Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Duci lány a szórakozóhelyen?

Duci lány a szórakozóhelyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Eléggé nagydarab vagyok, ezt (egyelőre) elfogadtam, tudom hogyan kell számomra előnyösen öltözni. Csakhogy! Soha nem járok bulizni, pont a külsőm miatt, de most lesz a közelben egy külföldi előadó, akinek imádom a zenéjét, nagyon szeretném élőben is látni-hallani Őt. Viszont félek, hogy durva beszólásokat kapnék a kövérségem miatt. Ha mondjuk felveszek egy fekete, bőszárú hosszúnadrágot, meg egy fekete nem szűk, nem bő rövidujjú felsőt, akkor ezzel a semleges ruhával elkerülhetem, hogy azt higgyék, hogy pasizni mentem és irgalmatlanul megalázzanak? Mit gondoltok? Ha válaszolsz, kérlek kort és nemet is írj. Csak őszintén, inkább Ti fújjogjatok le, mint ott, "élőben"...
2010. máj. 27. 01:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 A kérdező kommentje:
Úgyképpen rémálmodtam, hogy már a bejáratnál megállítanak: -Mivan malacka, megszöktél a disznótorról? aztán két jegyet vetetnek velem, mert dupla helyet foglalok. Belépve megsűrűsödik a levegő, leáll a zene, mindenki engem néz, aztán valaki jó hangosan odaszól: -A McDonald's nem erre van..! Aztán a lányok réműlt, a fiúk undorodó arccal bámulnak, esetleg meg is kérdik, hogy -Ugye nem fogsz táncolni? Besüpped a diszkó a talajba! Szóval ilyesmik. :) Tudom, hülye vagyok, de a diszkóban tényleg a vonzó külsőé a főszerep, én meg örülnék, ha rám sem nézne senki...
2010. máj. 27. 03:18
 12/79 A kérdező kommentje:
Úgyképpen rémálmodtam, hogy már a bejáratnál megállítanak: -Mivan malacka, megszöktél a disznótorról? aztán két jegyet vetetnek velem, mert dupla helyet foglalok. Belépve megsűrűsödik a levegő, leáll a zene, mindenki engem néz, aztán valaki jó hangosan odaszól: -A McDonald's nem erre van..! Aztán a lányok réműlt, a fiúk undorodó arccal bámulnak, esetleg meg is kérdik, hogy -Ugye nem fogsz táncolni? Besüpped a diszkó a talajba! Szóval ilyesmik. :) Tudom, hülye vagyok, de a diszkóban tényleg a vonzó külsőé a főszerep, én meg örülnék, ha rám sem nézne senki... Jóéjt mindenkinek :)
2010. máj. 27. 03:19
 13/79 anonim ***** válasza:
100%

Tetszik a humorod :]

Nem, nem lesz semmi ilyesmi. Szerintem. Az azért határozottan segitene az önbizalmadnak, ha valaki elmenne veled. Ha legalább 1 ember van, akihez tudsz szólni, sokkal jobban telik az idő. Nincs egy barátnőd, aki kapható lenne rá?

Ha nincs, akkor meg azt javaslom, hogy foglald el magad az "üres időben", amig még nem jött meg a művész - igyál long drinket (ez alatt most nem koktélt értettem, hanem bármit, ami nem shot, hanem effektive ott lesz a kezedben egy pohárka sok percig), vagy ha dohányzol, azzal is el lehet babrálni.. Aztán, pláne ha nem veted meg az alkoholt, a zene alatt már minden rendben lesz. Biztos jó buli lesz, jó mulatást :]

2010. máj. 27. 03:30
 14/79 anonim ***** válasza:
92%

Amúgy meg az "emberek" nevében bocsánatot kérek a múltban történt atrocitások miatt, biztos oka van annak, hogy ennyire stresszelsz.

Ez roppant mód szégyen, nekünk, soványaknak. Sajnáljuk.

2010. máj. 27. 03:37
 15/79 anonim ***** válasza:
100%

A sok amcsi film... :DD

Nyugi, ennyire nem vadállatok azért az emberek.

Én középsulival voltam kicsit így, hogy majd miken kell keresztól mennem minden nap. Ennek ellenére egész középsuli alatt 1 (azaz egyetlen egy) beszólást kaptam az osztály legnagyobb tahójától. Nem magam miatt mondom, tényleg tahó volt barátnőm szép de ő is félt tőle, hogy mit mond rá.

2010. máj. 27. 03:40
 16/79 A kérdező kommentje:

Neeee, Ti vicceltek, ennyi kedves ember nincs is... Lehet csak álmodlak titeket ;D

Valójában szóban soha senki nem bántott, régen zavarta az önértékelésem, hogy mindenki inkább a sovány lányok társaságát keresi, de elfogadtam ezt, mert hát az én "első benyomàsom" az emberekre elég súlyos... Nagydarab vagyok, na.

Az élet többi területén megvan ám a kellő határozottság és magabiztosság bennem, de most (életemben először) idegen területre megyek: a szépek birodalmába: Itt nem számít a diploma, a nyelvvizsga, a humor, a siker a munkában, semmi, itt csak a test-ruha-smink-haj-mosoly együttese számít. Ezért azt érzem, hogy fegyvertelenül megyek harcolni. Ijesztő.

Még egyszer köszi mindenkinek. Esetleg ha javasolnátok, hogy mit NE vegyek fel, ne csináljak, stb. hogy tényleg ne az látszódjon már, hogy malacka lemerészkedett a szép lányok közé, és most azt képzeli, hogy Ő is olyan vonzó...

BOCSÁNATOT KÉRSZ a múltbeli -vélt vagy valós- sérelmekért???? De édes vagy :D de hát nem bántott senki, csak van szemem...

Megpróbálok majd egy barátnőt rábeszélni, hogy velem jöjjön. Persze Ők mind csinosak, legalább végképp elterelik az esetleges figyelmet a rezgő hájamról.

Nem gondoltam volna, hogy nem csak bíztatást kapok, de még meg is mosolyogtattok... ;) Ez a jófej emberek topikja... ;DD

2010. máj. 27. 03:57
 17/79 anonim ***** válasza:
100%

Csajszi hány éves vagy és mik a paramétereid?

Mert nem mindegy azért mennyire "vészes" a helyzet.

Én sem vagyok sovány, magas vagyok, kb. 10 kiló felesleggel (sajna szülés után így maradt :)) de a "szebbek" közé tartozom ettől függetlenül. Sosem éreztem azt, hogy a pár kiló plusszom miatt valahova nem lennék való, és ezt mások sem éreztették. És én sem nézem le a nálam előnytelenebb külsejűeket.

Sőt, pont hogy normálisabb vagyok velük, mert tudom, hogy nincs önbizalmuk.

Amúgy esetleg néhány megbámulás érhet csak, de ez is csak azon múlik mennyire vagy duci.

És emiatt ki ne agy d a bulit!!!!! :D

25, L

2010. máj. 27. 04:20
 18/79 anonim ***** válasza:
100%

Előre elnézést kérek az esetleges gépelési hibákért, de azt hiszem kezd esteledni, én meg fáradni. Serdülőkoromban voltam utoljára olyasmi helyen, ahova te készülsz, és ott is elég vegyes emberek voltak. Kövér, sovány, szép és csúnya egy helyen, de a lényeg, hogy nem azért mentek, hogy egymást piszkálják, hanem, hogy bulizzanak. Más kérdés, hogy szimpátia esetén volt ott beszélgetés meg "párkeresés". Aki nem szimpatikus a másiknak, azt egyszerűen hanyagolják.

Az ok, amiért ide írok viszont nem ez. Annyi embert láttam már, aki sem kifejezetten szépnek vagy okosnak nem volt mondható, mégis eltakart mindenki mást az egójával. Mindegy hogy nézel ki, ha rendelkezel egy egészséges önértékeléssel, tisztában vagy az erényeiddel és a hibáiddal. A soraid alapján te nagyon nem az a tipus vagy, aki becsmérel másokat azért, mert olyanok amilyenek. Bár ez csak az én véleményem, de sokkal szívesebben vagyok egy helyen olyan emberekkel, akik inkább belül értékesek, mint kívül tetszetősek. Nem is beszélve arról, hogy sok szépnek mondott lány nem is olyan szép, ha közelebbről megvizsgálod. Ki szólhatna be neked? Minden emberben van valami csúnya, valami hibás. Ettől ember. Ha valaki bunkó módon leszól, az bántó, de annak az embernek a véleménye tényleg értékes?

Menj, szórakozz jól, hisz azért mész oda! Elég ha tudod, te is leszólhatnál másokat, de ha nem teszed, akkor máris előbbre került az emberség irányába. Bátorság és önbizalom! Mint láthatod, szorítunk itt neked egy páran.

2010. máj. 27. 04:22
 19/79 anonim ***** válasza:
100%

kerültél*

Mondtam én, hogy késő van már ennyit írni :)

2010. máj. 27. 04:24
 20/79 A kérdező kommentje:

Vaaaaagy, talán inkább túl korán :)

de nagy szükségem volt a válaszaitokra, már három hete, mióta tudom, hogy Ő alig 2-3 órányi autóutra fog fellépni, az öklömet harapdálram, hogy el merjek-e menni, vagyis inkább, hogy megéri e menni, mert ugyan láthatom a kis djszettjét végre, na de ha közben a könnyeimet myelem a bántó, durva megjegyzések miatt..?! De így együtt meggyőztetek, lesz, ami lesz, odamegyek. 2 hét múlva lesz, ha valakit esetleg érdekel, akkor majd elmesélem, hogy megköveztek-e, avagy észre sem vették, hogy ott vagyok. (reménykedem az utóbbi változatban)

2010. máj. 27. 04:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!