Kérlek titeket plázacicák, hogy léccy írjatok magatokról!!Miket használtok a hajatokra??Hol vásároltok??Milyen testápolót használtok??Összességében milyen szépségápolószereket? Hogyan lettetek népszerűek??Miről beszélgettek...vagy olyan emberekkel hogyan tudtok beszélni akik alig szólnak 1-2 szót (miről beszéltek). Hogyan beszéltek a pasikkal?
Léccy vegyétek komolyan ezt nekem ez fontos!!A nyáriszünet alatt megszeretnék változni és a plázacicák tanácsaira vagyok kíváncsi vagy a nagyon menő csajokéra. Nem vagyok egy szürke kisegér talán az átlagosnál 1 fokkal jobb és az elmúlt 1 évben sokat tettem érte h így legyen de mégtöbbet szeretnék. Van 1 fiú aki nagyon teccik és énis neki de ő nálam menőbb és mégszebb akarok lenni h mégjobban belémszeressen és szeretném ha az osztályomban mégtöbb figyelem jutna nekem. Kíméljetek attól h csak add önmagad és ne változz meg.
nem tudom honnan vetted, hogy a plázacicák olyan szépek. szerintem inkább buták.
2010. jún. 22. 21:07
3/77 anonim válasza:
deköcsög ez a péter.
2010. jún. 22. 21:13
4/77 anonim válasza:
jajjbocs ez nemide jött xd
5/77 anonim válasza:
Már nem kell sokat változnod... a fő ismertetőjegyük a butaság és az már nálad is meg van. Sok sikert a többihez is.
6/77 A kérdező kommentje:
Köszönöm h nem kíméltetek meg azzal h a számomra megfelelő normális választ írtatok. Nemérdekel az h azt írjátok h ne változzak mert ez nem fog semmin sem változtatni ígyis úgyis megváltozok mert megakarok változni!!Kedves 2. válaszoló: Szerintem igenis szépek a plázacicák!!Az csak 1 mellékes dolog h butácskák és nem az eszükre akarok hasonlítani hanem a kinézetükre.
2010. jún. 22. 21:14
7/77 A kérdező kommentje:
nemértem ezt a honlapot akárhány kérdést látok mindeggyiknél van olyan aminek semmi értelme pedig itt az emberek a kérdésükre várnak választ és nem a másik idiótaságát akarják olvasni. Ha meg nemérdekel a kérdésem nem kell idejönni és írogatni.
2010. jún. 22. 21:17
8/77 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2010. jún. 22. 21:17
9/77 A kérdező kommentje:
16 és van eszem nem hiába lettem 4,75-ös tanuló és egyben osztályelső
2010. jún. 22. 21:19
10/77 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy beleillek-e ebbe a kategóriába, h plázacica, nagyon sokak szerint igen:D Viszont nem vagyok butuska, de elég népszerű vagyok most is meg gimiben is az voltam. Tehát már itt kilőve. Ha gondolod msnen tudok tanácsot adni, ha gondolod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!