Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek rockernek vagy...

Szerintetek rockernek vagy Discosnak jobb lenni? Irjátok le fiu vagy lány és kort is. Rockernek miért jo lenni? Jó dolog feketében járni csúnyának, büdösnek lenni meg sose bulizni csak koncerteken ricsajt halgatni meg rázni?

Figyelt kérdés
Ezeket ne sértésnek vegyék a rockerek de ha jol belegondoltok gyereknek még jo rockernek lenni meg felnőtt,öregembernek de kamasz korban meg 20as éveinkbe nehogymár kimaradjunk a nightclubbokbol a szép lányokbol(mert rocker lányok elég csúnyák) meg 1 igazi buli discoban van.Melyik lánynak kéne egy rocker?Ne jöjjetek nekem Elvissel nézzétek már meg mai rockereket városba csóriznak pénzt isznak büdösek azok a hajak fujj lányok és fiuk is csunyák
2009. dec. 16. 13:13
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/178 anonim ***** válasza:
92%

A kis nyuszifül egy észérvet sem tud felmutatni, hogy miért is ő meg a fajtája a teremtés csúcsa.. :)) Betűt betűre halmoz, és még csak nem is értelmes, 5x át kell olvasni, hogy derengjen a tartalma.

Előttem lévő: jól szóltál, tesó! ;)

2010. jan. 11. 17:53
 82/178 anonim ***** válasza:
91%
:)Köszi:D
2010. jan. 11. 18:08
 83/178 A kérdező kommentje:

BAAAAAAAAAASSSSSZUUUUUUUUSSSSSSSSS

EZ DURVA VOLT ÖREG LÁCCIK H ROCKER VAGY!!!

1.Hát ezaz hogy sulimba,gimibe,osztályba és bárhol a rockerek a leghülyébbek,legcsúnyábbak lányrol nemtudom eldönteni fiu vagy lány,legbüdösebbek,rasszista nácig*nyók,érdekes eddig csak a ti fajtátokbol láttam megbukni emberkéket lenézzük őket.Érdekes jónevü gimibke még nemláttam kannásboros bajszos cs*dákat közületek

2.Úgy írok ahogy akarok nemfogok én neked helyesen írni szarom már le az a lényeg h érted ez itt nem tollbamondás

3.lehet h cigányok meg rapperek hallgatják a zenét telon meg folyoson de az nagyon nem discos zene mondjuk ugyse érted vénember vagy hozzá...

Meg hát ugyanez amiket írtál inkább rátok igaz és már sokszor leírtam ne hozzátok fel zenéteket mert tudom h jobb a zene meg sztárok értelmesek is a rockcsillagok

DE EZEK AZ UTCAI ROCKEREK ROHADT GÁZOK

hogy néztek már ki?

LÁCCIK HOGY ÖREGEK VAGYTOK PFFFF.....ide csak nyugdíjasok írnak kezdem azt hinni xD

2010. jan. 11. 19:52
 84/178 anonim ***** válasza:
92%

:)

Utcai rockerek? Nem ismerjük a fogalmat!Sajnálom.

Utca szóról egyedül a fajtádnak a nőstény egyedei jutnak eszembe!

Annyira azért nem vagyok öreg...

De égessed csak magad a hülyeségeiddel,személy szerint nagyon jól mulatok,ahogy egy normális érvvel nem tudsz rendesen visszavágni,és az írományaid erősen sejtetik agyi tevékenységed nagy részét:D

Szerintem itt mindenki rajtad röhög kispajtás:)

Ja,és művelődhetnél etika,és etikett terén is!

2010. jan. 12. 11:17
 85/178 anonim ***** válasza:
78%
Akikről nem tudod eldönteni, hogy milyen neműek, azok az emósok. Amúgy meg tényleg úgy írsz, ahogy akarsz, csak az írásodból is látszik, hogy milyen ember vagy. Bizony, most már mindenki, aki ide tévedt, meggyőződhetett róla, hogy te csak egy kóró diszkós vagy, és még képet sem mersz mutatni magadról... vagy félsz, hogy kikerül netszarra, vagy már kint vagy. Anyádhoz menj le a sarokra és add át üdvözletem és tiszteletem egy ilyen gyerek után -.- Gyökér.
2010. jan. 12. 15:30
 86/178 A kérdező kommentje:

kva anycid van a sarkon kannásborral a kezébe a fateroddal eggyüt alkoholista népség pfff.

lehet hülyének néztek de nemvagyok az nem fogok magamrol akkorse képet küldeni gondolkozz hogy miért(nem azért mert nemvagyok elégedett magammal)

amugy a lányokra gondoltam hogy fiúsak nagyon meg hát ez tény aki jár suliba tudja mijenek a rocker az 1ik válaszolo írta

ti vén faxok pedig....

2010. jan. 12. 15:33
 87/178 anonim ***** válasza:
87%

Én már írtam választ, és kikérem magamnak, hogy vén f*sz lennék. Gimibe járok még, 18 éves vagyok.:D

Na de most beszéljünk rólad... Ha olyan kib*szott gyönyörű vagy, akkor miért nem tudsz képet linkelni magadról? Mert egy gyökér vagy.xD

Szerintem ha eggyel kevesebb lenne az IQ-d, már növény lennél. Attól, hogy nem tollbamondást írsz, még kéne tudnod magyarul... Micsoda kis görcs lehetsz.:D

Az utolsó értelmetlen baromságodra: Suliba járok már egy jó ideje, és igen, tudom milyenek a rockerek: NEM OLYANOK, AMILYENNEK TE MONDOD, mert az egy értelmetlen, általánosító hülyeséééég!!! Biztos van pár olyan... mondjuk 1000-ből 1.XD (ha a számokat ismered egyáltalán...)

2010. jan. 12. 15:59
 88/178 anonim ***** válasza:
84%

Méghogy elit gimnáziumba nem járnak rockerek ? Na ne röhögtess csillagbogár! Nem is egy rockert ismerek, akik olyan elit gimnázimba járnak, hogy te még arra rá sem nézhetsz, nem még bekerülni oda.

A másik meg: azt gondolod, hogy nálatok nincsenek zsíros hajú, minden héten a saját hányásában fetrengő, bagózó, tarháló csürhe ? Én ilyen diszkósokat ismerek csak. Nehogy már, ha valaki rocker, akkor már csöves is -.-

Eszméletlen hülye vagy, már nem azért...

Gondolom te is szoktál inni, lehet, hogy cigini is. Hány rockert láttál ( vagy akárki mást ) aki ezért ujjal mutogatott volna rád ? Na ugye...

A repperek, hip-hopposok, rasztások, esetleg a komoly zene kedvelőkről nincsenek hasonló sztereotípiáid ?

2010. jan. 12. 16:49
 89/178 anonim ***** válasza:
92%

Ki röhög jót a "szövegein"?:D

Én ünnepélyesen elsőként jelentem ki: Én! :D

2010. jan. 12. 17:34
 90/178 anonim ***** válasza:
100%
én "discos" vagyok, te viszont egy idióta p*cs vagy:DD
2010. jan. 12. 17:51
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!