Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek rockernek vagy...

Szerintetek rockernek vagy Discosnak jobb lenni? Irjátok le fiu vagy lány és kort is. Rockernek miért jo lenni? Jó dolog feketében járni csúnyának, büdösnek lenni meg sose bulizni csak koncerteken ricsajt halgatni meg rázni?

Figyelt kérdés
Ezeket ne sértésnek vegyék a rockerek de ha jol belegondoltok gyereknek még jo rockernek lenni meg felnőtt,öregembernek de kamasz korban meg 20as éveinkbe nehogymár kimaradjunk a nightclubbokbol a szép lányokbol(mert rocker lányok elég csúnyák) meg 1 igazi buli discoban van.Melyik lánynak kéne egy rocker?Ne jöjjetek nekem Elvissel nézzétek már meg mai rockereket városba csóriznak pénzt isznak büdösek azok a hajak fujj lányok és fiuk is csunyák
2009. dec. 16. 13:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/178 anonim ***** válasza:
6%

20 éves fiú vagyok, főiskolára járok... meghallgatom a diszkó zenét is és a rockot meg a punkrockot is, de inkább diszkóba járok.

és igen szerintem a rockerek igénytelenek, fősulira is olyanok járnak h úristen... zsíros hosszú haj, igénytelenség netovábbja... :D na meg aztán a parkban bandázó, füvön ülő, kannásbort ivó 10-12 fős rockercsapatok... hát szánalom.... sokat olvasnak ? :D háhhh, iskola után egyből mennek befoglalják a parkot :D és estig ott isszák a kannásbort :D mondjuk annyiból jó h a cigányok is félnek arra menni :D

aztán a koncertek :D biztos jó lehet a sok igénytelen izzadt rocker között ugrálni meg összetaposnak :D hát igen ez biztos egy jó élmény :D én maradok inkább a cigifüstös diszkónál :D

am magával a rock zenével nincs semmi bajom télleg, mert mondom, én is meghallgatom... de az emberek akik képviselik...

meg a punkok.... múltkor olyat láttam h ez a neonzöld felzselézett haj, 20 centis szakadások a gatyán és alatta ien párducmintás harisnya egy fiún :D meg 20 kiló lánc eloszlatva a testén, hát igen igényesség télleg megvan, biztos ő is sokat olvas :D

lányokról meg annyit h mind2 oldalon van csúnya is és szép is de sokkal több szép diszkós lány van mint rocker, arról nem is beszélve h a diszkósok igényesebbek. a rocker/góth (igen ők is vannak napiszaron) csajok úgy néznek ki mint akit tegnap támasztottak fel a temetőből... mire jó az h falfehérre felvakolja az arcát utána meg kifesti a száját meg a szemét ? nemértem...

nah mind1 ez az én véleményem... volt h én is feketébe öltözködtem, de szerencsére hamar kinőttem belőle :) mostmár igényes ruhákat hordok :) van fülbevalóm, és szerintem egy fülbevaló sokkal jobban néz ki mint 15 piercing mindenhol a rockerek fején... és attól mert fényes szőrmés kabátom, rózsaszín pólóm meg vasalt hajam van nem azt jelenti h metroszexuális vagyok, csak ez a stílus jobban bejön... és örülök h engem megnéznek az utcán és nem úgy tekintenek rám h "úristen, ez már megint itt issza a kannásbort", am meg nekem se tettek mindent a seggem alá, én is megdolgoztam azért amim van, úgyh a sok rocker ne általánosítsa már azt h a diszkósoknak megvesz mindent apuci... biztos van olyan rocker is akinek odatolták 18 évesen a segge alá a kocsit...

2009. dec. 16. 23:06
 32/178 A kérdező kommentje:

Utolso valaszolo örülök neked csodálkozok h idekerültél ugy tudtam ijenek nincsenek ezen az oldalon de hát vannak

és teljes mértékben igazad van

2009. dec. 16. 23:10
 33/178 anonim ***** válasza:
6%
köszönöm :D szerintem ez így van :D nemtom h egyes lányok miért találják vonzónak a bebaszott hosszú zsíroshajú sárban fetrengő rockereket nah mindegy... az meg h sátorban alszanak koncertek közben a legnagyob igénytelenség... elkezd esni az eső aztán befolyik a sár meg minden... de ez szerintük buli... hát szerintem meg k+rva nagy igénytelenség... nah aztán nemsokára lépek mert hnap fel kell tennem a kocsira a téligumikat mer elkezdett havazni :D
2009. dec. 16. 23:30
 34/178 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem mindketten szánalmasok vagytok:D

Nem is ismertek mindet,akkor honnan tudod,hogy csak a dagadtok,meg akinek nincs más választása,az lesz rocker?

Nem értem...kalasnyikovval(diszkópatkányok kedvéért: ez egy fegyverXD)kégyszerítik rá őket?K.rogassátok akkor a sok kiélt paraszt diszkósk.rvát,aki a hajszőkítéstől már nemtudja becsukni a száját(persze a szopásra gondolok)...

És ne fikázzatok,mert elég összetartó csoportja vagyunk a társadalomnak!

2009. dec. 17. 06:56
 35/178 anonim ***** válasza:
93%

Amugy meg ,nem értem ki a halál vagy te,hogy bárkit is minősits,hogy csúnya,vagy nem...

És igen,látszik hogy egy taknyos kölyök vagymég,mert normális,felnőtt ember nem ír ki ekkora gyerekes kérdést!

2009. dec. 17. 09:55
 36/178 anonim ***** válasza:
7%
nah a sok k*cs*g büdös gyökér igénytelen rocker lepontozott... pffff nyomorékok... :D
2009. dec. 20. 18:02
 37/178 A kérdező kommentje:

Én am békét szeretnék legjobban de inkább ezeke fikáznak minket.Be is vallottam rock zene nagyobb szám sokkal jobb egyértelmü meg lenegdás a disco az csak egy rövid ujj kis durranás hamar elmúlik majd vagy átalakul...De szerintem van előnye is jobba a hajviselete meg stílusa ruhák is

De rockerek összetartóbbak áttalába de discosok nem feltünőek beleolvadnak az átlag emberekben nincs semmi exrta rajtuk a rózsaszin póló meg alapozo meg meleg és seggrázo akkora hülyeség mikor odafigyelnek magukra gyúrna meg netán szoliznak kicsit többet figyelnek öltözködésre kelleténél.Meg rockerek mélyebben jobb fejek meg normálisabbak nem beképzeltek meg nem csak magukkal foglalkoznak hanem egymással miután megismertem a sulibol a rockereke jo fejek meg minden csak nem mutatják ki hanem inkább durváskodnak rosszalkodnak igy kicsapják őket...

2009. dec. 20. 18:15
 38/178 anonim ***** válasza:
91%

Én is lepontoztalak diszkós gyerek :D De az látszik, h fingod sincs az egészről és csak a pofád jár. Hát igen, az inteligenciát nem diplomában mérik...

nah csuma :D

2009. dec. 21. 10:50
 39/178 anonim ***** válasza:
94%

Ezt a kérdést marha nagy kár volt feltenni. Kinek ez, kinek az. Elég érdekes képed van a rockerekről, nem mindegyik büdös, meg zsíros hajú. És nem csak a rocker férfiaknak van hosszú haja, rengeteg felnőtt férfit láttam copffal vagy ilyesmi.

De, hogy passzoljak a többiekhez: szerintem rockernek jobb lenni, a diszkós p*csák buták, ocsmányak, és már legalább a fél város megk*rta őket, diszkós fiúval pedig még véletlenül se járnék, szerintem undorítóak. Kis tetvek :)

Mivel nektek máshogy nem lehet elmondani a véleményünket, azért írtam így. És kikérem magamnak, hogy a rocker lányok csúnyák, nem járok talpig feketében, nőiesen öltözködöm, a barátom se jár feketében, meg bakancsban: aki igazán rocker, belül az, és nem a külsejében nyilvánul ez meg.

2009. dec. 21. 11:54
 40/178 anonim ***** válasza:
92%

Én nem járok feketében mindig,és a bakancsomat sem hordom állandóan.

De mi többek vagyunk tőletek minden szempontból!

Ez csak abból is látszik,hogy itt kiállunk magunkért!Egymásért!!!!

Nem ugy ,mint....

:D

2009. dec. 21. 20:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!