Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Duci lány a szórakozóhelyen?

Duci lány a szórakozóhelyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Eléggé nagydarab vagyok, ezt (egyelőre) elfogadtam, tudom hogyan kell számomra előnyösen öltözni. Csakhogy! Soha nem járok bulizni, pont a külsőm miatt, de most lesz a közelben egy külföldi előadó, akinek imádom a zenéjét, nagyon szeretném élőben is látni-hallani Őt. Viszont félek, hogy durva beszólásokat kapnék a kövérségem miatt. Ha mondjuk felveszek egy fekete, bőszárú hosszúnadrágot, meg egy fekete nem szűk, nem bő rövidujjú felsőt, akkor ezzel a semleges ruhával elkerülhetem, hogy azt higgyék, hogy pasizni mentem és irgalmatlanul megalázzanak? Mit gondoltok? Ha válaszolsz, kérlek kort és nemet is írj. Csak őszintén, inkább Ti fújjogjatok le, mint ott, "élőben"...
2010. máj. 27. 01:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 A kérdező kommentje:
Jaj, csak hogy a gyanú árnyéka se érjen: nem vagyok "beleesve". Csak elképeszt az emberi nagysága, meg persze imádom a zenéjét, de ez minden.
2010. jún. 9. 10:50
 62/79 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ismerem a mai DJ-ket, mert az instrumentális zenét pártolom, de 12 éves koromban Gigi D’Agostinot tartottam az istennek :)

Szerintem rá illik a leírásod :)

eltaláltam?

2010. jún. 9. 11:02
 63/79 A kérdező kommentje:

*pislog*

*ámul*

Hát ezt meg hogyan..? Te belelátsz a gondolataimba? Hát ez...!!

2010. jún. 9. 11:07
 64/79 anonim ***** válasza:
100%

xD

én is szerettem Gigit, csak tényleg sehol sem látni.

2010. jún. 9. 11:19
 65/79 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok DJ-t ismertem, így könnyű volt leszűkíteni a kört :)
2010. jún. 9. 11:31
 66/79 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy minden jól sikerült csajszi :) Én is írtam még neked az elején, és látod, meglett a sok biztatás hatása. Remélem a jövőben soha nem jön elő ilyen problémád (csak mert részemről tapasztalat, hogy eleinte féltem én is nagyon, majd rájöttem nincs mitől, aztán hosszabb kihagyás után újra féltem, de persze már korántsem annyira)

Sok sikert a továbbiakban!!!

egy (túl) vékony lány :)

2010. jún. 9. 11:39
 67/79 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Tudom már későn irok de akkor sem hiszem h ezekkel a paraméterekkel bálnának kellene magad érezned! Én 175centi és 80kg vagyok homokóra alkat imádok öltözködni és bulizni és sosem szolt be senki. Én totál szeretem igy magam fogyni sem akarok.

2010. jún. 9. 12:57
 68/79 A kérdező kommentje:

Szia (túl) vékony lány.

Valójában nem az önbizalmam lett több, csak rájöttem, hogy a többiek pont ugyanazokkal a démonokkal küzdenek. Nekem még könnyebb dolgom is volt, mert nem pasikkal ismerkedni mentem, csakis a zene miatt, így nem kellett produkálni magam :)

82% azért leszűkíteni a kört, vagy elsőre kitalálni mégsem ugyanaz. Na, ennyit a nagy titokzatosságomról :D

81% dehogy tűnt el, nézd, ez a legújabb:

http://www.youtube.com/user/gigidagostino

nem akarok itt kampányolni, csak gondoltam, ha régen szeretted, most sem fogsz csalódni ;)

2010. jún. 9. 13:10
 69/79 A kérdező kommentje:

12.57 dehogy írsz későn, mindig jól jön egy kis verbális hátbaveregetés. Ha esetleg a pozitív gondolkodásmódodból is el tudnék valahogyan csenni egy szeletkét, az remek volna :)

A buliban is láttam egy alacsony, nagyon nagydarab, kopaszodó negyvenes nőt, de úgy vonult fel-alá, mintha szupermodell lenne. Titkon irigyeltem, hiszen nem elég akarni az önbizalmat, az vagy van, vagy nincs. :)

2010. jún. 9. 13:19
 70/79 anonim ***** válasza:
100%
De jó, köszi
2010. jún. 9. 13:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!