Szerintetek rockernek vagy Discosnak jobb lenni? Irjátok le fiu vagy lány és kort is. Rockernek miért jo lenni? Jó dolog feketében járni csúnyának, büdösnek lenni meg sose bulizni csak koncerteken ricsajt halgatni meg rázni?
rohadt csúnyák
nézz szét miss myvipen vagy valahol...
Az ilyen lányoksokkal szebbek..:
Ha szerintetek ezek a temetésre készülő undorító boszik szebbek hát adjatok a lapos seggükre fujj xD
És ezekböl kurvsok van
nemugy mint ti kerestek mindenhol neten h találjatok pár nem annyiraa ronda rockert
nekem elég volt felmenni myvipre ismerösök közé...
a playboy újságokba meg címlapon miért nincsenek ijen fekete boszik? mert rondák oda is plaza cicákat raknak xD
szval ennyit erröl a fiuk is undiik
milyen Tankcsapda Peti?
Elvagy varázsolva :DA TCS-be nincs semmi PetiXD:D
Balf.sz
És jobb is ha nem nyulsz rocker csajhoz(legalábbis én biztos tarkónlőnélek,ha ekkora ganéj diszkósz.rhajhász f.szkalap csak rám is nézne):)
jah...és a kép a csajról amit linkeltél látszik,hogy valami kamukép!
és Pléybojvilla?Ember...súlyos vagy:D:D és ez tükrözi a szinvonalat amit képviselsz...azok a csajok magyarul a világ k.rvái:)
Rájöttem hogy hülye vagyok mert a rock zene sokkal jobb rájöttem persze én nem szeretem a ricsajt nah de alapvetöen jobb mint a disco ezért lesznek a rockerek szerintem nem a stílus miatt aki a stílus miatt az vagy kövérnek és csúnyának született és nincs más választása
Amugy kedves válaszoló miért lenne kamukép:O?
na mind1 szval sajnálom a rockereket akik zene miatt lessznek ilyen függők és elrontják magukat ezzel...De inkább nem veszekszek jolvanaz a rockerek egyébként rendesek meg minden csak nekem nem jön be stílusuk sztem nem néznek ki jol lányok fiuk is csúnyácskák
és azért van itt sok rocker mert ezen az oldalon azok vannak akiknek hibáik vannak és okostojások meg ijenek
A discosok ilyenkor inkább buliznak meg csajoznak ;)
szval 1.nek csodálkozram miért pártolja mindenki rockot de hát ezért meg zenéjük jobb meg ti mint idösebbek tudjátok belsö fontosabb mint külsö és ebbe rockerek nyerők
De én még fiatal vagyok ugyhogy inkább party time xD
ez az egyetlen amelyik elmegy ...de ez nem egészen rocker csak tetkoja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!