Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Duci lány a szórakozóhelyen?

Duci lány a szórakozóhelyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Eléggé nagydarab vagyok, ezt (egyelőre) elfogadtam, tudom hogyan kell számomra előnyösen öltözni. Csakhogy! Soha nem járok bulizni, pont a külsőm miatt, de most lesz a közelben egy külföldi előadó, akinek imádom a zenéjét, nagyon szeretném élőben is látni-hallani Őt. Viszont félek, hogy durva beszólásokat kapnék a kövérségem miatt. Ha mondjuk felveszek egy fekete, bőszárú hosszúnadrágot, meg egy fekete nem szűk, nem bő rövidujjú felsőt, akkor ezzel a semleges ruhával elkerülhetem, hogy azt higgyék, hogy pasizni mentem és irgalmatlanul megalázzanak? Mit gondoltok? Ha válaszolsz, kérlek kort és nemet is írj. Csak őszintén, inkább Ti fújjogjatok le, mint ott, "élőben"...
2010. máj. 27. 01:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
100%
nyugodtan öltözz csak fel csinosan, ne semlegesen!
2010. máj. 27. 08:49
 32/79 anonim ***** válasza:
100%

én is azt gondolom mint az előző, hogy csinos legyél, ne semleges! :)

Én elég csinosnak érzem magam, de sose jut eszembe lefitymálni a ducibbakat... amúgy azt hittem, hogy kövérebb vagy... 174/88 nem is olyan kirívó :D lesznek ott kövérebbek is sztem :D

viszont vigyázz! azok a kövérek sokkal feltünőbbek akik elhagyják magukat! pl fiúsan öltözködnek, rendetlen a hajuk, stb... ha viszont szépen kisminkeled magad, megcsinálod a hajad, ugyanolyan csini leszel, mint a többi lány. A súlyodhoz képest aránytalanul torz az önképed... :S

Azt tudom még tanácsolni neked, hogy legyél egy kicsit önzőbb! ne érdekeljenek ennyire mások! Te se érdekelsz annyira másokat! Szóval menj el, és szépen érezd jól magad! Lehet, hogy rá is szoksz a diszkózásra :DD

18/L

2010. máj. 27. 09:00
 33/79 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hát, ez egy remek topik volt! Én sosem szólom le a kövér embereket, sőt, semmilyen embert nem szólok meg a kinézete, öltözködése miatt, de sajnos ez nem általános. Viszont azt nem hinném, hogy a szórakozóhelyen téged bárki is megszólna, max. ilyen bunkó részeg állatok, velük meg úgysem kell törődni. Én szépnek mondott, vékony csaj vagyok, mégis kaptam beszólásokat, az öltözködésem (nem követem a divatot) miatt. Tehát valamibe úgyis bele lehet kötni. Remélem, jól fogod érezni magad, és majd írd meg, hogy milyen volt!
2010. máj. 27. 10:34
 34/79 anonim ***** válasza:
100%
mindenképpen a lehető legjobban kell kinézned és magabiztosságot kell sugároznod. egy ducibb lányon is sokat dob a megfelelő smink/haj/ruha. ha semlegesen, slamposan öltözöl fel épp ellenkező hatást fogsz elérni, akkor már mondhatják rád, hogy de szarul van felöltözve, nem ad magára stb.. egy ápolt szépen felöltözött, vagy legalábbis előnyösen felöltözött nő nem nyújthat kiábrándító látványt. mutasd meg hogy te igy is jól nézel ki, adsz magadra. az arcod bizonyára szép, bizonyára melled és feneked is van. most igy nézel ki, de később még lehetsz vékonyabb, azonban most most! van és semmi más dolgod nincs mit hogy elmenj abba a buliba és érezd jól magad. nem hinném hogy valaki beszólna neked, ne rettegj ettől. azt nem tudom hogy eddigi életedben kaptál e beszólásokat a mindennapokban és hogy ezért tartasz e ettől a bulitól. a buliba, dizsibe csakis szórakozni járnak az emberek, ha pedig megtetszel valakinek úgyis leszólit. az emberek inkább azokkal foglalkoznak akiket szimpatikusnak látnak. azokhoz mennek oda. ráadásul marhanagy hangerővel mennek az ilyen bulik és nem hiszem hogy a zene helyett a körülötted mászkálók pusmogásait szeretnéd kihallgatni. lehet hogy vannak bunkó fiúk, mert mindenütt vannak, de téged ne érdekeljen az ilyen emberek véleménye. valamennyi önbizalmad csak van ha azt irtad "tudom hogyan kell számomra előnyösen öltözni. " tehát öltözz fel úgy ahogy magadnak tetszel vigyél barátokat és uccu neki. kapcsolodj ki, hallgasd a zenéd, igyál egykét koktél, táncolj minden más teljesen mellékes. mindenkinek joga van a szórakozáshoz, és ha emiatt otthon maradsz és lemaradsz akkor nem vagy normális, és gyenge ember vagy, aki inkább elbújkál, minthogy lássa a kedvenc dj-jét. Azonnal menj el bulizni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. máj. 27. 11:44
 35/79 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én is sokszor féltem elmenni, én nem a kövérség miatt, hanem más okból. De tényleg csak egyszer nézd meg milyen emberek bírnak elmenni, ha nem is testi gondjaik, de agyi biztosan van, ahogy egyesek fel bírnak öltözni, vagy sminkelni. Tényleg csak egyszer nézd meg, és megnyugszol :)
2010. máj. 27. 12:22
 36/79 anonim ***** válasza:
100%
Meg most kell mennem szombaton (szülinapi meghívás), úgyhogy gondolj rám, meg majd én is rád, ha mész :) (utolsó voltam)
2010. máj. 27. 12:40
 37/79 A kérdező kommentje:

Hmm... Annyira egybehangzóan ugyanazt mondjátok, hogy kezdem elszégyellni magam, milyen előítéletekkel teli barom vagyok! Nem kellett volna azt gondolnom, hogy aki szép, az biztosan gonosz lesz velem. Köszönöm mindenkinek a választ, igazán tanulságos volt számomra. Sokkal jobb lesz nekem így, nyugodtan elindulni és nem attól rettegni, hogy megszégyenülten kullogok majd haza, miután a szép lányok kedvükre kicsúfoltak. :)

most már alig várom..!

2010. máj. 27. 12:45
 38/79 anonim ***** válasza:
100%
Jajj Istenem, ne félj már ennyire :) Az általad "szépnek" tartott lányok úgyis a pasizással lesznek elfoglalva. De tényleg nem olyan, mint egy filmbe, nem mindenki tökéletes, és ne is okvetlen a bulifotókból indulj ki, bár azon is van 1-2 érdekes példány. Amúgy én még soha nem láttam, hogy vkit csúfoltak volna buliban, a legtöbb ember részeg és jókedvű. Fel a buksival :)
2010. máj. 27. 14:07
 39/79 anonim ***** válasza:
100%

szia!

én is csak azt tudom mondani, mint az előttem szólók! törd át ezeket a falakat magadban, lazulj el, és élvezd hogy ott vagy! legyél önfeledt és semmiért de semmiért ne feszengj. többet úgyse látod az ottani társaságot, táncolj, viháncolj, amit akarsz:) a lényeg hogy neked jó legyen! és ha egy vidám, mosolygós lányt látnak aki élvezi a zenét és az életet a helyet, mindent, akkor kinek lesz egy rossz szava?:) senkinek. én is azt hittem, hogy nagyobb a súlyod, amikor feltetted a kérdést. Egyáltalán nem vészes a helyzet! nem tudom miért, de kicsit túlreagáltad, szerintem is az önképed nincs összhangban azzal, ami vagy. Nem kellenek a gátlások! égj maximum lángon és kész:)

Amúgy milyen buli lesz ez, és hol?

24 éves lány

2010. máj. 27. 14:12
 40/79 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én lány vagyok és elég kritikus, mindenkivel, beleértve magamat is. van egy ismerősöm, szoktunk bulizni, ő elég nagydarab. DE normálisan fel van öltözve, nem igénytelen és iszonyat jófej. nem zavar, hogy duci. és mást sem zavarj, mert ha egy normális, igényes külsővel mész oda, akkor semmi nem lesz, csak érezd jól magad! :)
2010. máj. 27. 14:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!