Vannak ezen az oldalon plázacicák?
Kérlek titeket plázacicák, hogy léccy írjatok magatokról!!Miket használtok a hajatokra??Hol vásároltok??Milyen testápolót használtok??Összességében milyen szépségápolószereket? Hogyan lettetek népszerűek??Miről beszélgettek...vagy olyan emberekkel hogyan tudtok beszélni akik alig szólnak 1-2 szót (miről beszéltek). Hogyan beszéltek a pasikkal?
Léccy vegyétek komolyan ezt nekem ez fontos!!A nyáriszünet alatt megszeretnék változni és a plázacicák tanácsaira vagyok kíváncsi vagy a nagyon menő csajokéra. Nem vagyok egy szürke kisegér talán az átlagosnál 1 fokkal jobb és az elmúlt 1 évben sokat tettem érte h így legyen de mégtöbbet szeretnék. Van 1 fiú aki nagyon teccik és énis neki de ő nálam menőbb és mégszebb akarok lenni h mégjobban belémszeressen és szeretném ha az osztályomban mégtöbb figyelem jutna nekem. Kíméljetek attól h csak add önmagad és ne változz meg.
Az értelmes válaszokat nagyon szépen köszönöm. A többivel pedig inkább nemis foglalkozok. Nemhiszem, hogy egy jellemtelen ember lennék. Én nem mondanék a másik emberre ilyet ha nem ismerem. Szerintem inkább te vagy a jellemtelen amiért így beszélsz egy ismeretlen emberről. Az átlagomat pedig nem azért írtam le, hogy dicsekedhessek vele, hanem mert beakartam bizonytani, hogy bárki lehet okos csak akarnia kell. A belinkelt képeket mindenkinek köszönöm, nagyon tetszenek. :)
És most szeretném tisztázni a dolgokat. Azt tudom, hogy a plázacicaság egy veleszületett dolog és megértem, hogy azt írjátok, hogy ne adjam ki másnak magam mert az hülyén néz ki. Én ennek születtem...az eddigi életem során mindig másnak adtam ki magam mint ami igazából vagyok és sajnos már nemtudom, hogy hogyan legyek önmagam. De ez az én igazi stílusom. Nem egy rib**anc akarok lenni. Csak szép és népszerű. Ezért kértem a plázacicák és a menő csajok véleményét. Mindig olyan érzésem volt, hiába nézik le a plázacicákat mert legbelül mégis van az emberekben irígység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!