Duci lány a szórakozóhelyen?
lekéne szarnod ha beszólnak... :D
szerintem jó ha azt veszed föl amit leírtál.=)
Ahogy olvastam a soraidat azthittem én írtam az összes kérdést és válaszokat:)Én is ilyen vagyok:D Irtó vicces amúgy ez az egész,mert tényleg annyira külsőre mennek a diszkókban,hogy egy kövér lány mint én vagy te, fél elmenni...legalábbis itthon:)Amíg nem írtad,hogy Londonban (vagy legalábbis Angliában) lesz a koncert féltem,hogy tényleg érni fognak atrocitások, de aztán megnyugodtam:)
Én sem voltam sosem karcsú az átlagom sajnos 153/55 volt,szép kis almaforma, de simán elmentem bulizni, világ életemben diszkós voltam és talán a kisugárzásnak köszönhetően de tapadtak rám a srácok:)(legalábbis sok este volt amikor nagyon helyes-és nem csak szerintem- srácokkal táncoltam kettesben, smacipartyt tartottunk, habpartyn melltartó nélkül ázottan fehér felsőben táncoltam és sosem volt semmi baj:)Nálam amúgy ez általánosból jött,ott piszkáltak de gimiben már nem:)
Aztán most lett rossz mert lefogytam 45kg-ra majd jojó és hirtelen 70kg-nál találtam magam:(Most is ennyi vagyok,nem merek újra belevágni(ez lenne már a 4. fogyókúra, mert mindig sok jö vissza és ne tudok rendesen sportolni mert terheléses asztmám van és 1 perc után fulladok:)
Pestre költöztem és szégyellem magam:(Múltkor elmentem barátnőmmel a Symbolba Tabáni volt a premierje...fúúú...hogy én de rosszul voltam:SPár csaj lesett amúgy nagyon:SPár az 1 db XD, de Gönczi Gábor 2x is rámköszönt XD én meg jót buliztam és tojtam midnenki másra...már aki lány:)
Fel a fejjel, jó bulizásokat ezután:))))
Amúgy a parkapsolataidban is frusztrált vagy?
Uh, az nagyon hosszú mese lenne... Van sok időd? ;)
Örülök, hogy még mindig érkeznek válaszok, bár az eredeti probléma megoldódott, de annyira jó olvasni, hogy mások hogyan élik meg a dolgokat, akár kövéren, akár soványan. Általában nem beszédtéma az ilyesmi, mindenkinek a magabiztos, sugárzóan arcunkat mutatjuk, de itt nem kell. :)
Én is nagydarab vagyok, de így is elmegyek és menni fogok bulizni, nehogy már ne érezhessem jól magam...
160/57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!