Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Duci lány a szórakozóhelyen?

Duci lány a szórakozóhelyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Eléggé nagydarab vagyok, ezt (egyelőre) elfogadtam, tudom hogyan kell számomra előnyösen öltözni. Csakhogy! Soha nem járok bulizni, pont a külsőm miatt, de most lesz a közelben egy külföldi előadó, akinek imádom a zenéjét, nagyon szeretném élőben is látni-hallani Őt. Viszont félek, hogy durva beszólásokat kapnék a kövérségem miatt. Ha mondjuk felveszek egy fekete, bőszárú hosszúnadrágot, meg egy fekete nem szűk, nem bő rövidujjú felsőt, akkor ezzel a semleges ruhával elkerülhetem, hogy azt higgyék, hogy pasizni mentem és irgalmatlanul megalázzanak? Mit gondoltok? Ha válaszolsz, kérlek kort és nemet is írj. Csak őszintén, inkább Ti fújjogjatok le, mint ott, "élőben"...
2010. máj. 27. 01:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a pasikat nem fogod érdekelni,

a csajok meg ha beszólnak... odamész hozzájuk és már be is szartak :D

énis drukkolok neked, remélem jól fogod magad érezni a bulin :) hajrááá ;)

2010. máj. 27. 14:51
 42/79 anonim ***** válasza:
100%

Szia:)

Szerintem azért annyira nem vagy kövér, mint amiket írsz magadról,meg hogy pl mi a rémálmod

ismerek olyasmi súlyút és mint te, és nem mondanám rájuk, hogy kövérek, jó persze egy kis felesleg van..de még alacsonyabbak is mint te:)

2010. máj. 27. 15:05
 43/79 anonim ***** válasza:
15/L voltam:D
2010. máj. 27. 15:06
 44/79 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem sem kell stresszelned,nincs okod rá.

Menj el nyugodtan és érezd jól magad.

A "szép"lányok-akik valójában annyira nem is szépek-ők csak magukkal és a környezetükkel lesznek elfoglalva és,hogy minél több piát benyakaljanak illetve,hogy hogyan rázzák magukat még jobban.:/

Mindezt tapasztalatból mondom.

Én is voltam már discoban és nem a duci lányokat néztem meg és nem rajtuk botránkoztam meg,hanem a fent említett lányokon.

Egyszerűen az ilyenek annyira beképzeltek és azt hiszik,hogy csak ők léteznek a világban és aki nem olyan mint ők,azok már nem is jó emberek.

Ráadásul az ilyenek általában tök előnytelen ruhákat vesznek fel,mert nekik csak az számít,hogy a divatot kövesék és az már teljesen mindegy nekik,hogy két ruhadarab összeillik-e?A lényeg,hogy"divatos cuccokba"legyenek.Mindemellett ízléstelenül és rondán vannak kisminkelve,ráadásul az esetek nagy többségében azt hiszik(pláne a fiatalok-12-16 között),hogy attól lesznek menők és "nagylányok" ha minél többet isznak és minél részegebbek.Ja és a másik "menő" dolog az ilyen idősek korában,hogy minél több pasival legyen együtt az éjszaka folyamán(kavarás,csók,merészebbek esetében akár sex is)

Én még soha nem botránkoztam meg olyan duci emberen a discoban,aki szépen,az alakjához illően volt felöltözve és nem volt eltelve magától,pedig a vak is látja,hogy nem egy szépségkirálynő.

Szóval ha kedves leszel és szépen,az alakodhoz illően fogsz felöltözni,akkor szerintem semmi baj/bántás nem érhet.

De mindenképpen vigyél valakit magaddal mert egyedül elég rosszul és cikisen éreznéd magad.

Ja és még annyit,hogy szerintem nem olyan vészes a súlyod.Biztos van rajtad felesleg,de annyira nem vészes,mint ahogyan leírtad magadat.

Leírásodból én elsőre azt hittem,hogy ilyen 100 felett vagy kg ban és 160 alatt cm ben.De az igazi méreteid nem vészesek:D

Legyen kicsit több önbizalmad.:D

Jó bulizást és majd mesélj!

Üdv!

2010. máj. 27. 17:15
 45/79 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy bárki beszólna
2010. máj. 27. 19:21
 46/79 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Na hogy sikerült a buli?
2010. máj. 30. 01:01
 47/79 anonim ***** válasza:
100%

Mintha azt irta volna, hogy 2 hét múlva lesz.

Egy ország aggódik ROTFLMAO :)))))))

2010. máj. 30. 01:18
 48/79 anonim ***** válasza:
94%

figyelj.azt írod elfogadtad.de az,hogy attól félsz,hogy leszólnak az pont hogy azt jelenti,hogy még nem fogadtad el magad.na most.vagy fogadd el a kilókat,vagy add le őket!

én is ezt teszem.bár nem vagyok valami kövér állítólag (155/43)de mindennap tornázom otthon egyedül + kevesebb kaja.na hogyha nem akarsz lefogyni akkor azt ajánlom növeld valahogy az önbizalmad.mindenesetre menj el abba a buliba,vidd a barátaid,és érezd jól magad.nem kell másokra figyelj.én is sokszor azt érzem,hogy mindenki engem néz,és azon susmognak,hogy milyen csúnya és kövér vagyok.aztán rájövök hogy nem foglalkozik mindenki velem.szóval....kitartás meg ilyenek ;]

2010. máj. 31. 17:29
 49/79 anonim ***** válasza:
Amúgy hol lesz a buli? :)
2010. máj. 31. 18:04
 50/79 anonim válasza:
100%
Én 162cm/74kg vagyok. És járok bulizni! Soha nem kaptam még semmilyen megjegyzést discoban...pedig amúgy ducinak tartanak. De hozzám még a pasik is odajönnek már már zaklatnak. Lehet hogy azért mert az arcom szép. Nem önteltségből. Vagy lehet csak önbizalom kérdése. Általában feltűnik ha valaki szorong és nem érzi jól magát a bőrében, a bunkók az ilyen embereknek szeretnek beszólogatni. Szóval magabiztosság! L/18
2010. jún. 5. 15:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!