Mikor kérjek a szüleimtől orrpiercinget? Tudom mivel jár, és a saját pénzemből fizetném.10/L
10évesen orr piercing?
Hát te el vagy szállva...nem vagyok ellene a pc-knek(nekem is van 4) de csak 10éves vagy!Barbie-t adnák neked nem piercinget.Majd 5év múlva talán.
hát te komolyan nem vagy komplett XD 10 évesen saját stílus :D:D
mellékelnél egy képet magadról, hogy kitehessük napiszarra a kérdéssel együtt?? persze olyan ribancos pózolósat, az való a "stílusodhoz"...
Tisztázzunk valamit: te egyelőre nem NŐ vagy, hanem egy kislány. úgyhogy viselkedj a korodnak megfelelően, bandázz a barátaiddal, játsszatok bunkerest, bicajozzatok, görkorizzatok. én ezt csináltam 10-12 évesen, vagy ez is ciki?
pirszinggel foglalkozni ráérsz 6 év múlva is.
22:22
Na hogy játszak a bnőimmel msn-en keresztül? xĐ
(Tegnap) 23:44-es vagyok. Ugye azt, hogy a saját stílusodat "követed", ugye nem úgy érted, h egyedi vagy? xD Ha csónadrágban, Ray Ban napszemcsiben meg tornacsukában járnál, és utána írnád, h egyedi stílusod van. x) De am naon jó fje lehetsz, hogyha hisztisen (már bocs :P) ilyen vicces vagy. :'D
Anyud MOST nem engedi, mert 11 éves vagy, és ilyenen jár az eszed...lehet, h néhány év múlva megváltozik az életed. Mert viccesen hangzik, h most megkérdezted, h majd lehet-e, de mivel nem, ezért azt írod, h vársz 18 éves korodig. :P
Amúgy megadod az msn-ed? *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!