Duci lány a szórakozóhelyen?
én is azt gondolom mint az előző, hogy csinos legyél, ne semleges! :)
Én elég csinosnak érzem magam, de sose jut eszembe lefitymálni a ducibbakat... amúgy azt hittem, hogy kövérebb vagy... 174/88 nem is olyan kirívó :D lesznek ott kövérebbek is sztem :D
viszont vigyázz! azok a kövérek sokkal feltünőbbek akik elhagyják magukat! pl fiúsan öltözködnek, rendetlen a hajuk, stb... ha viszont szépen kisminkeled magad, megcsinálod a hajad, ugyanolyan csini leszel, mint a többi lány. A súlyodhoz képest aránytalanul torz az önképed... :S
Azt tudom még tanácsolni neked, hogy legyél egy kicsit önzőbb! ne érdekeljenek ennyire mások! Te se érdekelsz annyira másokat! Szóval menj el, és szépen érezd jól magad! Lehet, hogy rá is szoksz a diszkózásra :DD
18/L
Hmm... Annyira egybehangzóan ugyanazt mondjátok, hogy kezdem elszégyellni magam, milyen előítéletekkel teli barom vagyok! Nem kellett volna azt gondolnom, hogy aki szép, az biztosan gonosz lesz velem. Köszönöm mindenkinek a választ, igazán tanulságos volt számomra. Sokkal jobb lesz nekem így, nyugodtan elindulni és nem attól rettegni, hogy megszégyenülten kullogok majd haza, miután a szép lányok kedvükre kicsúfoltak. :)
most már alig várom..!
szia!
én is csak azt tudom mondani, mint az előttem szólók! törd át ezeket a falakat magadban, lazulj el, és élvezd hogy ott vagy! legyél önfeledt és semmiért de semmiért ne feszengj. többet úgyse látod az ottani társaságot, táncolj, viháncolj, amit akarsz:) a lényeg hogy neked jó legyen! és ha egy vidám, mosolygós lányt látnak aki élvezi a zenét és az életet a helyet, mindent, akkor kinek lesz egy rossz szava?:) senkinek. én is azt hittem, hogy nagyobb a súlyod, amikor feltetted a kérdést. Egyáltalán nem vészes a helyzet! nem tudom miért, de kicsit túlreagáltad, szerintem is az önképed nincs összhangban azzal, ami vagy. Nem kellenek a gátlások! égj maximum lángon és kész:)
Amúgy milyen buli lesz ez, és hol?
24 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!