Duci lány a szórakozóhelyen?
1, Nem hiszem, hogy nyilvános megaláztatás várna rád.
2, Az hogy mögötted tesznek e megjegyzés azért függ a kilótól nagyon (magaságra arányítva).
Figyelj, én is nagydarab vagyok.
160 cm és 94 kg. (de voltam több is, 120 kg körül) és lány vagyok.
Discoba én se jártam mert gondoltam pasizni úgyse nagyon fogok meg egyébként se bírom azt a zenét.
De nehogymár emiatt otthon maradj!
Ha nekem nagy kedvencem jönne M.ora fognám egy barátnőmet vagy haveromat (mert egyedül mégse legyek már ott a hatalmas tömegben) és elmennék.
Nem érdekelne, ha valaki tesz is egy megjegyzést, mert ilyen csak egyszer van, hogy ide jön a kedvencem.
Szerintem mindenképpen menj el. Biztos nem vagy olyan kövér, hogy inkább téged nézzenek, mint a koncertet. :)
Szerintem aki megveszi a jegyet az nem téged fog nézni.
Valószínűleg rád se néz majd senki nem fogja őket érdekelni, hogy ki van ott, meg ki nincs.
Én is mindig aggódtam, hogy jaj most lemegyek a boltba kaját vásárolni (ugye hosszúhétvégére sokat) mondom mindenki engem fog nézni, hogy "a kövér disznó mennyit zabál, alig fér a kosarába"
De senki rám se nézett.
Vagy nem akartam menni régen osztály kirándulásra a strand miatt. Az rendben volt, hogy nem megyek be a vízbe tehát marad rajtam valami nyári ruha nem leszek fürdőruhában, de akkor is szégyelltem, hogy ilyen hájasan bemerek menni a strand területére.
Szórakozóhelyekre is ha nagy ritkán lementem mondom tuti hangosan röhögnek majd rajtam a plázap.csák a pasik meg bunkók lesznek. De senki! Egy szót nem szólt senki, nem is bámultak meg.
Gondolom arra gondolsz, hogy a koncerten nagyrészt fiatalok vannak akik neveletlenebbek és bunkóbbak, talán ők jobban beszólnak.
De szerintem ez nem feltétlenül igaz. Ők is a koncertre mennek, ha csak nem lököd fel őket vagy nem furakszol eléjük akkor nem fognak megjegyzéseket tenni.
Egyébként pedig normális ember nem tesz ilyen megjegyzést senkire, aki kicsit is kulturált az nem fog beszólni.
Különben is, szerintem ne foglalkozz vele.
- Másnap úgysem emlékeznek rád...
- Később te is elfelejted majd az egészet
- Mégiscsak egy maradandó koncertélményben lehetne részed, nem szabad kihagyni olyasmiért, ami valószínűleg meg sem történik.
Valóban ne valami extra feltűnő cuccot vegyél fel, de azért szépen ízlésesen meg lehet jelenni.
Menj csak el arra a koncertre és érezd jól magad! ;)
Magas is vagyok, tehát nem gurulok, de azért bizony van ott jócskán háj... :(
az utcán még soha senki nem szólt be, de diszkóban még nem jártam. A lányok sem fognak "lefitymálóan" hazaküldeni? Nem szokás? Bocs a sok hülye kérdésért, de olyan gátlásos vagyok. Ha picit is esélyes, hogy a csini csajok közül látványosan kinéznek, inkább el sem megyek. Köszönöm az eddigi válaszokat, és jöhetnek még a vélemények. Felkészültem lelkileg mindenre, szóval csak bátran.
02.16 köszi! :)
de az a baj, hogy ez nem koncert, ez egy dj egy diszkóban, szal bizony az emberek egymást nézik majd, nem a színpadot . (sajnos)
Nyugi, nem fognak összefogni ellened vagy 10en és válogatott sértésekkel bombázni.
Mondom, nyugodt lehetsz lesza.rják.
De azt mondtad felkészültél lelkileg... na hát akkor szerintem menj el, max 1-2 beszólást kaphatsz a legrosszabb esetben is az egész este alatt. Szerintem azt simán ki lehet bírni.
Beszólnak, még vagy 5 percig rossz aztán elfelejted.
A koncert alatt pedig senki nem fog veled foglalkozni. Előtte meg úgyis várják a fellépőt, utána meg jöttök haza.
Hülyeség aggódnod.
Köszi nektek :)
nem reméltem ilyen válaszokat, azt hittem jönnek a vicces(?) Dagadt vagy, maraggyááá otthon zabálni -stílusú válaszok.
02.16 zaklatàsnak vennéd, ha holnap reggel írnék egy "privit"? :)
A Te érdekedben egy picit keményebben irom a válaszom, mert azért itt egy kicsit kedvesebbek a kommentelők most, mint egy buliban szoktak lenni.
Szórakozóhelyre vagy a haverok miatt megyek, vagy csajozni. Nem vagy a haverom és a paraméterek alapján az esetem se, úgyhogy nagyon nem érdekelsz. Nem foglak megnézni, dagik egyszerűen nem érdekelnek, mintha levegő lenne. (keményebb punkoknak nem levegő, hanem lehúzandó lány, pl cigivel-pénzzel. nem erőszakkal, csak kérnek ezt-azt, ettől a malacka nőnek érzi magát, ők meg fél perc kamuzásért ingyen cigit-sört kaptak. persze hely függő, ez a legalja, amit irtam, ettől csak jobb lesz)
Ha táncos hely lesz, készülj fel, hogy a jó csajok körül jó pasik fognak keringeni, erre-arra hivják meg őket, flörtölnek.. melléd meg nem nagyon fog beállni senki.
Ha ezt elviseled, rendben leszel - amit irtam, a legrosszabb, ami megtörténhet.
Remélem belevágsz, és hogy jól fogod érezni magad. Drukkolok.
25 F
Jah bocs, én másfajta koncertre gondoltam, nem ilyen dj-sre.
Szerintem barátokkal menj akkor le tudtuk ülni együtt iszogatni és együtt tudtuk táncolni, szóval ott leszel velük és nem leszel olyan feltűnő.
Nem hiszem, hogy bármi szörnyűségre kellene számítanod.
A pasik általában nem állnak le szövegelni, max átnéznek rajtad. Már akinek nem jössz be...
A 40 kilós csinicsajok meg elvannak szállva maguktól max pofákat vágnak de őket magukon kívül más nem érdekli, szóval...
A normális emberek meg nyilván nem fognak megbámulni.
Ja és írj nyugodtan privit, nem veszem tolakodásnak :)
Hú utolsó, a Te válaszodnak örültem a legjobban. Ha csak annyi lesz, hogy levegőnek néznek és a szép lányokat bűvölik, bah.. Attól én nem félek, hiszen eszemben sincs pasikra vadászni, tényleg csak a dj-t szeretném egyszer az életben látni :)
azt hiszem, bevállalom. Köszönöm mindenkinek. Azért jöhetnek még a vélemények, meg a "szituációs helyzetgyakorlatok", hadd tudjam, mi vár rám. (az ismert rossz kevésbé félelmetes, mint amit csak elképzelni tudok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!