Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mikor kérjek a szüleimtől...

Mikor kérjek a szüleimtől orrpiercinget? Tudom mivel jár, és a saját pénzemből fizetném.10/L

Figyelt kérdés
Hány évesen kérdezzem meg a szüleimtől, hogy lehet-e orrpiercingem?
2010. aug. 23. 16:03
 111/133 anonim ***** válasza:
0%
nem vagyok nála sokkal idősebb, 12 éves. nekem csak a fogpiercinget fogják megengedni ha 14 leszek és aztis csak ragasztani. De amit mondott a kiscsaj, hogy az msn-en kell lógni meg stb. Vki üsse már le!!!
2010. aug. 28. 13:22
 112/133 anonim ***** válasza:
53%

Nem olvastam végig mindent (körülbelül az 5. oldalon már kezdet sok lenni), de azért hozzá szólnék a dolgokhoz.

Figyelj, 10 éves vagy, ami nem sok, és testi érettség ide vagy oda, még bizony gyerek vagy. Felesleges ennyi idősen ilyenen gondolkodnod. Tudom, hogy most nagyon menő játszani a felnőttet, de hidd el, pár év múlva te is belátod, milyen kis butuska voltál. Nem azzal van a baj, hogy piercing-et akarsz, hanem azzal, hogy ennyi idősen kell neked! Azzal, hogy követed a tömeget, nem leszel önmagad. Azzal is tisztában vagyok, hogy "hüly.e, öreges bla-bla-blának" tartod azt, amikor azt mondják, hogy babázz, pedig így lenne rendjén. Ugyanmár, miért lúzer az, aki ennyi idősen, korához illően, tehát gyerekként viselkedik?! Ha jól emlékszem, azt mondtad, káromkodsz. Ne tedd. Undorító, főleg egy KISLÁNY szájából!

Most valószínűleg azt fogod írni, hogy "Ha nem tetszik, katt a nagy zöld nyílra" (haha, a Google Chrome-ban kék :DD), de én csak a véleményemet írtam le, mindezt építő kritikaként.

2010. aug. 28. 13:33
 113/133 anonim ***** válasza:
Jajj te úr sten..Ha nem olvasstok végig, legalább a végét nézzétek meg. Írta a lány, hogy csak 5-6-7 év múlva szeretne piercinget, de a szülei nemet mondtak. -.- De amúgy most komolyan, miért kéne babázni? Én 5 éves korm óta nem babázok, anyumat se kötötte le, ő egész nap a barátaival lógott. Nekem erre nincs lehetőségem..
2010. aug. 28. 13:37
 114/133 A kérdező kommentje:

13:33

SZTEM AZ ÉN MAGÁNÜGYEM, HOGY HOGYAN BESZÉLEK... Am a lányok szájából minden szó csúnya, nekünk kis cuki angyalkáknak kell lennünk... Úgy beszélek, ahogy fogok... Am meg a bnőmnek most, 11 évesen van fog pc-je...

2010. aug. 28. 21:20
 115/133 anonim ***** válasza:
53%
leszarom hogy a bnődnek van-e a fog pc-je.
2010. aug. 28. 21:22
 116/133 anonim ***** válasza:
53%
A barátnőd egy kis r*banc és te is jó úton haladsz ehhez a címhez...
2010. aug. 28. 22:35
 117/133 anonim ***** válasza:
53%
Fogpc? Na nemár..Egyrészt az az egyik legocsmányabb, másrészt meg 11 éves...Már korábban is írtam választ (egy csomószor), én is 11 vagyok, de piercingen még nem jár az eszem, csak majd egy második lyukat lövetünk a fülembe. És amúgy csak azért, mert a bnődnek van, kell neked is pc, vagy csak úgy?
2010. aug. 28. 22:39
 118/133 anonim ***** válasza:
Én csak jószándékból mondtam, hogy ne káromkodj. Hidd el, a fiúk nem szeretik a mocskos szájú lányokat. ;)
2010. aug. 29. 10:59
 119/133 A kérdező kommentje:

10:59

Engem meg a pasik nem érdekelnek :P Meg egyenlőre nem is fognak.... Am meg nagyon útálnak, mert beléjük martam, és hosszú a körmöm XD Ja és nehogy aszidd, h én pasit akarok.... Ki nem állhatom a fiúkat... És most azt mondanád, hogy ez a gondolat majd az évek során meg fog változni bla bla bla... Lehet. De erre 25% az esély...

Am meg ha igen, akkor legyen gazdag is...

Szóval az jön ki a számon, ami ki akar:P

Én dolgom...

2010. aug. 29. 13:21
 120/133 A kérdező kommentje:

22:39

csak úgy.

2010. aug. 29. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!