Szerintetek rockernek vagy Discosnak jobb lenni? Irjátok le fiu vagy lány és kort is. Rockernek miért jo lenni? Jó dolog feketében járni csúnyának, büdösnek lenni meg sose bulizni csak koncerteken ricsajt halgatni meg rázni?
ezzel a szar lassú gépemmel a fene se olvasná végig a 16 oldaladat, úgyhogy én se olvastam, bocsmáár. Csak egy dolog, a rockerek tök jól elvannak, aztán (nem akarok általánosítani, de) valamelyik diszkós elindítja ezzel a világ leghülyébb vitáját, és 16 oldalon keresztül azt bizonygatjátok, hogy miért nagyobb buli a nightclub a részeg 13 évesekkel, mint egy rock koncert. Mi a szarért zavar az téged, hogy van, aki nem szeret a nightclubokban bulizni?? Neked attól mi bajod van?? nem értem. Amúgy meg olvass el egyszer egy részletet valamelyik nagy rockerről szóló könyvből vagy ilyesmi(én pl. most olvasom a Mötley Crüe-t bár ezt most nem neked írtam mert nem valószínű, hogy tudod, kik azok), aztán majd meglátod, ők hogy tudtak bulizni. Már nem azért, de a cigi meg a pia 14 évesen, hogy ugrálni a diszkóban és egymás nyakába hányni, hát az ehhez képest.... Na, szóval erről ennyit. nem értem, miért zavar az téged, hogy valaki máshogy akarja élni az életét, mint hogy a legtöbben elvárják. és a rock meg pont erről szól. Lázadásról, mert az emberek azt várják, hogy megfeleljünk. Hidd el, hogy ha nem kapnák ezek a beszólásokat, és hagynád a rockereket élni, ahogy ők akarnak, soha semmi bajod nem volna abból, hogy ő most elmegy melletted az utcán.
14 éves rocker lány voltam (lehet lepontozni, beszólni hogy ne osszam az észt mert kicsi vagyok... igazatok van, ebben a világban az a legnagyobb probléma, ha az ember 14 évesen írni merészel valami ilyesmit, az nem, hogy a 8 éves kiscsaj ribanc módjára szaladgál 50.000-es telefonnal.... -.-"" na szóval az ilyen viták nem tudom mire jók.......)
Remélem a kérdezõnek három év alatt megjött az esze és elõbb megismer valamit mielõtt ítélkezik róla.
Am olyan rockereket tudnék mutatni hogy elszégyelnéd magad. (csak mobilról vagyok...:/)
Tudod miért jó rockernek lenni öcsipók???
Azért, mert igazi, hangszereken kreált zenét lehet hallgatni. Lehet, hogy ez számodra bili csörömpölés, nekem se tetszik minden előadó zenéje, de vedd figyelembe, hogy azt a "ricsajt" kemény munkával hozta össze a zenekar és nem egy CD-t raknak a laptopba mint a hőn imádott DJ-eitek.
A másik dolog a ruha.
Járhatsz te akármilyen drága hacukákban, de ha időd engedi ugyan nézd már meg mennyibe kerül EGY darab bőrkabát!!
Nyomorult!!!
Ez az egész egy baromság. 13 éves lány vagyok, rocker, igen bakancsban meg feketében járok de nem vagyok igénytelen,sem büdös,sőt egyenesen undorodom tőle ha már valami kis kosz vam rajtam
És mi az hogy egy igazi buli a discoban van? Te nagyon beüthetted a fejecskéd mielőtt ezt írtad. Ha neked ez a véleményed akkor te még nem voltál igazi koncerten ahol IGAZI, hangszeres zenét játszanak
Inkább vagyok rocker ennyi idősen mint egy disco-ban bulizó kis ribanc
Hajrá rockerek,jobbak vagyunk náluk! \m/
Látszik, hogy nem tudod, hogy mi a rocker élet...
Te nem tudod, hogy milyen az, mikor az öngyújtóval a kezedben dőlöngélsz egy lassabb számra.
Nem tudod, milyen az, mikor a koncerten tombolnak, s aki elesik azt felsegítik, ilyen nincs a diszkóban.
Nekünk rockereknek nem kell ipad sem pénz, ahhoz, hogy szórakozzunk.
Mi nekünk ez is elég, ha egy padon ülve beszélgetünk, nevetünk és jól szórakozunk közben. Mi tudunk élni!!
Tudod, hogy miért jó rockernek lenni? Hhhmm?
Mert mi FELVÁLLALJUK MAGUNKAT!! Lehet, hogy néha büdösek vagyunk, mert esetleg a kicseszett Napon leizzadunk, mint ahogy mindenki más.
Lehet, hogy hosszú a hajunk, de mi ezt szeretjük.
Ti ha egy kicsit is elmozdul a hajatok, az már a világvége.
A Rock egy életérzés és nem divat!! Egy önkifejező műfaj, amiben sok munka, alázat és beleélés van!
Ja és már ha a felvállalásról beszélek akkor tessék: [link]
Ez én vagyok, felvállalom a pofámat. Lehet, hogy ronda vagyok, lehet, hogy kövér vagyok. De én arra vagyok büszke aki vagyok!!
Várom, hogy te mikor leszel hajlandó képet csatolni magadról és felvállalni az arcodat! Tessék tartom a céltáblát, ide lőj disznópatkány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!