Szerintetek rockernek vagy Discosnak jobb lenni? Irjátok le fiu vagy lány és kort is. Rockernek miért jo lenni? Jó dolog feketében járni csúnyának, büdösnek lenni meg sose bulizni csak koncerteken ricsajt halgatni meg rázni?
Szerintem meg vagy hibbanva te csíra:D
Mi a bajod végülis?
Mert csak pattogsz itt,de semmi elfogadhatót nem írsz:S
Inkább evakuáld magad el,mert pl egy rocker nem bu.isköves fülbevalót hord,és nem néz ki ugy ,mint akinek már volt s.ggbekuki:D
A szőrmáskabát meg önmagában nagyon gázzz...jah...a diszkóscsajokról nem is beszélve:D
Igen...IMÁDLAK utolsó hozzászóló!!
Szívemből szóltál:)
Kérdező, a 2009-12-26 11:57-es hozzászólásodra válaszolnék:
Írtam egy szóval is, hogy úgy öltözök, mint az a csaj? Nem nagyon. Tényleg be kéne ülnöd plusz magyar órákra. Mondom a fejem olyan, nem az öltözetem, stílusom.
Elég hülye vagy, pattogsz össze vissza, és még csak értelmesen sem írsz. Egy nyálas, beképzelt kicsi p.csapattanás lehetsz..
"LoL és még le mered irni h b*zi az hogy fülbevalot hordunk mikor csak 1et és nem 88at mint ti g*ccci áhh kinyúlok akinek van 100 fülbevalo meg 15 pircing a p*fájába és kijelenti h akinek van 1 a fülébe az már b*zi" -----> hát nem tudom, de ha egymás mellé rakunk egy discost egyetlen köves fülbevalóval, meg egy rockert több (nem köves) fülbevalóval, akkor akárhogy nézem, mindig a rocker néz ki férfinak, nyuszika...
"hát gratulálok neked amit irtál semmi nemigaz belöle föleg nem a rozsaszin polo..jah és ha hordanak páran akkor mivan??inkább lányok hrodják mert a rózsaszin nőies" ---> most hiába írom, hogy rockercsávón sose látsz rózsaszín pólót csak diszkóson, nem tudod leszűrni a tanulságot, mert buta vagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!