Mikor kérjek a szüleimtől orrpiercinget? Tudom mivel jár, és a saját pénzemből fizetném.10/L
23:03
priviben megírtam...
23:08
Tessék, felvettelek...
Basszus....
Hol láttad te, hogy azt mondtam, hogy az összes fiatal nem ír helyesen ? Sehol nem írtam !
De azt viszont igen, hogy a 75% olyan szarvashibákat követ el, hogy vérszemet kapok.
Szerintem nem a pc 18 évesen a szégyen, hanem a nuku helyesírás a sulikban...
Most magadról beszélsz? Idézem: "kérdésst, macskáss, utóljára, nemegy, nembirom, enyi" (világít a helyesírás ellenőrző).
Nos, ez alapján te magad vagy tiszta szégyen kérdező. Több választ nem kérünk, komolytalan vagy, menj vissza. Egyszerűen veled foglalkozni sem érdemes.
Most magadról beszélsz? Idézem: "kérdésst, macskáss, utóljára, nemegy, nembirom, enyi" (világít a helyesírás ellenőrző).
Nos, ez alapján te magad vagy tiszta szégyen kérdező. Több választ nem kérünk, komolytalan vagy, menj vissza. Egyszerűen veled foglalkozni sem érdemes.
Szerinted ez a válasz nem hasznos.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:51
Tudod, ha nem tetszik a kérdés akkor ne menj ide... Te is csak vitázni akaarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!