Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Duci lány a szórakozóhelyen?

Duci lány a szórakozóhelyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Eléggé nagydarab vagyok, ezt (egyelőre) elfogadtam, tudom hogyan kell számomra előnyösen öltözni. Csakhogy! Soha nem járok bulizni, pont a külsőm miatt, de most lesz a közelben egy külföldi előadó, akinek imádom a zenéjét, nagyon szeretném élőben is látni-hallani Őt. Viszont félek, hogy durva beszólásokat kapnék a kövérségem miatt. Ha mondjuk felveszek egy fekete, bőszárú hosszúnadrágot, meg egy fekete nem szűk, nem bő rövidujjú felsőt, akkor ezzel a semleges ruhával elkerülhetem, hogy azt higgyék, hogy pasizni mentem és irgalmatlanul megalázzanak? Mit gondoltok? Ha válaszolsz, kérlek kort és nemet is írj. Csak őszintén, inkább Ti fújjogjatok le, mint ott, "élőben"...
2010. máj. 27. 01:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak önbizalom kell neked egy klassz frizura smink jó alakkodhoz illő ruci és már is jó csaj leszel. Nekem pl mindig mondják h nem tudnának véknyan elképzelni pedig régen az voltam csak egy baleset miatt hiztam meg de sokkal jobban érzem magam igy:)
2010. jún. 9. 14:14
 72/79 anonim ***** válasza:

lekéne szarnod ha beszólnak... :D

szerintem jó ha azt veszed föl amit leírtál.=)

2010. jún. 9. 18:19
 73/79 anonim ***** válasza:

Ahogy olvastam a soraidat azthittem én írtam az összes kérdést és válaszokat:)Én is ilyen vagyok:D Irtó vicces amúgy ez az egész,mert tényleg annyira külsőre mennek a diszkókban,hogy egy kövér lány mint én vagy te, fél elmenni...legalábbis itthon:)Amíg nem írtad,hogy Londonban (vagy legalábbis Angliában) lesz a koncert féltem,hogy tényleg érni fognak atrocitások, de aztán megnyugodtam:)

Én sem voltam sosem karcsú az átlagom sajnos 153/55 volt,szép kis almaforma, de simán elmentem bulizni, világ életemben diszkós voltam és talán a kisugárzásnak köszönhetően de tapadtak rám a srácok:)(legalábbis sok este volt amikor nagyon helyes-és nem csak szerintem- srácokkal táncoltam kettesben, smacipartyt tartottunk, habpartyn melltartó nélkül ázottan fehér felsőben táncoltam és sosem volt semmi baj:)Nálam amúgy ez általánosból jött,ott piszkáltak de gimiben már nem:)

Aztán most lett rossz mert lefogytam 45kg-ra majd jojó és hirtelen 70kg-nál találtam magam:(Most is ennyi vagyok,nem merek újra belevágni(ez lenne már a 4. fogyókúra, mert mindig sok jö vissza és ne tudok rendesen sportolni mert terheléses asztmám van és 1 perc után fulladok:)

Pestre költöztem és szégyellem magam:(Múltkor elmentem barátnőmmel a Symbolba Tabáni volt a premierje...fúúú...hogy én de rosszul voltam:SPár csaj lesett amúgy nagyon:SPár az 1 db XD, de Gönczi Gábor 2x is rámköszönt XD én meg jót buliztam és tojtam midnenki másra...már aki lány:)

Fel a fejjel, jó bulizásokat ezután:))))

Amúgy a parkapsolataidban is frusztrált vagy?

2010. jún. 9. 18:45
 74/79 A kérdező kommentje:

Uh, az nagyon hosszú mese lenne... Van sok időd? ;)

Örülök, hogy még mindig érkeznek válaszok, bár az eredeti probléma megoldódott, de annyira jó olvasni, hogy mások hogyan élik meg a dolgokat, akár kövéren, akár soványan. Általában nem beszédtéma az ilyesmi, mindenkinek a magabiztos, sugárzóan arcunkat mutatjuk, de itt nem kell. :)

2010. jún. 9. 19:17
 75/79 anonim ***** válasza:
Lehet hülye ötlet, de nincs kedvetek összefutni? Hárman is Budapesten élünk, hasonlóan gondolkodunk, ki tudja, lehet jó barátnők lennénk?
2010. jún. 10. 00:15
 76/79 anonim ***** válasza:
Én is összefutnék Veletek! Nagyon megkedveltem mind a kérdezőt, Krisztát, és a válaszolókat is!:) Nekem is segítettek a válaszok, és jól éreztem magam olvasgatás közben. Én benne vagyok!:) 23/L
2010. jún. 10. 08:06
 77/79 A kérdező kommentje:
Remek terv! Akkor lassan el is kezdhetnénk szervezni, még ma küldök nektek e-mailt. Még valaki..? :)
2010. jún. 10. 09:54
 78/79 anonim ***** válasza:

Én is nagydarab vagyok, de így is elmegyek és menni fogok bulizni, nehogy már ne érezhessem jól magam...

160/57

2011. szept. 11. 10:14
 79/79 anonim ***** válasza:
Azért fennáll fogalomzavar... 160 cm 57 kiló hol nagydarab??? max nem soványka de messze nem nagydarab...
2011. szept. 12. 18:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!