Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mikor kérjek a szüleimtől...

Mikor kérjek a szüleimtől orrpiercinget? Tudom mivel jár, és a saját pénzemből fizetném.10/L

Figyelt kérdés
Hány évesen kérdezzem meg a szüleimtől, hogy lehet-e orrpiercingem?
2010. aug. 23. 16:03
 81/133 anonim ***** válasza:
61%
Én 14:37-es. Erre a kérdésre akárhányszor belépek vissza térek, mert olyan jókat röhögök rajta. Te kis buta, nem azért vagy k*rvás, mert szeretnél egy piercinget, hanem azért, mert 10 éves vagy és már ilyeneken gondolkozol, égő, ha valaki ilyenkor még babázik és ki tudja, hogy miken jár már az eszed stb. Szerintem te magad vagy égő és ha így folytatod, akkor 20 évesen úgy fogsz kinézni, mint egy 40 éves kis ribi. Nyugodtan éld még a gyerek korod, lesz bőven időd felnőttnek lenni.
2010. aug. 24. 21:34
 82/133 anonim válasza:
53%
Bazze látszik mennyire vagy érett ... MIND2 offoltalak mit hisztizel ? mint az 5 évesek úgy viselkedsz ja bocsi az 5 évesek babáznak te meg már egy érett kamasz vagy . " a kiskamasz ROKONSZENVES a kamasszal " ISTENEM ! tanulj meg egy normális mondatott össze rakni azután hisztizz ( látszik , hogy nem vagy szellemileg érett kisanyám
2010. aug. 24. 21:47
 83/133 A kérdező kommentje:
21:47 Ha nem tetszik akk katt a nagy X-re ott jobbra fent...
2010. aug. 24. 21:58
 84/133 anonim ***** válasza:
53%

10évesen orr piercing?

Hát te el vagy szállva...nem vagyok ellene a pc-knek(nekem is van 4) de csak 10éves vagy!Barbie-t adnák neked nem piercinget.Majd 5év múlva talán.

2010. aug. 24. 22:00
 85/133 anonim ***** válasza:
53%

hát te komolyan nem vagy komplett XD 10 évesen saját stílus :D:D

mellékelnél egy képet magadról, hogy kitehessük napiszarra a kérdéssel együtt?? persze olyan ribancos pózolósat, az való a "stílusodhoz"...

2010. aug. 24. 22:07
 86/133 anonim ***** válasza:
69%
bocsássatok meg de írta a kérdező hogy ő 14-16 év körül akar és nem feltétlen most! oké oké én sem helyeslem teljesen de azért oltani sem kéne!
2010. aug. 24. 22:18
 87/133 anonim ***** válasza:
53%

Tisztázzunk valamit: te egyelőre nem NŐ vagy, hanem egy kislány. úgyhogy viselkedj a korodnak megfelelően, bandázz a barátaiddal, játsszatok bunkerest, bicajozzatok, görkorizzatok. én ezt csináltam 10-12 évesen, vagy ez is ciki?

pirszinggel foglalkozni ráérsz 6 év múlva is.

2010. aug. 24. 22:22
 88/133 A kérdező kommentje:
Megbeszéltem ezt anyámmal, és ő azt mondta, hogy nem engedi... Szal várok 18 éves koromig... És nem értem, hogy néhányan mit nem értetek a kérdésben... Nem azt mondtam, hogy 10 évesen kell...
2010. aug. 24. 22:24
 89/133 A kérdező kommentje:

22:22

Na hogy játszak a bnőimmel msn-en keresztül? xĐ

2010. aug. 24. 22:26
 90/133 anonim ***** válasza:
73%

(Tegnap) 23:44-es vagyok. Ugye azt, hogy a saját stílusodat "követed", ugye nem úgy érted, h egyedi vagy? xD Ha csónadrágban, Ray Ban napszemcsiben meg tornacsukában járnál, és utána írnád, h egyedi stílusod van. x) De am naon jó fje lehetsz, hogyha hisztisen (már bocs :P) ilyen vicces vagy. :'D

Anyud MOST nem engedi, mert 11 éves vagy, és ilyenen jár az eszed...lehet, h néhány év múlva megváltozik az életed. Mert viccesen hangzik, h most megkérdezted, h majd lehet-e, de mivel nem, ezért azt írod, h vársz 18 éves korodig. :P

Amúgy megadod az msn-ed? *-*

2010. aug. 24. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!