium???

Amúgy nekem is vannak cicáim és plüsseim... És Majd ha szeretnék (mert nem biztos) akkor 23 évesen csináltatnék, egy macskáss tetkót... És nem lérdekel, hogy régen mi volt...

2010. aug. 23. 22:36
 49/133 anonim ***** válasza:
100%

kérdező! ne keverjed a szezont a fazonnal! oké. igaz hogy a fülbevalóhoz is lyuk kell. de gondold már át hogy hol a lyuk és hogy mekkora a mérete! a fülcimpán van és éppen akkora hogy a fülbevalón kívül szinte semmi nem fér bele. igazából a piercinggel nem is lenne baj ha az ember úgy lenne felépítve hogy nyom nélkül begyógyulna de ez sajnos nem mindig van így. illetve a seb elfertőződhet. és az bszottul fáj ám! egyébként mielőtt megkérded: nem nekem nincs se fülbevalóm se semmim.

üdv előző válaszoló! (14/L)

2010. aug. 23. 22:37
 50/133 A kérdező kommentje:

kérdező! ne keverjed a szezont a fazonnal! oké. igaz hogy a fülbevalóhoz is lyuk kell. de gondold már át hogy hol a lyuk és hogy mekkora a mérete! a fülcimpán van és éppen akkora hogy a fülbevalón kívül szinte semmi nem fér bele. igazából a piercinggel nem is lenne baj ha az ember úgy lenne felépítve hogy nyom nélkül begyógyulna de ez sajnos nem mindig van így. illetve a seb elfertőződhet. és az bszottul fáj ám! egyébként mielőtt megkérded: nem nekem nincs se fülbevalóm se semmim.

üdv előző válaszoló! (14/L)

Eléggé fursa, hogy nincs fülbevalód... Nekem van egy jó nagy karika... És azon kívül van még 2 karikáss...

2010. aug. 23. 22:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!