Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mikor kérjek a szüleimtől...

Mikor kérjek a szüleimtől orrpiercinget? Tudom mivel jár, és a saját pénzemből fizetném.10/L

Figyelt kérdés
Hány évesen kérdezzem meg a szüleimtől, hogy lehet-e orrpiercingem?
2010. aug. 23. 16:03
 121/133 anonim válasza:

te bazzdmeg nagyon hüllye lehetsz

most te akkor a lányokat szereted??

2010. aug. 30. 20:34
 122/133 A kérdező kommentje:

20:34

Nem, hanem útálom a fiúkat. Most ezért miért kell azt mondani, hogy akkor leszbikus vok??? Ha egyszer nem érdekelnek azok a zabálógép per.verz ba.rmok akkor máris fel kell kapni a vizet?!

2010. aug. 30. 21:21
 123/133 anonim ***** válasza:
53%
Nyugi, tényleg nem leszbi, magam indulok ki. Ennyi idősen én akkor is fújjogtam, ha egy fiú hozzám ért, mellém ült, én is utáltam őket. Majd kinövi.
2010. aug. 30. 21:27
 124/133 A kérdező kommentje:

21:27

Talán... De én egyenlőre irtózom tőlük... És egyáltalán nem bizti h kinövöm... És nem is hiszem h a fiúk kedvelnének, mert csúnyán beszélek(lexarom) nem főzök(mivel lehet a boltban venni kaját) és nem is tudom... Nem jövök és nem is akarok nekik bejönni... Szal egyáltalán nem bizti, h kinövöm... de lehetséges... De sztem az utáltatta meg velem ezt a gondolatot, hogy mindenki társkeresőnek használja a neveldéket... szal ennyi... Am amit írtál az off volt... Dde mind1

2010. aug. 30. 21:43
 125/133 anonim ***** válasza:
53%

És ha off volt ? Akkor mi van ? Ez is off, húha...

Ba-sszus. lássál már a pirszingedtől !

Az oldaladra álltam most az egyszer.

Ott van a tojáshéj a fenekeden, még szép, hogy nem főzöl. Ami pedig a fiúkat illeti, ki fogod nőni, hallgass rám.

2010. aug. 30. 21:56
 126/133 A kérdező kommentje:

21:56

Talán. Léteznek olyan emberek, akik ink nem élnek kapcsolatban...

2010. aug. 30. 22:44
 127/133 anonim ***** válasza:
Igen, ezeknek a leggyakoribb elnevezésük a gyerek. Te is az vagy, én is az vagyok. Mi a fenének nekünk kapcsolat? :D Max. a T-mobilnál..
2010. aug. 30. 23:48
 128/133 A kérdező kommentje:

23:48

Vagy a telenornál (pannon)xĐ

2010. aug. 31. 08:07
 129/133 anonim ***** válasza:

XD az hogy lehet, hogy "te már annyira kifejlett vagy, meg minden", viszont nem érdekelnek a fiúk? :D mindkettő a hormonoktól függ. na mindegy, én is voltam ekkora, és akkor még tényleg nem látszik, milyen kis taknyos egy 11 éves. én se láttam, de most látom. azt javaslom, majd 15 évesen nézz vissza ehhez a kérdéshez, és dönts: tényleg igazad volt-e. majd akkor esetleg 100 fölé megy az IQ-d. amíg 89, addig hiába vitatkozunk.

dönts belátásod szerint: de ha visszatérsz, és elújságolod, hogy a fél város átment rajtad, hüpp-hüpp, akkor magadra vess.

további sikeres agysejtszaporodást.

2010. szept. 1. 19:02
 130/133 anonim ***** válasza:

Előző, mi köze van a piercingnek a szexhez? O.o Most komolyan ._. És hogyha tudod, h 11 éves, miért írsz ilyeneket? x)

Egyébként kérdező, meglett a 2. lyuk a fülemben. ^^

2010. szept. 1. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!