Mikor kérjek a szüleimtől orrpiercinget? Tudom mivel jár, és a saját pénzemből fizetném.10/L
Szia neked is -.-
Nem köldökben szeretném, mert, ha pl.: nem fogom kivetetni és egyszer csak szülnöm kell császármetszéssel akkor azt ki kell venni...
Én lebeszélnélek róla.
sem szebb, sem egyedibb nem leszel tőle, pláne, hogy már mindenkinek van. orrba pirszing olyan prosztós, igénytelen már bocs. ha kiveszed, ronda kis lyuk marad az orrod helyén és az nem forr úgy be mint a fülnél.
ha továbbra is megveszel valamilyen pirszingért, akkor azt megengedném, hogy a meglévő füllyukad fölé lövethess egy másikat, de ennyi, amíg kiskorú vagy. 18 fölött azt csinálsz, amit akarsz, de hidd el, akkor már annyira nem fog vonzani feleannyira se.
Én 16 évesen meghaltam a köldökpirszingért. gyűjtögettem a kis pénzemet az ékszerre meg az átszúrásra, de mikor összejött volna, már nem is kellett annyira. a mai napig nem bánom, hogy nem csináltattam végül meg.
10 éves kisgyerek vagy könyörgöm! hova fajul a világ? én 10 évesen babaházaztam meg bicikliztem! eszembe se jutott volna piercing! beszarok rögvest:O:O
jól van kislányom, aggasd tele magad pókos meg mittomén milyen fülbevalókkal, lázadj csak.
az eszem megáll, hogy már a 10 évesek is úgy viselkednek mint a 16 évesek.
a Viva Tv monnyon le!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!