Mikor kérjek a szüleimtől orrpiercinget? Tudom mivel jár, és a saját pénzemből fizetném.10/L
te bazzdmeg nagyon hüllye lehetsz
most te akkor a lányokat szereted??
20:34
Nem, hanem útálom a fiúkat. Most ezért miért kell azt mondani, hogy akkor leszbikus vok??? Ha egyszer nem érdekelnek azok a zabálógép per.verz ba.rmok akkor máris fel kell kapni a vizet?!
21:27
Talán... De én egyenlőre irtózom tőlük... És egyáltalán nem bizti h kinövöm... És nem is hiszem h a fiúk kedvelnének, mert csúnyán beszélek(lexarom) nem főzök(mivel lehet a boltban venni kaját) és nem is tudom... Nem jövök és nem is akarok nekik bejönni... Szal egyáltalán nem bizti, h kinövöm... de lehetséges... De sztem az utáltatta meg velem ezt a gondolatot, hogy mindenki társkeresőnek használja a neveldéket... szal ennyi... Am amit írtál az off volt... Dde mind1
És ha off volt ? Akkor mi van ? Ez is off, húha...
Ba-sszus. lássál már a pirszingedtől !
Az oldaladra álltam most az egyszer.
Ott van a tojáshéj a fenekeden, még szép, hogy nem főzöl. Ami pedig a fiúkat illeti, ki fogod nőni, hallgass rám.
21:56
Talán. Léteznek olyan emberek, akik ink nem élnek kapcsolatban...
23:48
Vagy a telenornál (pannon)xĐ
XD az hogy lehet, hogy "te már annyira kifejlett vagy, meg minden", viszont nem érdekelnek a fiúk? :D mindkettő a hormonoktól függ. na mindegy, én is voltam ekkora, és akkor még tényleg nem látszik, milyen kis taknyos egy 11 éves. én se láttam, de most látom. azt javaslom, majd 15 évesen nézz vissza ehhez a kérdéshez, és dönts: tényleg igazad volt-e. majd akkor esetleg 100 fölé megy az IQ-d. amíg 89, addig hiába vitatkozunk.
dönts belátásod szerint: de ha visszatérsz, és elújságolod, hogy a fél város átment rajtad, hüpp-hüpp, akkor magadra vess.
további sikeres agysejtszaporodást.
Előző, mi köze van a piercingnek a szexhez? O.o Most komolyan ._. És hogyha tudod, h 11 éves, miért írsz ilyeneket? x)
Egyébként kérdező, meglett a 2. lyuk a fülemben. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!